Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by canarian View Post
    Price je cini mi se odbio vise ponuda sa nase strane.
    Pa sto ga navodis onda?

Comment

• Jebote ovde bi i Obi imao sta da nauci. Nova taktika odbrane gazde, pisanje o Covicev saopstenju o prelasku je off topic, posto je ovo tema prelazni rok? Maestralno.

Comment

• Originally posted by mikara92 View Post
        Ako smo odustali od Gosa, to mi se sviđa, mali je dobar ali ne može nama organizator igre biti momak od 22 god.
        Može nam biti i organizator i bek i centar igrač od nebitno koliko godina, ukoliko je Luka Dončić Riki Rubio na svojoj poziciji. Nemaju godine veze ako je neko svetska klasa. Ne pričam o Gossu nego inače ne volim da gledam nešto kroz godine. 22 godine nije malo, neko ima već 3-4-5 seniorskih sezona u tim godinama i mislim da pošto imamo talentovane igrače treba sve više da potenciramo na tome da nam mladji budu bas mladji, sa 16-17-18 godina da ima uvek neko u timu ko ima kakvu takvu rolu bar u ABA. Treba pružiti svima šansu. Znam kako je Beli zaigrao protiv Vojvodine pre davno igrom slučaja, nametnuo se tu utakmicu. Niko ne zna ko će kako da se pokaže u seniorima, neko je kurčevit po prirodi, zato treba probati sve.

Gurneš ove godine Radanova, sledeće sezone već imaš igračinu. Sa 22 već može da bude formiran igrač minus iskustvo koje vremenom dolazi sve više i više. Dangubić svakako posle ove mora da ide.

Comment

• Ispade da nema niko slobodan ko bi odgovarao. Ako bi izabrali DJ Kupera iz Gravelina koliko je otkup?

Comment

• Originally posted by Hogar View Post
            Ispade da nema niko slobodan ko bi odgovarao. Ako bi izabrali DJ Kupera iz Gravelina koliko je otkup?
            Ne bi trebalo da je vis od 100k.

Comment

• Originally posted by Боги View Post
              Pa sto ga navodis onda?
              Dosadno mi pa mastam.
              You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Sa njim bi dobili dosta u napadu. Osim shto je odlichan plejmejker, odlichan je i shuter sa velikim dometom. Loshiji % su vishe stvar selekcije shuta, shto se moze ispraviti.

Comment

• Ovo sa plejom bas smara. Ajde otaljavati sa nekim visokim igracem, ali sa organizatorom igre?
                  Ja sam covek fin i suptilan.

Comment

• DJ Coper je moja velika zelja jos od kako je Wiliams otisao, po svemu mi lici na njega osim sto se trudi u odbrani mada efekat je isti Juce je bila polemika oko njega i neko napisa u smislu; kad je toliko dobar zasto ga vec neko nije angazovao?! Pa se zamislih i stvarno nemam adekvatan odgovor. Vjerovatno problem discipline ili nesto slicno, ne bih da naglabam, ovo je forum a ne mjesto za komentare ispod sportskih vijesti. Ako neko ima vise informacija da mi objasni juce bas nisam detaljno pratio pisanje bio sam zauzt refresovanjem Twitera.
                    Saniju svaka sreca u daljoj karijeri, da ga povrede zaobidju i da bude srecan u onom sto radi najbolje.

Comment

• Originally posted by Dobar Los Milos View Post
                      Ovo sa plejom bas smara. Ajde otaljavati sa nekim visokim igracem, ali sa organizatorom igre?
                      This is the beginning of your day
                      Life is more intricate than it seems
                      Always be yourself along the way
                      Living through the spirit of your dreams

https://www.youtube.com/watch?v=Lxc3O4mQV74

Comment

• Originally posted by taliesin View Post
                        Ni pored najbolje volje ne mogu da zamislim bilo kojeg igraca Partizana koji bi u ovom trenutku bio pojacanje za Zvezdu. Cak i taj mnogohvaljeni Marinkovic tesko da bi imao mesto u 12 pored Feldeina i Lazica. Donekle mogu da razumem zelju navijaca Zvezde da se iz osvete zbog niza slucajeva iz proslosti izlesinari Partizan ali za mene je ipak ovaj scenario u kojem u Partizanu nema igraca koji bi nas pojacao bolji i sve dok je tako niti brinem, niti razumem cemu prepucavanje s klubom koji je u ovom trenutku miljama iza nas po svemu.
                        Ma ok, ali mislim da grešiš u vezi Marinkovića, on naravno nije top igrač, nije potpuno ni formiran ali je ipak prospekt, jedan od boljih domaćih prospekata seti se da kad je Zvezda recimo imala samo Vujanića tada mladog prospekta a bila u dugovima oni su ga uzeli. Nije stvar toliko ni njegov odlazak koliko to što odlazi u redove rivala a mali je potencijalni veliki transfer, na stranu povrede i tako dalje Bertrans se posle tih povreda vratio amislim da Aranitović ima košarke u sebi dosta.

Comment

• Dj Cooper mi stvarno izgleda kao jedina logična, realna opcija za Zvezdu. Koliko sam ga ispratio, lik je odličan u prodoru. Ima baš visok procenat za dva. Trojke šutira nekada nerezonski pa otuda malo lošiji procenat. Prilagodjen na Evropu. Igrao u solidno jakoj Francuskoj ligi. Prošle sezone imao čini mi se 13 poena po meču i 11,2 asistencije. Lik stvarno predobro upošljava igrače a ako ovog Lessorta izmemo, treba nam neki da vrti taj pik.

Comment

• Originally posted by Боги View Post
                            Papirologija je problem. Bice objavljeno, bez brige. Kada ne znam, ali bice.
                            A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Bobinator BM13 View Post
                              Dj Cooper mi stvarno izgleda kao jedina logična, realna opcija za Zvezdu. Koliko sam ga ispratio, lik je odličan u prodoru. Ima baš visok procenat za dva. Trojke šutira nekada nerezonski pa otuda malo lošiji procenat. Prilagodjen na Evropu. Igrao u solidno jakoj Francuskoj ligi. Prošle sezone imao čini mi se 13 poena po meču i 11,2 asistencije. Lik stvarno predobro upošljava igrače a ako ovog Lessorta izmemo, treba nam neki da vrti taj pik.
                              Malo nerezonski? Covek misli da je Steph Curry Previse, ali bas previse nateze i divlja tu. Treba ga zaustaviti

Ovo ostalo sve stoji, on bi nam legao odlicno sa ovakvim centrom. I onda miCka zvjer 2 na PF i to je to

Comment

• Dosad osim Feldaina se nismo baš istresli pa računam mogla bi jaka četvorka i Kuper sa sve otkupom.

Comment

Working...
                                X