Nisam baš siguran da je ovo tačno. Lesor je valjda 150 00,stručni štab manje a ostale ne znam dal su uboli.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by Šarac View PostPogresili su drasticno za strucni stab jer ovogodisnji strucni daleko manje ce imati nego proslogodisnji. Proslogodisnji tim sa sve kondicionim je prelazio preko 300.000 eur na godisnjem nivou.
Ove sezone strucni stab nije ni blizu ove cifre sa sve pomocnicima i kondicionim.
Gacevic je bio najplaceniji deo strucnog staba pa onda Borko.
Ne verujem da novi kondicioni iole blizu plati Gacevica, a Topic je hteo besplatno da radi, ali je dogovoreno da i on ima platu.
Ima prostora u budzetu za ubicu, ne gubite nadu cigani.
sta reci za tog coveka legenda i kapiten Crvene zvezde foreverDoslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Originally posted by Daba View Post
sta reci za tog coveka legenda i kapiten Crvene zvezde forever
tako da nije bitna cifra ali da stvarno imamo ljudinu kao deo strucnog staba to je svima jasno.
Comment
-
Najbolje da radi za hiljadu evra. Sustina jeste da trener ne misli o nicemu sem o poslu. Tu ima dosta ljudi u strucnom stabu tako da je ta cifra smesna I niko tacno ne zna koliko je imao prosli strucni stab a koliko ovaj, stu ima 5 ljudi da svako ima po 5k evra mesecno pa je to to...
Ako hoces da igras EL, ovo su vise nego simbolicne cifre, znam da z anas to deluje ogrmno ali u evropi je to na nivou iole osrednjog tima. Ne znam ko jos ima platu of 80k u EL za godinu dana.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by NateHuffman View PostBas hteedoh to da napisem. Pa to je za aps ko ga dovede! Nama sad svi skupi, a 7. igrac u rotaciji proslogodisnjeg tima najskuplji!
Comment
-
Ne znam sta ste napali na Bjelicu svaki dan, ima covek onoliko koliko je potpisao i kraj. Niko nas nije terao proslo leta da ga uopste potpisujemo, a kamoli na 2 godine, covek je imao visoku cenu jer ima ogromno el iskustvo, i na osnovu toga je i dobio takav ugovor.
Comment
-
Comment