Announcement
Collapse
No announcement yet.
Na klupi za rezerve uz pivo (Off topic)
Collapse
X
-
Originally posted by Боги View PostPre 15ak minuta me je obradovala najsrecnija vest u mom zivotu do sada. Postao sam otac jednog malog decaka!!
Veceras lumperaj do zore, idem do mojih da proslavim kuca casti!!
Nek` je sa srecom i da mali bude bolji insajder od tebe.
Last edited by kronostime; 15-08-17, 19:01."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Боги View PostPre 15ak minuta me je obradovala najsrecnija vest u mom zivotu do sada. Postao sam otac jednog malog decaka!!
Veceras lumperaj do zore, idem do mojih da proslavim kuca casti!!Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Comment
-
Nista nema lepse od rodjenja deteta, a bebe su najlepsa bica na svetu i najveca sreca koja mogu coveku da se dese. Nemamo bas prilike ovakvim stvarima da se radujemo ovde i da ih proslavljamo, pa je sve utoliko lepse i svecanije.
Nek ti je srecno rodjenje sina Bogi, nek je zdrav, veseo i da lepo raste! Ziveo!
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 15-08-17, 19:24.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment