Announcement
Collapse
No announcement yet.
Na klupi za rezerve uz pivo (Off topic)
Collapse
X
-
-
Originally posted by Daba View Postimam ja gazda veliku video arhivu od neke 83 će doduse ovo nemam poraze ne drzim u kolekciji."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Нешто се јако чудно дешава. Страшне ствари.
Нема ме метар дана због правно основане и морално неосноване банане и сад ова тема са све педесет и четир нових људи. Накотила се страна агентура.
Чек бре, да нисте ви ови мигранти утекли од Бранкице Станковић а???
АЈ ДИ МОЛИЋУ.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Урош94 View PostНешто се јако чудно дешава. Страшне ствари.
Нема ме метар дана због правно основане и морално неосноване банане и сад ова тема са све педесет и четир нових људи. Накотила се страна агентура.
АЈ ДИ МОЛИЋУ."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Урош94 View PostНешто се јако чудно дешава. Страшне ствари.
АЈ ДИ МОЛИЋУ.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
[emoji23]
Da, da, cekala sam nesto adekvatno
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment