Tu nisi kriv ti nego pre tebe nisu lepo usmerili kako treba, nisi mogao nista tu jbg
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Na klupi za rezerve uz pivo (Off topic)
Collapse
X
-
Originally posted by Brajkula View PostJes to tuga, nema koga da vodiš na utakmice ( osim na derbi ).
Do `91 "hiljade Grobara i huligana" Commando Crew"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksa View PostTu nisi kriv ti nego pre tebe nisu lepo usmerili kako treba, nisi mogao nista tu jbg"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostAleksa, ja sam vazda bio na pravoj strani: jug JNA i Hala Sportova kada su pocinjali Divac, Djordjevic, Nakic, Pecarski, Zoc, Grba, Palja....
A Grba nas tovari i tovari..
Bogi, da bebče ciganče bude zdravo i veselo..
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostJa ovog mog usmerih na pravi put: 5.0 prosek od osnovne do kraja srednje, upisao fakultet bez problema, ocistio prvu godinu u roku...
Jbg, jedina mana mu je sto, za razliku od mene, navija za Zvezdu, ali opet, to je njegov izbor - nisam mu ga nametao (p***a mu materina ciganska - zena, tast i svi ostali u vamiliji crveno-beli).
Plus uticaj majke i dede po majci je očit...Last edited by nebitan; 15-08-17, 21:06.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostJa ovog mog usmerih na pravi put: 5.0 prosek od osnovne do kraja srednje, upisao fakultet bez problema, ocistio prvu godinu u roku...
Jbg, jedina mana mu je sto, za razliku od mene, navija za Zvezdu, ali opet, to je njegov izbor - nisam mu ga nametao (p***a mu materina ciganska - zena, tast i svi ostali u vamiliji crveno-beli).Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Originally posted by salelesa View PostKakvi su to derbiji bili u hali Sportova, kapacitet 4 hiljade, a nas unutra i preko 5K.. ..i trebalo je preživeti tu gužvu na "onim" stepenicama!!
A Grba nas tovari i tovari..
Bogi, da bebče ciganče bude zdravo i veselo..
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by salelesa View PostPetović, Žižić, Avdija, sjajno..
..koliko je mene nerviralo mamino dete, Z. Radović..uh!
Guza Janković _ legenda"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Bogi nek je sa srećom! Da je živ , zdrav i vazda veseoThis is the beginning of your day
Life is more intricate than it seems
Always be yourself along the way
Living through the spirit of your dreams
https://www.youtube.com/watch?v=Lxc3O4mQV74
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostMetuzalemi jedni..."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment