Napokon je pala maska objektivnog tenis-fana sa Bojaninog ostrascenog lica.. i ostao samo jedan argument, koji je i bio uvijek jedan jedini bitan parametar kod takvih rabota oko termina i terena: Rodzer je faca, ostali su nebitni! Da se unese u zapisnik...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
WIMBLEDON (glavna tema)
Collapse
X
-
Originally posted by pedja147 View PostRaspored meceva je ok, ali nije fer da igra na terenima C2 i C3 pocinje 1.5 h ranije nego na C1. Sa time tesko da neko ne moze da se slozi. Ok je da se Endi i Rodzer stave danas na CC, ali samo pod uslovom da igraju 1/4 na C1 ( to pod uslovom da velika cetvorka pobedi). Mada ja bi licno stavio Nadala na centralni pre Endija.
Za ovo se takođe apsolutno slažem ne vidim poentu sa teren 1 počinje sat i po kasnije u odnosu na ostale.
Tako najviše ispaštaju igrači na tom terenu jer nema krov kao centralni.
Ja sam gledao prognozu i piśe samo sutra ceo dan kiśe , a danas ne... E sad sa Londonom se nikad ne zna...
Comment
-
Originally posted by Joker View PostNapokon je pala maska objektivnog tenis-fana sa Bojaninog ostrascenog lica.. i ostao samo jedan argument, koji je i bio uvijek jedan jedini bitan parametar kod takvih rabota oko termina i terena: Rodzer je faca, ostali su nebitni! Da se unese u zapisnik...Last edited by Dekson; 10-07-17, 13:14.Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
-
Originally posted by NEMANJA97 View PostSlažem se i sa prethodnim komentarom , samo mi je bzvz što su se na tvoj komentar nakačili oni koji su pravili teorije zavere , a kad im postavim pitanje kako bi oni napravili raspored? Onda ih nema nigde...
Za ovo se takođe apsolutno slažem ne vidim poentu sa teren 1 počinje sat i po kasnije u odnosu na ostale.
Tako najviše ispaštaju igrači na tom terenu jer nema krov kao centralni.
Ja sam gledao prognozu i piśe samo sutra ceo dan kiśe , a danas ne... E sad sa Londonom se nikad ne zna...
Comment
-
WIMBLEDON (glavna tema)
Originally posted by Mrkela View PostIma li u moru postova u stilu baba Vange i neki konstruktivan o parovima osmine finala ili da ne listam bezveze
Nego da probamo. Raonić - Zverev i Thiem - Berdych. Vaša mišljenja? Generalno bi na travi trebalo da Raonić i Berdych imaju prednost, ali je vrlo teško procijeniti.Last edited by amnesiac; 10-07-17, 13:10.Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)
Comment
-
Originally posted by amnesiac View PostKad vidiš ovoliko ispisanih stranica odmah vidiš da se ne piše o teniskim mečevima. Ista je stvar i kod teme "opšte diskusije" - kad najednom vidiš 5 novih stranica odmah znaš da se govori ili o dopingu, ili o tračevima ili pak o Bogdanu Obradoviću
Nego da probamo. Raonić - Zverev i Thiem - Berdych. Vaša mišljenja? Generalno bi na travi trebalo da Raonić i Berdych imaju prednost, ali je vrlo teško procijeniti.
Kod Berdiha nisam bas siguran jer je u pitanju mentalno nestabilan covek, ne mozes nikada znati kakav ce izaci na terena... Ali sa igrackog aspekta gledano morao bi Berdih, na travi je prednost debelo na njegovoj strani. Thiemu treba bas vremena za FH, a on to na travi nema, a i BH mu je puno laksi za probijanje.
Raonic je u katastrofalnoj formi, do sad je sve izvlacio na servis, u razmenama je blago receno tragican. Nema on sta da trazi u BH na BH razmjene sa Saleta, a i opcenito u razmene. E sad servis, jbg valjda nece 3,4 ili 5 setova servirati ko konj bez nimalo greske. Ima i Sale servis kao prejako oruzje, i on je brutalan. Ne znam, po meni Sale jer je bolji igrac od Milosa i u boljoj formi.OVAKO
Comment
-
Originally posted by Joker View PostNapokon je pala maska objektivnog tenis-fana sa Bojaninog ostrascenog lica.. i ostao samo jedan argument, koji je i bio uvijek jedan jedini bitan parametar kod takvih rabota oko termina i terena: Rodzer je faca, ostali su nebitni! Da se unese u zapisnik...
Originally posted by amnesiac View PostKad vidiš ovoliko ispisanih stranica odmah vidiš da se ne piše o teniskim mečevima. Ista je stvar i kod teme "opšte diskusije" - kad najednom vidiš 5 novih stranica odmah znaš da se govori ili o dopingu, ili o tračevima ili pak o Bogdanu Obradoviću
Nego da probamo. Raonić - Zverev i Thiem - Berdych. Vaša mišljenja? Generalno bi na travi trebalo da Raonić i Berdych imaju prednost, ali je vrlo teško procijeniti.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostNe, nego ste vi zapeli raspored pa raspored, a realno danasnji raspored je 100% logican. Prosle nedelje ni kap kise nije bilo i niko nije zakinut...
A da ne pricam da Roger ima mnogo tezi zreb ove godine i odjednom to nije tema, ne kuka se o toj belosvetskoj zaveri ali se kuka na rasporedsigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostPa recimo to sto je Roger igrao na tom turniru pa je rasprodao turnir mesecima unapred
Comment
-
Ne moze Berdih puno, te glupe floskule Thiemu ne lezi trava i bla bla, uostalom ima i atp titulu na travi, dok Berdih gubi setove od Harrisona i to na cirkus nacin, Chardy i slicni. 50-50 mec u najgoru ruku, Berdih sigurno nije favorit zbog nikakve glave, nike favorit jer forma mu je smjesna i igracki je nazadovao, a to sto tuce ravnjace ne znaci nista kad ce i Thiem takve slat
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNisam ja zapeo nista, kao sto i sama vidis, bacim po koji post u 100 godina. Nego samo podrzavam notu i njegov nacin razmisljanja, a nerviras me ti, sto i pored svega ociglednog neces da priznas da je Federer privilegovan. Ako mu je vec tezi zreb i ako po tebi zasluzuje da do kraja sve svoje meceve igra na centralnom, sto mu onda u jednom od prva tri kola nisu dali da igra na kecu? Pa da niko ovde ne moze nista da prigovori. I to sto prosle nedelje nije bilo kise ni kapi, nema nikakve veze sa ovom nedeljom.
U 3.kolu, obojica dobili CC...
Danas, Roger igra protiv Dimitrova, a Djokovic protiv Manarina i ti bi stavio Djokovica na CC?
Originally posted by Mrkela View PostA godinu prije nije igrao? S obzirom da je oboren rekord gledanosti u odnosu na proslu godinu, u kojoj je Roger takoder igrao, pa ne znam na koji konkretan nacin je iskljucivo to Federerova zaslugahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment