Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2017/18 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mislim da ce Real da uzme ovo sa pola snage. Nista protiv Liverpula al ovi su stvarno klasa iznad svih ostalih.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Pa realno sem VVD i Salaha ni jedan igrac ne bi imao mesta u Realovoj prvoj postavi. Ako se gleda samo kvalitet, jaci su bar duplo, ali ovo je jedan mec i razni faktori mogu da uticu na ishod, posebno ako se uzme u obzir kako Klop moze da napali ekipu.
Moramo da igramo na gol vise, jer protiv Reala ne mozemo da se nadigravamo, tako da se nadam otvorenoj utakmici sa puno golova.
Comment
-
Originally posted by limun View PostPa realno sem VVD i Salaha ni jedan igrac ne bi imao mesta u Realovoj prvoj postavi. Ako se gleda samo kvalitet, jaci su bar duplo, ali ovo je jedan mec i razni faktori mogu da uticu na ishod, posebno ako se uzme u obzir kako Klop moze da napali ekipu.
Moramo da igramo na gol vise, jer protiv Reala ne mozemo da se nadigravamo, tako da se nadam otvorenoj utakmici sa puno golova.
Real je nemali favorit, a Liverpool moze da dobije na neko ludilo cemu se svi nadamo, ne bi bilo prvi put ove godine.Last edited by F ili P; 26-05-18, 12:40.
Comment
-
Milner-Henderson-Gini VS Kroos-Kasemiro-Modrić. Zar je potreban bilo kakav dodatni komentar ?
Ali verujem u ekipu. Nek izginu na terenu, kao što znam da hoće i to mi je sasvim dovoljno. Uspeh je uopšte što smo i ušli u finale. Ko je ovo mogao da očekuje. Na početku se pričalo..."Opasan je Liverpul, znaju oni u Evropi da igraju", ali uz veliku dozu neverice i čisto više iz neke istorije.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
-
Comment
-
Originally posted by dekinjo View PostSve je na strani Reala osim jedne stvari.
Tri njihova protivnika: PSŽ, Juve i Bajern su brutalno pokradena.
Mislim da fudbal nije baš toliko nepravedna igra.
Comment
Comment