Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2017/18 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ¡Si Señor!

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
      Siti ima sanse ko tele u klaonici, sinoc vam je dokazano u kakvom su stanju Englezi...
      Obracas se navijacu Barselone i Juventusa,i mrzitelju engleskog fudbala.Ali Siti jeste dobar ove sezone i to se mora priznati.

Comment

• Ne dovoljno dobar za najveće domete, i nemaju u momčadi igrače koji su ustanju osvojiti tako jedan veliki trofej. što više, rijetki su u momčadi koji imaju bilo kakav trofej.

Comment

• Da samo 4 šuta na gol u 180 minuta ekipi koja je primila 42 gola u prvenstvu i 12 golova u 6 mečeva LŠ
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Siti jeste opasan ove sezone, zabrinjavajuce su jaki. Ne razumem sporenje Gvardiole, world class trener bez sumnje, zasluzan je sto sumorno ostrvo ponovo ima tim koji konkurise za titulu. Puno toga zavisi i od zreba.
            Golmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio

Comment

• Bayern mi je ni vamo ni tamo, docice do 1/2 fimala oni, nakon toga je sve moguce.

Hajnkes i Bayern, to ne moze da ne valja.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Comment

• Ni ja ne razumem sporenje Gvardiole. Gvardiola je vrhunski ali Zidan je bolji po uspesima. Kad se uzmu prve godine, ja mislim da je bolji ili je bar tu negde. Čekajte kako nije Zidan? A Gvardiola jeste? Aa. Gvardiola se teleportovao i uveo taj stil igre u omaldinske škole koje su prošli i Iniesta i Mesi i Fabregas i ekipa, mhm. On ih je napravio, Mesija koji je Božiji dar za fudbal, Iniestu koji je prošao tu školu kao i Xavi, ma da.

A da nije slučajno vodio najjaču ekipu (možda) svih vremena? Nešto ne vidim da Barselona preeviše pati, više zavisi od Mesijeve forme i uklapanja novih igrača.

Došao u Bajern i uzeo 3 lš? Ili ne? Ne? Kako ne. Odveo ih do prvog mesta u BL? U svaka čast, ali da i oni su bili prvi i pre toga.

Kupio 50 igrača od 40 miliona posle loše prve sezone i prvi je u sezoni kada se Chelsea kao jedini ozbiljni konkurent rekonstruiše, pored izgubljenog Man Utd bez identiteta, izlapelog Vengera i zakasnelog sa štoperom Liverpula? Wow. Ima puno bodova. Bravo.

Sad nek dodje na Real i Barsu pa lepo osvešćenje prevarice.

Comment

• Pa povodljiv sam. Ja sam ga terao jer je prevara u smislu što sam mislio da glumi nekog Vengera. Nije mu ovo Borusija. Kad se otvorio za štopera pozdravio sam. I dalje mislim da ne zna nešto preterano dobro da se brani i da nije nešto protiv bunkera efikasan tako da ako ne dovede Benzemu sa Firminjom titulu videti neće, teško, zatvoriće ga bunkerom na taman tooiko utakmica da bude drugi, a neko ispred.

Comment

• Pa čim trenira City nije prevara u pravom smislu, ali kao što je Murinjo sinonim autobus za kopiju Ćira di Marzija, lošu kopiju jer je Gvardi ružniji, ne mislim ja da on nema pojma ali daleko je on od nekih imena a i daleko od Murinja. Ne gleda se veličina prema tome da li je lepo za oko, nego sa kim i šta radiš. Iako Žeksa Obradovića ne podnosim, on se dokazao pre nego što je počeo da Gvardioliše. Gvardi nije. Njemu treba mnoooogo novca ili da mu se pogodi najjača ekipa ikada pa tek onda dolaze njegove ideje do izražaja i tada je upitan rezultat i dalje.

Tako da je Gvardiola skupa igračka sa upitnim produktom tj rezultatom, ako ti je cilj da izdorimiraš domaću s vremena na vreme i lepo igraš, ok, ako ti je cilj da gradiš tim sa manje sredstava na druže staze tipa Chelsea on je preskup a doneće slične rezultate kao Konte koji će manje platiti igrače i razvijaće neke.

Comment

• Treba da opravda uložen novac i da uzme bar 1 LŠ za početak. A neće se to desiti, no no.

Van Barselone. Te timove koje imao mogao je svake druge da se bori za titulu, a nije se borio.

Zidan nije Murinju ni do kolena, a sa Fergusonom Anćelotojem ne može isto da se poredi. Ali niko ni ne hajpuje njega gledaju ga kao marionetu. Dok je Gvardi mesija prorok i čudotvorac. I jeste. Uništio je premoćni Bajern samo on zna kako, i došao u Siti koji nema limite i maže oči tako što ne dovede Nejmara i Mbapea ali dovede 10 igrača od 30-40 miliona na već jak tim i jsk kostur koji se drži koliko toliko u Sitiju.

Anćelotara je video da gde Gvardi dodje tu posle posla nema, treba vremena da se klub oporavi jer ne može da isprati Gvardiolin tempo dovodjenja bez LŠ rezultatskog pokrića pa kažu Anćelotiju ti nisi Gvardiola ne trebaju ti silna pojačanja sad ćemo malo da rekonstruišemo pa ti kidaj, ali teško.

Preskup trener. To koliko on troši to je sramota.
                      Pazi počeo je i Murinjo ali samo zato što je seo na klupu koja nije za njega. Da budemo iskreni do kraja ne znam ko bi se snašao na toj klupi. Kao ima see novca, dovede se po neki igrač ali krševa iz doba Antike i Sokrata i Fergusona na sve strane. Pa to je samo Ser Aleks mogao da napravi da pobedjuje ne i normalan trener od krvi i mesa.
                      Last edited by Cassius Clay; 14-03-18, 19:27.

Comment

• Ne znam sto se prica da je Pep naslijedio najbolju ekipu ikada al eto... Nema veze, jedan od najboljih odluka u istoriju kluba je bila da jedan totalni anonimus kao Pep dobije posao, a ne Murinjo. Bas kad se razmisli, to je nevjerovatan potez kluba i svaka im cast.

Eh da, Pep doktor profesor za Murinja, sportski pozdrav.

Najsmjesnije su mi proslogodisnje fore bile kako ce Pep u PSZ da pobjegne, a to ispade na kraj sledeca destinacija Murinja.
                        Nadam se da ce do tada Verati poc, a i Mbape da se zasitio svoga "sna" prije nego ih potpuno ugasi.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Comment

• Prešao Murinjo? Nisam video... Svako ko poznaje Murinja zna da on ne ide u PSG, Bajern predominantni, Siti šeik kešerica, to je ziheraški Gvardi stil, hajde ja ću u najjače i tražiću za svoj stil prebrdo pojačanja i plakaću dok mi ne ispune svaku želju a onda kada osvojim domaću ligu ali ne i Lš, svi će se diviti lepoti igre iako neće biti ušatog i biće preskupo da mi tako dovode svake godine igrače no dobro.

Svako ko poznaje Gvardiolu zna da jedina destinacija posle Sitija može da bude Psg ili opet Barselona, ali verovatnije PSG. Ili Milan ako ga otkupe neki novi Kinezi sa tri milijarde budžetom i načinom da izbegnu fer plej. Da dovede 5 golmana, 23 odbrambena i 50 veznjaka uz 17 napadača za 40-50 a neki po 100-150 m čisto strateški da se razigraju na treningu i poveća konkurenciju u timu i oslabi ostale pronicljivom taktičkom metodom "trošim dok ne budem prvi, u ligi".

Comment

• Pa nisam ni ja video za Pepa, al eto... Mada vidis moze i u Barsu, to bih bas volio... A i Bajern bi ga vratio.

A sto se tice Murinja, ostaje Porto ili Inter, eventualno repka sto bi bilo kul jer bi nas smara jednom u dvije godine.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Comment

• sigpic

Comment

• Šta će on Barselonu? Ni za šta im ne treba, da kmeči, Barselona i Real su postali manje više sistemi gde je svejedno ko ih vodi igraće slično i biće dominantni. Svakako da su Gvardiola i Zidan zaslužni ali nije isto voditi njih i osvojiti sa Portom. Već u Interu i u Realu, Čelsiju, Murinjo je imao dobre ekipe i trošio je tako da nije ni on najveći ali za mene je

Porto i Inter > Barselona, Barselona. Prosto. Plus ga više cenim jer je vodio manje klubove.

Comment

Working...
                                X