Originally posted by Busby Babe
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2017/18 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Stvarno ne pamtim kad je Lihstajenr onako odigrao 30 minuta, a ni Asamoa. Max pokazao kakav je trener. Zao mi Poksa, ali jednostavno odbrana je zakazala, ne moze Sancez i Vertongen.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Mentalitet presudio. Igraci Totenhema postali za 2 klase losiji cim su primili gol. Juventus nadigran celo poluvreme, medjutim kada je najvaznije pokazuju zasto su veliki klub. Rutinsko privodjenje meca kraju.
Ne bi me cudilo da u 1/4 finalu izvuku Liverpool, pa onda Real.Golmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio
Comment
-
Ne bih ja voleo Liverpul, iako sam ubedjen da cemo ih izvuci. Najbolje bi bilo Sahtjor/Romu, ali ja prizeljkujem Siti ili Utd.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostOvaj preokret je Alegrijev. Bravo Makse.
Naravoucenije - ne otpisujte nikada Juve.
Ne znam cemu svrsavanje na izmjene, sasvim logicne.
Znaci, imas 2:2 koji je nepovoljan rezultat i ti dodjes da se... branis. Barzalji igra desnog beka, treba mu 10 minuta da istrci od kaznenog do kaznenog. Duo Kedira-Matuidi su za anale, pa bez zajebancije dokle se njih dvojica posvadjaju i pomire sa loptom, prodjose tri voza.
Potpuno logicno da Liht udje, sumnjam da je iko ocekivao partiju.
Potpuno logicno da se makne Matuidi, ulazi Asamoa i gura se Sandro koji je fantastican bio nocas.
Juve ocajno igrao dvomec, nikad gore ne igraju zadnjih pet sezona, i ne znam cemu velicanje Alegrija. Da je druga ekipa bila danas protiv njih, ispali bi. Ok, a da ta druga nije PSG.Originally posted by bice View PostJa bih voleo Siti, da se spusti malo Peponja na zemlju.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Comment
-
Nije svrsavanje na izmene, nego pohvala istih. Jer je video da ne moze onako kako ke ptevashodno zamislio.
I nije tvrdoglavo nastavio tako, doduse znalo se da ce na poluvremenu menjati nesto. I uspeo je.
Dvomec je zakuvan u Torinu ocajnom igrom i nekarakteristicnim individualnim greskama nakon promasene Iguainove sanse za 3-0. Nakon toga je fino zbuckan u revansu odlicnim potezima i losijom reakcijom citave ekipe Totenhema u tih nekoliko minuta.
Sve u svemu bitno je da su prosli, mada su mogli mnogo sigurnije da izadju iz prvih 90min u Torinu. Pocetinovoj ekipi i njemu samom svaka cast, ali ne moze pile pred kamionsigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostBolji tim je ispao, ali ne prolaze uvek bolji
Juve na kraju iskusno, iako nisu se bas dobro branili, malo i srece koja im je falila proslih sezona. Drago mi je zbog Buffona
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Bila je i ona lopta koja se setala duz gol linije nakon udarca glavom Kejna, s tim sto je Hari bio u ofsajdu a sudija nije mahao.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Gubis 1-0 a na klupi imas Lihstajnera, Asamou, Bentakura, Markizija i Ruganija, bukvalno sve defanzivne igrace, kako da ne pohvalis onda izmene i postavku igre nakon istih?Dreams are coming true.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostDobro bi bilo da izvuce Juve ovo, jedna ozbiljna ekipa manje.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Scouser View Post
Treba malo vise ceniti takticki potkovane ekipe.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
U pravu je Bici, ali i pored taktike ima dosta i do pobednickog mentaliteta. Tacno se videlo na poluvtemenu kada su izasla dva igraca koji su "novi" i nenaviknuti toliko na timsku hemiju, a usla dva "starosedeoca" kako je sve bilo konkretnije, organizovanije, kompaktnije.
Mada mislim da ni samom Maksu nije jasno zasto je poceo sa Barzaljijem desno, bitno je da je uvideo sta treba da uradi, da preokrene mec.sigpic
Comment
-
Ne nego je u pravu da takticki potkovane ekipe treba malo vise ceniti.
Kada kazem takticki, mislim u svakom smislu. I nacin na koji se neko brani i napada - igra sa i bez lopte.
A ovo za 99 od 100 Juve vs Liver ..... to ne komentarisem. Cek prvo da vidimo ko ce sve proci u cetvrtfinale, pa onda ko sa kim igra. Tada cemo pisati o mogucim ishodima cetvrtfinalnih duela.sigpic
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNe nego je u pravu da takticki potkovane ekipe treba malo vise ceniti.
Kada kazem takticki, mislim u svakom smislu. I nacin na koji se neko brani i napada - igra sa i bez lopte.
A ovo za 99 od 100 Juve vs Liver ..... to ne komentarisem. Cek prvo da vidimo ko ce sve proci u cetvrtfinale, pa onda ko sa kim igra. Tada cemo pisati o mogucim ishodima cetvrtfinalnih duela.
Comment
Comment