Ne vredi, jednostavno covek ne zna da odservira za set. Ne ume, nije on kriv.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje meceva - RG 2017.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by DejZ View PostMa gledao sam ga mnogo puta,varira mu nivo iz meca u meca a ocigledno je da vise voli velike turnire od 250-tica sto nije bas dobro jer sa njima popravlja renking i dobija lakse zrijebove.Cesto mu se desava da izgubi servis po 3-4 puta u gemu,to ne bi trebalo da dopusta.
Comment
-
Stanimal se razigraohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostBogami kako se najavljuje kisica za zadnja tri dana ne bih ja proglasio Nadala za favorita protiv Vavrinke. Marej ce tu biti najveca nada za Nadala.
Ako bude bilo kise u duelu izmedju Stana i Endija, to ce mnogo vise da odgovara Endiju. I prosle godine se pokazalo da ako je teren previse spor da Vavrinkin napad ne moze da bude efikasan, i u takvom odnosu snaga bi se verovatno bolje snasao Endi.
Sa druge strane jasno je da bi Novaku odgovarala eventualna kisa u polufinalu sa Nadalom. E sada ove godine mislim da bi Nadal sve jedno bio favorit. Doduse blagi favorit, u suncanom danu bi bio veliki favorit. Meni kao Novakovom navijacu ostaje zal sto po Novaka nije bilo povoljnije vreme 2013. i 2014. , kada su po formi ali i igracki bili tu negde.
U sustini da ne analiziram sve moguce vremenske uslove za svu cetvoricu, evo liste koja ce to da odredi (logicno po kisi i suncu liste su okrenute).
Kisa :
1.Endi
2. Novak
3. Stan
4. Nadal
Sunce:
1.Nadal
2.Stan
3. Novak
4. EndiLast edited by 147; 03-06-17, 17:03.
Comment
-
Originally posted by luka View PostJeste ali Andy je prošle godine igrao tenis, za razliku od ove. Točnije najbolji tenis na zemlji u karijeri. Plus su mu uvjeti odgovarali.
Ove godine, mogu i u blatu igrati, otpuhat će ga Stan sa terena.
Comment
Comment