Molim za procjenu ciji stil od ove dvojice bi teze legao Stanu? Ako bi uopste mogli da ga ugroze ovakvom igrom..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje meceva - RG 2017.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Treba Stan prvo proci Fogninia, a zatim i Monfisa/Gaskea, tezak zadatak.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Da li je moguce da ovaj mrtvi Kuevas ne moze uzeti set Verdasku, haj sto ne moze set nego sto ga ovaj unisti.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostMari bez sumnje. Dobio ga je na RG-u prošle godine i ima igru kojom neutrališe Vavrenkinu ofanzivu.
Sve ovo uzeti sa rezervom zbog njegovog mentalnog stanja.
Comment
-
Originally posted by bice View PostDa li je moguce da ovaj mrtvi Kuevas ne moze uzeti set Verdasku, haj sto ne moze set nego sto ga ovaj unisti.
Ajmo DelpoŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Kakva igra Delpa, udri bre ovog smrdljivka!
@Maro bravo za prognozu, mrtvi Kuevas igrao sam tiket da ce biti 4+ setova on se raspada...Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment