Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uzivo komentarisanje meceva - RG 2017.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Clayray rutinski. Jos dva.

Comment

• Delpo
      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Kakva reakcija Delpa
        Originally posted by Casiraghi
        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Kako ce Skot ovde da podigne pehar, ima da se smejemo 😉

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Mislim da je Delpo zeleo da zavrsi ovaj mec u 3 seta ako je moguce, jer pitanje je koliko on ima snage za dug mec.
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Zasto ovako nije omlatio Fh na onoj razmenii na set loptu za njega?Sam je kriv bio je pasivaann kad me treba

Comment

• Das cerki ime Karolina i znas da ce da se bavi tenisom. Bravo josjednaunizu Garsija

tapatalk
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Teško da će se Delpo vratiti u meč. Izgubljeni tb ga je slomio.
                  sigpic

Comment

• Meni ga žao... da sam tamo izgrlila bih ga majke mi.
                    Posebno jer je tokom celog prvog seta bio bolji.
                    Naravno njemu ide u prilog da meč bude što kraći , ali ako mora da igra u 5 igraće , ima snage, ali me povreda brine...
                    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Kako je prosula gem sada Kasatkina... A Halep kao 50-50 šanse da uopšte igra a ovamo trči kao zec

Comment

• Nikad nisam video Delpa ovako razocaranog I da ga ovako unisti jedan set,uvek je bio jak u glavi,danas ne U Tb nije odigraa sampionski a I ova rekacija isto,a taj deo ga je I ciniio vrhu skim teniserom,bez toga je samo jedan vrlo dobar igrac povredu su ostavilee previse traga na nepokolebljivoggg delpa?

Comment

• Puca po šavovima Delpo

Comment

• Bas izgleda bezvoljno Delpo sada, mora da se trgne malo.
                            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Delpo je popi*deo na sebe i trebaće mu vremena da se stabilizuje, jer izgubio je set u kom je bio bolji i čak imao prednost brejka.
                              Odatle i onaj brejk koji je Endi napravio na početku seta.
                              Ovaj gem koji je iščupao na svoj servis sada ipak daje neku nadu.

Comment

• Odlican mec Edmunda i Andersona,Kevina servis izvlaci ali jedan los gem mora doci.Brutalan forhend ima Edmund stvarno i jako tezak citanje,u situaciji kada bi vecina igraca odigralo dijagonalu on raspali paralelu.Nisam neki njegov fan i priznajem da sam pogrijesio sto sam ga podcijenio i danasnjoj analizi.
                                Last edited by DejZ; 03-06-17, 15:07.

Comment

Working...
                                X