Taman.. Ali bas su jadne iz servisa i nema te prednosti koju servis treba da ima, ne mogu da sabiju protivnicu. Mislim da bi bilo fer spustiti mrezu , buduci da su u prosjeku nize od nas. Mada bi se poeni produzili, manje bi se grijesilo, sta znam..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje meceva - RG 2017.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Joker View PostTaman.. Ali bas su jadne iz servisa i nema te prednosti koju servis treba da ima, ne mogu da sabiju protivnicu. Mislim da bi bilo fer spustiti mrezu , buduci da su u prosjeku nize od nas. Mada bi se poeni produzili, manje bi se grijesilo, sta znam..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Oooo Kristina, dal je moguće da ove zicere izbacuješ ovako
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Bravo TimeaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Da, šteta što nije uspela da se sredi, a igra prelepo... no kako je digla svoj tenis od prošle godine, svaka joj čast i tek 24 godsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
A Ostapenko tek 19Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by luka View PostNije ni zaslužila da prođe. Malo raditi na psihi, pa ponoviti naredne godine.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment