Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uzivo komentarisanje meceva - RG 2017.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inace ovaj set mnogo podseca na prvi set koji je Novak izgubio 2011. u polufinalu protiv Federera.

Comment

• Ne valja, previše neiznuđenih pravi Novak a baš to ne bi smeo. Ovo bi se moglo pretvoriti u maraton.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
        Pa ne zavisi uvek sve samo od dobre igre, treba imati i sreće ponekad.

Ima to i svojih prednosti...
        Da si napisala prednost pa da se nekako pomirim s tim da postoji jedna stvar koju ne vidim. Prednosti? Možeš li navesti neke prednosti?

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
          Pa ne zavisi uvek sve samo od dobre igre, treba imati i sreće ponekad.
          Treba naravno. Ali da li stvarno misliš da je kod ovog Nadala sreća bila neki faktor dosad?

Comment

• Prednost je sto Tim moze da dobije Nadala, Novak ne moze. 2011. je Federer zajebao jer bi Novak sigurno dobio Nadala u finalu, a on nije imao nikakvu sansu
            sigpic

Comment

• Kako udara Timcek. Samo da nauci da dozira, i mogao bi imati mnogo uspeha.
              13/13!

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                Da si napisala prednost pa da se nekako pomirim s tim da postoji jedna stvar koju ne vidim. Prednosti? Možeš li navesti neke prednosti?
                Nadal možda može ispasti iz ritma do petka , a ne leže mu ni Novak ni Tim.

Novak puno greši
                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Odrace ga Nadal u SF, sva sreca pa ce da izgubi danas.

Comment

• Originally posted by Sarafa View Post
                    Kako udara Timcek. Samo da nauci da dozira, i mogao bi imati mnogo uspeha.
                    Tako nekako. Slicno kao Vavrinka. S tim sto je Stanu trebalo vise od pola karijere da to nauci. Mislim da Tim moze da ima slicnu karijeru.

Mislim da ce tesko moci do slema u naredne 2-3 godine, a posle, kada malo sazri i ovi najbolji se sklone bice puno prilika.

Comment

• Dobiče Tim Nadala malo juče ☺

Comment

• E moj Djokovicu, pa je l' moguce da si toliko propao, stvarno ne prepoznajem te...
                        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                          Prednost je sto Tim moze da dobije Nadala, Novak ne moze. 2011. je Federer zajebao jer bi Novak sigurno dobio Nadala u finalu, a on nije imao nikakvu sansu
                          Sumnjam da Thiem moze da dobije i Nadala i Djokovica na jednom turniru, mislim da jos nije toliko dobar.
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Propas

Comment

• Ocekujem zadnja 2 seta kao sa Svarcmanom. Tako mi djeluje ova predstava..

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                                Sumnjam da Thiem moze da dobije i Nadala i Djokovica na jednom turniru, mislim da jos nije toliko dobar.
                                Puca od snage, najspremniji igrac na turu, zastrasujucu snagu ina.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X