Da se to kod nas desilo bilo bi divljaci, ništa čudno. Ovako je neko na gospodski način došao do komada savremene tehnologije.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje meceva - RG 2017.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tereni su napokon otkriveni, trebalo bi da uskoro izađu dame na teren.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Samuraj View PostNemam. Ne svidja mi se ovaj sistem. Nije pravedno osmisljen.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Kako se nalozila kvazi FrancuskinjaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Samuraj View PostNe znam ko je Srkisa. A vise mi se svidjala crvena.
Nastavile ove nesretnice da igraju.
Bravo Jelena, sada samo pametnoŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment