Mats rekao Nadal jedan od glavnih favorita i na travi. Ispada u prvom kolu od Grota znaci.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2017
Collapse
X
-
-
Originally posted by Zile90 View PostCesitke Nadalu, a Novak ne zasluzuje u istu recenicu sa Rafom Rodzerom.Neuporedivo veci sampioni od Novaka.OVAKO
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostCek, cek, Nadal ima samo 15 Slemova, od toga je 10 osvojio na jednom turniru? Pa to je neozbiljno, Federer je GOAT onda.
EDIT:
Niti ce neko imati plavu sljakuDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPa stvarno tesko da ce imati vise od 15 RG, i ovo je haos, 15 je nenormalno.Last edited by Mr. Wolf; 11-06-17, 17:23.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Gledao sam od 2:1 do 6:2 u prvom setu. Mislim da je to bilo sve sto je trebalo vidjeti. Nadal izvanredan, Vavrinka totalno nemocan.
Nemojte misliti da Vavrinka nije usao sa ambicijom u mec i da Nadal nije bio donekle nervozan. Ali kad se jednom pokazalo:
*da Nadalov top spin FH odskace previsoko po suncu da bi Stan napadao
*da Nadal odlicno servira
*da Varinkin blok return i BH slajz ne pretstavljaju ni najmanji problem za Rafin FH napad
*da je Nadalov BH bolji nego ikada
Stan je shvatio da nema sansi a potom izgu bio volju da bude na terenu.
Po ovom vremenu i sa ovakvim Nadalom, ne vjerujem ni da bi najbolji Novak izasao na kraj. Ne vjerujem da bi se Novakov BH mogao nositi sa Rafinim FH.
CESTITKE RAFINIM NAVIJACIM !!!
Comment
-
Definitivno Rafin BH na ovom turniru je bio najbolji ikada u njegovoj karijeri. Nikad ga nije ovako udarao, brutala bas. Dobar mu je bio i na AO 2009, al ovo je bilo prica za sebe. Servis takodje odlican, pricao je i Mats, a pricao je i Moja da su mnogo radili na servisu jer ga prosle dve sezone bas cesto gubio i bezvezno se trosio. U svakom slucaju pozitivno me iznenadio Rafa, mislio sam da sledi raspad nakon ono bolno finale AO-a.OVAKO
Comment
Comment