Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Uh kakva trema, neizvjesnost, iscekivanje. Jedva cekam jbt

Spoiler
    Trku F1
    sigpic

Comment

• AJMOOOOO
      1. Andrey Rublev
      2. Thanasi Kokkinakis
      3. Alexander Zverev
      4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Neuporedivo bolji ženski turnir, pošto se ovde Rafa baš posprdao s konkurencijom. 10 RG-a krv ti

Završih 22. na igrici, a prvih 10 dobijaju nagrade. Smor. Ostalo mi 8 loptica, lepo što sam ih štedeo u drugom kolu. Debil.

Comment

• Svaka cast majstore!

tt sa A5 u inat Mi6
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Mislio sam da ce Novak prvi doci u priliku da ozbiljno uzdrma Rodzera kao GOAT-a, ali je to ipak Rafa. Velike sanse postoje da Rodzer bude iza Rafe i Novaka kad se zavrse karijere. Iza Rafe pogotovo.
            Dayman (a-a-ah...)
            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
            Champion of the sun (a-a-ah...)
            You're a master of karate and friendship
            For everyone

Comment

• Brutalan Rafa, neverovatna 10.titula na RG, bravo. Cestitke i njegovim navijacima

Comment

• Apsolutno ovom se nisam nadao od Rafe na šljaci, čak sam mislio da će ići i teže na šljaci nego na betonu, čisto zbog Rafine fizičke spreme. Ali Rafa je sve demantovao i odigrao brutalno. Svaka čast i čestitke na 10. tituli.
                Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Cestitke Nadalovcima.

Comment

• Fantastican Nadal, impesivno dostignuce. Kakva slava, teniski Ahil.

Comment

• Čestitke na dominantno osvojenoj tituli Nadalu. Svaka čast.

Jedina zamjerka koju mu mogu naći, bila bi ta što je definitivno predugo nosio onu majicu bez rukava. Najveća blamaža Nikea u povijesti tenisa.
                      One bermude naravno su uključene u ovu kritiku.

Comment

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
                        Mislio sam da ce Novak prvi doci u priliku da ozbiljno uzdrma Rodzera kao GOAT-a, ali je to ipak Rafa. Velike sanse postoje da Rodzer bude iza Rafe i Novaka kad se zavrse karijere. Iza Rafe pogotovo.
                        Samo bi čudo spriječilo da se takvo što ne dogodi. Čak i ako Roger uzme W.

Comment

• Cestitke.

Od sutra pravi tenis
                          sigpic
                          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post
                            Neuporedivo bolji ženski turnir, pošto se ovde Rafa baš posprdao s konkurencijom. 10 RG-a krv ti

Završih 22. na igrici, a prvih 10 dobijaju nagrade. Smor. Ostalo mi 8 loptica, lepo što sam ih štedeo u drugom kolu. Debil.
                            I meni isto, još sam zaboravio odigrati ova finala. Kad sam vidio da te ne mogu prestići, a da ćemo isto odigrati na Nadala i Ostapenko, a 200 bodova razlike bilo.
                            Čestitke na tituli u našoj grupi.

Comment

• Čestitke svim Rafinim navijačima a posebno mom drugu Stefanu...
                              sigpic
                              http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Hvala legendo, ne zelim da ti se vrati ovo isto, dosta ti je taj AO.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X