Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Ostapenko osvaja RG, a u nedostatku tenisa na SK i po zavrsetku ostalih timskih sportova, Pralica presao na F1. Ima da udari neko jako nevreme 100%!!

Jos Aki da pljune po Trampu i prepricavacu unucima ovaj dan
        Last edited by colchonero; 10-06-17, 18:16.

Comment

• Na turniru dan pauze dobro došao i ljubiteljima tenisa i meni kao najvećem ljubitelju. Sutra lagano osvajanje Rafaela i da se i ta 10 titula skine s dnevnog reda.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
            Na turniru dan pauze dobro došao i ljubiteljima tenisa i meni kao najvećem ljubitelju. Sutra lagano osvajanje Rafaela i da se i ta 10 titula skine s dnevnog reda.
            Sta je sledece, treci Wimbledon?
            OVAKO

Comment

• Nema Trumpa, danas, Stanko je na dnevnom redu
              sigpic
              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Nista strasno ako izgubi Stan sutra, ali mora da grize, da se ne usere od Rafe i onog sto on predstavlja kad je RG u pitanju. Ako odmah spusti gace, nek se nosi. Ima 3 GS finala iza sebe, mnoge teske momente u tim finalima i tri titule. Sutra igra protiv najboljeg igraca ikada na ovom terenu. Nek da sve od sebe, pa sta bude. Verujem da je dobro sto je sa Marejem imao tezak mec, bas zbog tih kriticnih trenutaka s kojima se izborio i posle trijumfovao.

Neka bude 3:1 za Stana, taman da bude jos jedan Slem koji je u cetiri seta uzeo, a i steta da kvari odnos finala i pobeda bas sada
                Dayman (a-a-ah...)
                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                Champion of the sun (a-a-ah...)
                You're a master of karate and friendship
                For everyone

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                  Sta je sledece, treci Wimbledon?
                  Lako moguće da si u pravu. Ako se Murray dovede u prošlogodišnje stanje biće prvi favorit i eto njemu trećeg Wimbledona.

Comment

• Originally posted by Sarafa View Post
                    Marija, vidis da covek navija za Mareja, naravno da ce i za Halep, kad je ona zenski Marej
                    Halepova bas nije zenski marej. Ona voli da igra ofanzivno i ide po svoje poene. Druga je stvar sto je bila totalno nadjacana u finalu i sto joj je to i bila taktika - jer je mala Ostapenko u jednom neretko dosta i promasivala. Pa ako si na osnovu tog finalnog meca donela neke zakljucke, pogresni su.
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                      Halepova bas nije zenski marej. Ona voli da igra ofanzivno i ide po svoje poene. Druga je stvar sto je bila totalno nadjacana u finalu i sto joj je to i bila taktika - jer je mala Ostapenko u jednom neretko dosta i promasivala. Pa ako si na osnovu tog finalnog meca donela neke zakljucke, pogresni su.
                      Nisam, gledala sam je i par meceva pre toga..a gledala sam je i pre dok sam pratila zenski tenis, no, zaboravih. U pravu si, nije bas Marej u pravom smislu, zna da napadne. Ali u jucerasnjoj situaciji, kao i par kola pre toga sto sam gledala, bila je.
                      Last edited by Sarafa; 11-06-17, 07:56.
                      13/13!

Comment

• Kazu vreo danas dan u Parizu.

tt sa A5 u inat Mi6
                        sigpic

Comment

• Inace Rafa je 2012 osvoijo svoji sedmi RG na 11 juna. Znamo da je strikan sredio sve to, pa tako sredio vreo dan i danas. VAmos!
                          OVAKO

Comment

• I u petak je upeklo više kad je on igrao oko 19:00 nego kad je bio prvi meč. Jaka vremenska logistika i lobij predvođen Strikanom su ga doveli do 10 titula.

Originally posted by Sandugp View Post
                            To sam joj i ja htio reći ali nisam smio rizikovati zbog torte.

Comment

• Sve ide na ruku Rafi
                              Nema srece Stan, a jos niije ni poceo mec.
                              Last edited by Mr. Wolf; 11-06-17, 11:14.
                              Dayman (a-a-ah...)
                              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                              Champion of the sun (a-a-ah...)
                              You're a master of karate and friendship
                              For everyone

Comment

• RG.jpg

Stan nije sam..

Comment

Working...
                                X