Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by luka View Post
    Ne sekiraj se.
    Hahaha evo ubih se od plakanja.
    Prosto mi toliko teško kad neko nešto ovde napiśe da ne mogu opisati
    Ps: nadam se da je ironija prepoznata

Comment

• Samo tako, vidiš kako znaš kad hoćeš.

Comment

• Originally posted by luka View Post
        Samo tako, vidiš kako znaš kad hoćeš.
        Malo si otišao u off , ah da to se ovde često deśava

Comment

• Originally posted by notorious View Post
          Zato su ispali. Gori je nego kad Marija otvori temu za GS.

I bre Šurda što si takav čovek nikad srećan, nikad zadovoljan?
          Ako si gledao "Vruć vetar " skontaćeš...
          P.S. Od sada ću redovno da otvaram teme... dok ne razbijem maler...

Anderson - Čilić zanimljiv meč u najavi mislim da će dobiti Kevin.

Vavrinka - Monfis meni najzanimljiviji meč i očekujem pobedu Monfisa u pet setova.

Endi bi trebao lako protiv Kačanova, dok

Kei može dosta da se namuči sa Verdaskom i tu ne mogu ni da pretpostavim ko će biti pobednik, ali navijaću za Verdaska.
          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
            P.S. Od sada ću redovno da otvaram teme... dok ne razbijem maler...
            U inat hejterima

Comment

• Originally posted by NEMANJA97 View Post
              U inat hejterima
              Nisu to hejteri. To su naši drugari koji po nekad' zalutaju na mračnu stranu
              Ali kada Novak osvoji vratiće se na pravi put.
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Nisu to hejteri. To su naši drugari koji po nekad' zalutaju na mračnu stranu
                Ali kada Novak osvoji vratiće se na pravi put.
                Ouuuu pa Nole kad osvoji titulu siguran sam da će ga svi voleti ipak to sam dosad u svojoj okolini osetio milion puta.
                Samo ću reći ovako svog favorita bodrim u svakoj situaciji, a drugi nek rade kako žele

Comment

• Ne možemo svi biti mirni kao Marko..

Kakvi su ono bili izlivi emocija posle osvojenih setova.. Pomislio sam da će ući na teren..

Osvaja Novak ovo.. To je sada jasno..

Comment

• Ako nisam bio nesto previse odusevljen Rafinom igrom u prva 3 meceva, danas sam prezadovoljan od igre. Agut nije znao sta radi, dali su ga par puta u kadru i samo je negativno klatio glavu. To je dokaz za nemoc i za superiornost protivnika. Sve je funkcionisalo, servis, BH, ritern, a narocito FH. Kako je to brutalan udarac kad je Rafa u formi... Nadam se da ce njegov nivo biti sve veci i veci u nastavku turnira i da ce uspeti osvojiti jubilarnu desetu titulu.
                    OVAKO

Comment

• Originally posted by Panchev9 View Post
                      Ne možemo svi biti mirni kao Marko..

Kakvi su ono bili izlivi emocija posle osvojenih setova.. Pomislio sam da će ući na teren..

Osvaja Novak ovo.. To je sada jasno..
                      Ja ne znam koja je osoba mirna dok gleda sport
                      Za to moraš baš biti specijalac

Comment

Vavrinka - Monfis meni najzanimljiviji meč i očekujem pobedu Monfisa u pet setova.
                        Stvarno mislis to?
                        Nisam gledao Monfisa, ali jesam Stana.. Kako igra Monfi to, kad na njega tipujes? Stan je dosta dobar.

Comment

• Knjiga Vladanova, MIUI - godina 24, mesec redmi.

Ep o Rolgarosu.

- Te davne 2017 godine stvari su bile potpuno drugacije. Uglavnom kada se secate detinjstva, ne secate se kompletnih situacija nego odredjenih fragmenata koji ostaju urezani jer su iz nekog, samo vama shvatljivog razloga bili bitni.
                          - Te 2017, deca se nisu budila u Xiaomi digitalnim krevecima, niti su ucila da hodaju uz pomoc holograma Xiaomi kompanije. Nisu se pohadjale Xiaomi skole optimizacije baterije a nije se ni studiralo na Xiaomi fakultetima usmerenih umetnosti.

Stvari su bile drugacije. Frapantno drugacije.
                          Cak je I tenis tada bio divljacki sport, nikako gospodski kao sto je danas.
                          Zato svi mi koji ga volimo slavimo dan kada je veliki guru Pepe pronasao nacin da se ovaj sport igra bez rekvizita I tu strategiju implementirao u okviru opipljive stvarnosti.

Te 2017, leta gospodnjeg iako je bilo prolece, niko nije slutio te epohalne promene I radikalnu revoluciju tenisa kao sporta. Desilo se to na teniskom turniru danas poznatom kao Xiaomi open no 2, a ranije poznatom kao Rol Garros.

Nista nije upucivalo na takav razvoj situacije pa cak ni danasnji Xiaomi random history system ne moze da utvrdi zasto su se odredjene stvari desile. A Xiaomi uvek zna.

Cak I danas ljudi kada jedu Xiaomi zobene pahuljice sa ukusom korijandera gledaju te snimke na Xiaomi holo uredjajima. Gledaju I ne veruju dok im pahuljice cure kroz Xiaomi suplju kasiku za optimizaciju ishrane.

Tog leta gospodnjeg iako je bilo prolece, u Perak Nolo Djokovic je izasao na megdana Rafi Nadalu. Klasican susret titana koji nam je trebao doneti novog sampiona.

Rafa se pripremao divljacki, cak se moze reci paganski. Nije koristio Xiaomi pojacivace fizicke snage niti je trenirao na Xiaomi house gym systemu, nego kao pripadnik nekog plemena, trcanje po upeklom Suncu I bezbrojnim satima na sljaci. Sljaka vam je deco neki vid sljunka po kojem su trcali ranije dok Xiamoi nije uveo optimizovane unoverzalne podloge.

Djokovic se pripremao potpuno drugacije. Meditirao je, grlio drvece, zalivao cvece. Savijao je kasiku snagom uma, pomogao Jeleni da spremi kucu.

Pre meca Rafa je smazao 2 kilograma jagnjetine I 3 kile sira, ne Xiaomi zlatiborskog nego nekog budjavog francuskog jer tada nije postojao ISO Xiaomi koji bi taj sir spalio.

Novak je takodje obilno jeo. Dve przene blitve u sosu od ruzmarina I rukolu u sosu od bagremovog polena.

Te 2017, mecevi nisu pocinjali u Xiaomi virtualnim kabinama nego fizickim prisustvom na sljunkastom terenu po upeklom Suncu leta gospodnjeg iako je bilo prolece.

Nadal je poceo zestoko, dobio je prva dva seta sa po 6-0. I kada se cinilo da se sprema epski zagrljaj ljubavi I nevidjeni izliv neznosti na mrezi prilikom cestitanja na desetoj tituli, nesto je kliknulo. Ne kao kada kliknes Xiaomi virtuelni uredjaj sa samo jednim dugmetom nego u glavi.

Novak je ostavio reket I uzeo samo lopticu. Rafa je bio u soku iako nije mogao sakriti smesak. Novak je uzeo lopticu bacio je u vazduh, trepnuo, savio vreme I prostor, onako kako to danas radi Xiaomi wormhole device I zabelezio as od 245 kmh. Pepe se smeskao a Tony u stilu Vegete ponavaljao frazu "its over 9000".

Novak je dobio mec I kreirao istoriju, put covecanstva u nepoznate predele njihovih umova. Nesto slicno kao danasnjem Xiaomi uredjaju za ispitivanje telesnih supljina.

Novak nije uzeo titulu jer se Pjer razboleo od bajatog karfiola pa ga je Vavrinka u finalu odvalio ali je postavio temelje ovog divnog Xiaomi tennis sporta.

Izvor
                          - Vladanova Knjiga, sesta
                          Miui notes.
                          There's something wrong with me chemically
                          Something wrong with me inherently
                          The wrong mix in the wrong genes
                          I reached the wrong ends by the wrong means
                          It was the wrong plan
                          In the wrong hands
                          With the wrong theory for the wrong man
                          The wrong lies, on the wrong vibes
                          The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                            Novak nije uzeo titulu jer se Pjer razboleo od bajatog karfiola pa ga je Vavrinka u finalu odvalio ali je postavio temelje ovog divnog Xiaomi tennis sporta.
                            hahahaha, jezik pregriza

Comment

• Redmi, Note xyz 😀
                              Last edited by Nesic; 05-06-17, 07:13.

Comment

• Originally posted by Indigo View Post

Izvor
                                - Vladanova Knjiga, sesta
                                Miui notes.
                                kraj je ubedljivo najbolji

Originally posted by Marija81 View Post

Endi bi trebao lako protiv Kačanova, dok
                                Mislim da za ova 2 bas gresis, Monfils je izgubio set od Gaskea koji je stajao na jednoj nozi i ima povredu ledja, ne znam kako on moze da se nosi sa Stanimalom 5 setova.
                                A ja ocekujem da mec Kachanov-Marej ide u 5 setova, jer Kachanov bas ima igru da namuci Mareja, samo je pitanje da li to mentalno moze da isprati.
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X