Originally posted by Marija81
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2017
Collapse
X
-
link za igricu, ako josn eko zeli da se ukljuci
http://rgcontest.rolandgarros.com/
grupa:SK forum
pass: PES8Vhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostNece gledati finale RG da bi gledala prvo kolo Stutgarta i uhvatila Fedov trening. Daj da te stavimo u strucni stab
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostNe, ne, bicu u Stuttgartu, ali ne na terenima
Ne mogu da verujem kakav je zvanični sajt RG-a i koji diletanti ažuriraju informacije...
Još nisu izbacili žrebŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
@madrid
Donja polovina je teza i ukoliko bi donja polovina igrala prva moglo bi se reci da bi turnir bio nikad izjednaceniji i neizvesniji. To znaci da bi Novak imao vece sanse za prolaz u finale jer je mnogo lakse imati u glavi da ispred tebe stoji samo Nadal negoli Nadal u SF pa Marej/Vavrinka u finalu. Samim tim Novak ce u taj polufinalni mec psihicki uci rasterecenije i moje su prognoze da ce dobiti Nadala. Dakle opcija da donja polovina igra prva meni daje za pravo da prognoziram da Nadal nece proci Novaka i da je svasta moguce po pitanju osvajaca sto sam i rekao. Opcija br.2 gde gornja polovina igra prva izbacuje Novaka psihicki u samoj zavrsnici(a to je vec prednost za Nadala iako njemu i nije toliko bitna ova stvar) jer ima ispred sebe Nadala i u finalu Marej/Vavrinka i tu nema dileme po meni da ce Nadal pokidati taj mec a u finalu ga ne moze pobediti niko realno.Last edited by Chiwwi; 26-05-17, 13:14.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostOnda gledaj na TV-u
Ne mogu da verujem kakav je zvanični sajt RG-a i koji diletanti ažuriraju informacije...
Još nisu izbacili žreb
kako nisu, izbacili su zrebhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostNece gledati finale RG da bi gledala prvo kolo Stutgarta i uhvatila Fedov trening. Daj da te stavimo u strucni stab
Comment
-
Originally posted by notorious View PostRegistruj ekipu za zvaničnu igru, nije namještena kao vaš suicid. I Marija bi mogla, da odigra nešto što traje duže od 1 dan. Nemanja97 vjerovatno neće smjeti, treba se uporediti sa najboljim.
Comment
-
Originally posted by Velikiajnstajn View Post@madrid
Ne može ti se to razmišljanje objasniti logikom, to ti je kao kad tipa pročitaš da je Novaku smetao vjetar, i sjena.
Comment
Comment