Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Marija81 View Post
    Više vremena za odmor ?

Već vidim Bojanu u tri varijante

SF Novak vs Rafa ili
    ili ukoliko bude Sten
    ukoliko bude novi pobednik
    Da Maro ali ako gornja prva krene onda bi Nadal automatski imao manje vremena za odmor, jer je on donja polovina, tako da mi nije jasno kako bi to njemu odgovaralo, zato pitam Chiwwija.

Comment

• @madrid

Ne može ti se to razmišljanje objasniti logikom, to ti je kao kad tipa pročitaš da je Novaku smetao vjetar, i sjena.
      1. Andrey Rublev
      2. Thanasi Kokkinakis
      3. Alexander Zverev
      4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• link za igricu, ako josn eko zeli da se ukljuci
        http://rgcontest.rolandgarros.com/

grupa:SK forum
        pass: PES8V
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          Samo sto finale 99% necu gledati jer cu vec biti u Stuttgartu
          jos malo vise od 2 nedelje i Roleeeee

gotov off
          Nece gledati finale RG da bi gledala prvo kolo Stutgarta i uhvatila Fedov trening. Daj da te stavimo u strucni stab

Comment

• Teško da će odziv za igricu biti velik kad se zna unaprijed pobjednik, a to sam naravno ja. Shminka srećković ne može ponoviti prošlu sezonu kad je morao dobijati sve duele i pogađati mečeve u 5 minuta kako bi bio jedva ispred

Comment

• Originally posted by madrid View Post
              Nece gledati finale RG da bi gledala prvo kolo Stutgarta i uhvatila Fedov trening. Daj da te stavimo u strucni stab
              Ne, ne, bicu u Stuttgartu, ali ne na terenima

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

Onda gledaj na TV-u

Ne mogu da verujem kakav je zvanični sajt RG-a i koji diletanti ažuriraju informacije...
                Još nisu izbacili žreb
                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• @madrid

Donja polovina je teza i ukoliko bi donja polovina igrala prva moglo bi se reci da bi turnir bio nikad izjednaceniji i neizvesniji. To znaci da bi Novak imao vece sanse za prolaz u finale jer je mnogo lakse imati u glavi da ispred tebe stoji samo Nadal negoli Nadal u SF pa Marej/Vavrinka u finalu. Samim tim Novak ce u taj polufinalni mec psihicki uci rasterecenije i moje su prognoze da ce dobiti Nadala. Dakle opcija da donja polovina igra prva meni daje za pravo da prognoziram da Nadal nece proci Novaka i da je svasta moguce po pitanju osvajaca sto sam i rekao. Opcija br.2 gde gornja polovina igra prva izbacuje Novaka psihicki u samoj zavrsnici(a to je vec prednost za Nadala iako njemu i nije toliko bitna ova stvar) jer ima ispred sebe Nadala i u finalu Marej/Vavrinka i tu nema dileme po meni da ce Nadal pokidati taj mec a u finalu ga ne moze pobediti niko realno.
                  Last edited by Chiwwi; 26-05-17, 13:14.

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                    Onda gledaj na TV-u

Ne mogu da verujem kakav je zvanični sajt RG-a i koji diletanti ažuriraju informacije...
                    Još nisu izbacili žreb
                    Sumnjam, nisam ni prosle godine

kako nisu, izbacili su zreb

sigpic

with experience.

Comment

A ok.

Prikljucio sam se igrici i grupi(ja sam ovaj Atleti) samo jos pravila da izucim.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                        Registruj ekipu za zvaničnu igru, nije namještena kao vaš suicid. I Marija bi mogla, da odigra nešto što traje duže od 1 dan. Nemanja97 vjerovatno neće smjeti, treba se uporediti sa najboljim

Comment

• noto, je l ti jos nisu vratili one bodove?

Spoiler
                          bese tebi?
                          Dayman (a-a-ah...)
                          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                          Champion of the sun (a-a-ah...)
                          You're a master of karate and friendship
                          For everyone

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                            Registruj ekipu za zvaničnu igru, nije namještena kao vaš suicid. I Marija bi mogla, da odigra nešto što traje duže od 1 dan. Nemanja97 vjerovatno neće smjeti, treba se uporediti sa najboljim
                            Ok ali nisam procitao sta se radi u igri(preskocio sam uputstva). Ja izaberem nekog igraca i cekam da on pobedi ili sta? Tamo pise da treba da odgovaram na neka pitanja.

Comment

• Ima li neka igrica da ne igraš?
                              UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                                @madrid

Ne može ti se to razmišljanje objasniti logikom, to ti je kao kad tipa pročitaš da je Novaku smetao vjetar, i sjena.
                                Eto videcemo tvoj izgovor kad u zavrsnici turnira Nadal krene da mlati teske vodom natopljene loptice koje ne primaju spin a sunca ni za lek.

Comment

Working...
                                X