Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by madrid View Post
    A dobro onda sam miran, ipak se ne sluzis svakakvim sredstvima.

sumnja se u moje postenje
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Ne, nego sam mislio da automatski dobijas lopticu, igrao bih ja i da si dobila ne brini.

Samo jos nesto u vezi "pravog" Garosa i uslova. Ne moze se vreme znati 2 nedelje unapred.
      Last edited by colchonero; 26-05-17, 13:49.

Comment

• Krunic nije prosla u glavni zreb.
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post

pa do nedelje pre podne sigurno ima fore...ali ja mislim da ovde nije kao fantazy, nego recimo mozes da biras i igrace koji ce svoje meceve igrati tek u ponedeljak, utorak
          e fala, to mi je bitno, da se ne cimim sada... a po običaju opet ću ostaviti za zadnji momenat...

jaoo ovaj noto maler je opet oljaištrudla al ga vadi ono najbolji sam ahahahahah
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ja cekam da izadju svi parovi, pa da napravim, trenutno fale kvalifikanti i njihovi protivnici tipa Delpo itd.

Comment

• Krunić, Jabeur razočarale...

Što se tiče glavnog žreba...

Kerber-Makarova u prvom kolu, u drugom Tsurenko/Kvalifikantkinja, treće kolo Ostapenko/Vinci... neće Kerber daleko... Po prikazanoj igri ove nedelje, mogla bi Stosur do četvrtfinala. Kvitova je u žrebu i trebalo bi da igra sa Boserup. Nadam se da će završiti meč i uzeti bar set
              Drugi četvrtfinalista iz te četvrtine Bertens/Kuznetsova.

I onda duel prvog kola između prošlogodišnje i šampionke iz 2010. godine: Muguruza-Schiavone. U drugom kolu Garbine bi mogla igrati sa Kontaveit koja je odlično igrala u Rimu. Ali već četvrto kolo može biti nepremestivo, jer bi je tu očekivala Mladenovic.
              A onda potpuno random osmina žreba sa Cibulkovom i Venus kao najbolje rangiranim igračicama. Dominika mi je nepoznanica i ne bi bilo iznenađenje ako izgubi od Arruabarrene. U ovom delu žreba je i mlada Amanda Anisimova (2001) koja će debitovati na Gren Slemu protiv Kurumi Nare. Bilo bi jako lepo ako bude došla do pobede jer bi igrala najverovatnije protiv Venus u drugom kolu. Venus je bila u pohodu na četvrtu Gren Slem titulu kada se Anisimova rodila
              Ne bih znao koja od teniserki bi se iz ove osmine probila do četvrtfinala, ali bilo bi odlično kada bi Vondroušova dospela u ovaj deo žreba

Svitolina počinje protiv Švedove, a potom opet Bartel koja ove sezone igra dosta bolje, i na race listi je u prvih 20-25. Igrale su u Rimu nedavno, Svitolina dobila meč 3-6 6-0 6-0. U trećem kolu bi trebalo da se sastane sa Konjuh, ali na šljaci mislim da bi ipak konzistentnost Svitoline ipak došla do izražaja. U četvrtvom kolu vrlo verovatno protiv Sevastove. Tu je i Keys, ali ne hrabre njeni rezultati ove godine na šljaci.
              Ako Halep uspe da koliko toliko sanira povredu morala bi do četvrtfinala. Kasatkina imala povredu takođe, i nakon titule u Čarlstonu je bez pobede a i predala je meč Rimu... U 4. kolu moguć duel sa Suarez Navarro (kakav je žreb, morala bi Karla do 4. kola, bez obriza na minu Cirstea/Peng).

Pretposlednja osmina je pa skoro bez prave šljakašice. Tu bi mogle da upadnu i neka od mojih miljenica, Vondroušova ili "brazilska Kvitova" Haddad Maia
              Ova osmina je isto loto, skoro svaka može do četvrtfinala. Nadam se da to neće (a i ne bi trebalo) da bude Radwanska. Cornet i Garcia imaju pristojnu šansu za četvrtfinale. A i da vidimo kako će se Konta snaći.
              Pliškova na šljaci nije isto što i Pliškova na ostalim podlogama Pavlyuchenkova-Safarova kao meč drugog kola, kako igra Lucie, trebalo bi Nastja do pobede a mogla bi i do četvrtfinala lagano.

Očekivana četvrtfinala:
              (Kerber)/Stosur - Bertens/Kuznetsova
              Muguruza/Mladenovic - Venus/Gavrilova/Bacsinszky/???
              Svitolina/Sevastova - Halep/Suarez Navarro
              ??? - Pavlyuchenkova

Sve u svemu, čini se da ćemo dobiti novu šampionku Rolan Garosa

Comment

• Rubljov

Izgubila i lepa Rus, iamala je meč lopte u drugom setu

Comment

• Naprijed Abanda.

Comment

• Nole Rafa i legendarni Rg zriebovi

dajte onu tabelu sa procentima promilima..

Comment

• Rafa i Nole su bili u razlicnu polovinu zreba u 2009, ali tada je Novak izgubio od Kolschreibera u 3. kolu, a Rafa od Soderlinga kolo kasnije.
                      Naravno, ne racunaju se 2011,2012,2014 kada su bili postavljeni kao 1 i 2 nosilaci Sve ostalo (2006,2007,2008,2010,2013,2015,2016,2017) su u istoj polovici zreba.
                      Matematicki je 50-50, a u praksi i ne bas.

Comment

• Rublev upao u glavni zreb kao LL.
                        Originally posted by Casiraghi
                        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Jel se znq koja polovina igra prva

Comment

• Donja prvo nedelja/ponedeljak, gornja ponedeljak/utorak.
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                              Donja prvo nedelja/ponedeljak, gornja ponedeljak/utorak.
                              Hvala

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                                Registruj ekipu za zvaničnu igru, nije namještena kao vaš suicid. I Marija bi mogla, da odigra nešto što traje duže od 1 dan. Nemanja97 vjerovatno neće smjeti, treba se uporediti sa najboljim
                                Ja igram gomilu igrica i naravno da sam uspešan to što vi ne smete da se pojavite u suicidu to nije moj problem
                                Ti me znaš samo ovde i naravno da nisi ni u šta upućen, a ja sam takođe registrovao i ušao u vašu grupu , ali takođe još ne znam pravila pa bi mogao neko od vas da nama novima objasni pravila pa onda kad smo svi na okupu bar ćemo tu videti ko će imati dobre poteze i uz to sreće i na kraju ćemo videti ko će bar tu biti najbolji
                                Samo da ti dodam mene kad izazivaju to se obično ne završi baš na dobar način

E sad pošto sam se nadovezao na tvoje , dosta oko toga , a sad o žrebu.
                                U obe konkurencije će biti vrlo zabavno i biće sigurno dosta iznenađenja
                                E sad o muškim sam već pisao pa sad samo malo da se ponovim jel moguće da opet Nadal pa i Tim u Noletovoj polovini?
                                Kod žena naravno moram reći super vest pojavljivanje Kvitove i želim joj što dalji prolaz
                                Ostalo je stvarno teško za predvideti i sigurno će opet biti gomila iznenađenja, a evo malo ćemo spomenuti kladionicu:
                                Halep - 5,5
                                Svitolina - 8
                                Muguruza - 12
                                Kuznetsova - 12
                                Mladenovic - 14
                                Pliskova - 18
                                Kerber - 20
                                Siegemund - 22
                                Konta - 33

Edit: posle sam video da ste napisali pravila igre
                                Last edited by NEMANJA97; 26-05-17, 20:07.

Comment

Working...