Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by notorious View Post
    Nisu trebali ni izvlačiti. Već u Wimbledonu se očekuje preseljenje Thiema i Rafaela kod Murraya, dok će Federer, Tsonga i slični posjetiti Novakov dio. Svejedno to sad i ne igra neku ulogu, dok je ovakav ne bi osvojio sve i da mu je najlakše moguće. Rafaelu je žrijeb osigurao titulu u Parisu i čestitke njegovim navijačima već sad, u narednih 15 dana slijedi egzekucija već viđenog.
    Tako je Noto, nije slucajnost dugo godina unazad, sezona sljake sljakasi, beton serveri!!!

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
      Lako je tebi, tvoj igrac ne igra a mi cemo ovde da se patimo.

Nadam se da ces bar malo ovog naseg da podrzis, eto neka bude bar 51/49
      Jok vala, navijam za Stanimala ili za novog pobednika na RGu
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Originally posted by The King of Clay View Post
        Lik ne moze dobiti Younga, 5 gemova u jedan set bi bilo iznenadjenje.
        Ovo ako si mislio da je neka opasnost za Novaka...
        Polako..
        1. Andrey Rublev
        2. Thanasi Kokkinakis
        3. Alexander Zverev
        4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Ajde ajde Noto imao je i Nole setnje na papiru, redje ali je imao.

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
            Tako je Noto, nije slucajnost dugo godina unazad, sezona sljake sljakasi, beton serveri!!!
            Njemu serveri najmanje odgovaraju na obe podloge, tako da mu je ovo savrsen zreb.
            I Rafa i on imaju lak zreb na papiru, Novak malo laksi..
            13/13!

Comment

• Ako gornja polovina igra prva Nadalu dati titulu odmah, ako pak donja zaigra prva u sta sumnjam onda je svasta moguce ali Nadal nece preci Novaka ukoliko se ovaj ne oklizne pre SF. Nadal nece sigurno.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                Ajde ajde Noto imao je i Nole setnje na papiru, redje ali je imao.
                To redje je ključno, kao što je i za Zvereva ključ da upadne kod Murraya i kao što vidimo to se redovno dešava. Tamo su Tsonge, Čilići, Berdychi i ostali. Nisu trebali ni izvlačiti.

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
                  Ako gornja polovina igra prva Nadalu dati titulu odmah, ako pak donja zaigra prva u sta sumnjam onda je svasta moguce ali Nadal nece preci Novaka ukoliko se ovaj ne oklizne pre SF. Nadal nece sigurno.
                  Izvini, mozes malo bolje objasniti sto je toliko drasticna razlika koja polovina igra prva?

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
                    Ako gornja polovina igra prva Nadalu dati titulu odmah, ako pak donja zaigra prva u sta sumnjam onda je svasta moguce ali Nadal nece preci Novaka ukoliko se ovaj ne oklizne pre SF. Nadal nece sigurno.
                    A sto? Nije mi bas najjasnije sto bi bila prednost za Nadala ako gornja polovina prva krene? I jos jedna stvar mi nije jasna, ako gornja polovina prva krene Nadal sigurno osvaja titulu, sto znaci da dobija Novaka, a ako donja prva zaigra onda nece preci Novaka?

(Nije zezanje, nego pitam ozbiljno zasto tako mislis,)

Comment

Evo sta se promenilo posle zreba

Pre:-----------------Posle:

Nadal 1.80-------------1.83
                      Djokovic 4---------------- 4.50
                      Thiem 10---------------- 11
                      Murray 13---------------- 12
                      Wawrinka 13------------- 13
                      Zverev 17--------------- 17
                      Nishikori 34------------- 34
                      Kyrgios 34-------------- 34

Kao sto vidimo na Nadala je minimalno skocila kvota, za 0.03. Na Novaka je skocila 0.50 na Endija je pala za 1 za Tima se podigla za 1, a ostali su ostali na istom. Ovo manje vise sugerise da je zreb ujednacen uz to da je gornja polovina ipak malo laksa, sa obzirom na pad kvote na Endija i pored lose forme.
                      Ja bih to malo drukcije protumacio.

1.
                      Prvi favorit je daleko ispred drugug a drugi daleko ispred treceg. A Nadal i Novak su u istoj polovini. Dakle donja polovina je daleko teza.

2.
                      Mari, nikako ne bi mogao pobijediti Nadala a moze pobijediti Vavrinku. Cudi da su mu tako malo povecali sanse. Isto tako cudi da Vavrinki, Zverevu i ostalima nisu povecali sanse.

3.
                      I Novaku i Nadalu su morali smanjiti sanse poslije ovoga zrijeba. Novaku su to i ucinili. Nadalu pak nisu, barem ne znatno. Zasto? Prvo, ne vidim ko ga moze pobijediti do polufinla. Tim je kod Novaka. Zverev, Stan i Nishikori kod Marija. Drugo, mec u Madridu smatraju znacajnim.

Comment

• Kakve su prognoze, hoće li Rafaelo osvojiti RG bez izgubljenog seta ili će se na tom putu zalomiti 1-2 koja će izgubiti?
                        To je jedina dilema koja je ostala što se tiče pobjednika, ostalo je već dosta teže prognozirati.

Comment

• Pa nece se mnogo razlikovati metereoloski prosla godina od ove. U drugoj nedelji su kise po prognozi a to znaci da polovina koja igra druga ce naleteti na ponavljanje meceva i biti manje sveza u zavrsnici od prve. Novak je daleko od kondicionih minimuma za takav scenario a ni sa psihom ne stoji najbolje.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                            Ja bih to malo drukcije protumacio.

1.
                            Prvi favorit je daleko ispred drugug a drugi daleko ispred treceg. A Nadal i Novak su u istoj polovini. Dakle donja polovina je daleko teza.

Mmm naravno ako gledas celokupno polovine racunajuci Nadala i Novaka. Ili iz ugla nekog nenosioca. Ja sam gledao iz njihovog ugla(u slucaju kad bi se sad zamenili sa Endijem i Stanom). Automatski bi gornja polovina postala teza, ali ne bi njihov zreb(put) bio mnogo tezi nego sto jeste. Na to sam mislio.
                            Last edited by colchonero; 26-05-17, 13:01.

Comment

A sto? Nije mi bas najjasnije sto bi bila prednost za Nadala ako gornja polovina prva krene? I jos jedna stvar mi nije jasna, ako gornja polovina prva krene Nadal sigurno osvaja titulu, sto znaci da dobija Novaka, a ako donja prva zaigra onda nece preci Novaka?

(Nije zezanje, nego pitam ozbiljno zasto tako mislis,)
                              Više vremena za odmor ?

Originally posted by cacanin View Post
                              Lako je tebi, tvoj igrac ne igra a mi cemo ovde da se patimo.
                              Nadam se da ces bar malo ovog naseg da podrzis, eto neka bude bar 51/49
                              Već vidim Bojanu u tri varijante

SF Novak vs Rafa ili
                              ili ukoliko bude Sten
                              ukoliko bude novi pobednik
                              Last edited by Marija81; 26-05-17, 13:03.
                              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                                Već vidim Bojanu u tri varijante

SF Novak vs Rafa ili
                                ili ukoliko bude Sten
                                ukoliko bude novi pobednik
                                Samo sto finale 99% necu gledati jer cu vec biti u Stuttgartu
                                jos malo vise od 2 nedelje i Roleeeee

gotov off
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X