Announcement
Collapse
No announcement yet.
RIM 2017.
Collapse
X
-
Originally posted by Velikiajnstajn View PostOdličan test za Rafu, ako je u stanju da u Rimu pobjedi Novaka i Dominika, otići će sa ogronim samopouzdanjem na RG.
S druge strane, otkako @notorious predloži Saši da igra samo manje turnire, Sale osvaja 250ticu, i igra 1/4, i 1/2 finale mastersa. Daj i finale majstore.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Kratke lopte salje Rafa, nije dobro.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ma ide mali Zverev u finale sigurno, odgovaraju njemu ovi serveri. Kakva igrac, ja sam odusevljen njegovom igrom. Buduci broj 1, samo da ne bude povreda. Thiem kada bi igrao na betonu i travi kao sto igra na sljaci gde bi mu kraj bio.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Polako . Ima ovde još da se igra.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Brutalno Tim igra, da li će moći ovako i koliko još....sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment