Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monte Carlo 2017

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by DrazaLegenda View Post
    - !???
    Mala ,ovaj tvoj komentar je malo bezobrazan i tendenciozan u vezi moje inteligencije
    Ja sam gledao Konorsa ,Borga ,Mekinroa ,lendla .... dok se ti nisi ni rodila ... i znam sta je ofanzivna (Sampras,Federer..),univerzalna (Borg,Agasi ,Rafa )i defanzivna (Lendl,Djokovic ,Marej )igra ...
    Jos ti fali mnogo pasulja .... da ocenjujes generacije svojih profesora ... Ja sam predavao tvojoj generaciji u Srednjoj skoli -mala -nadobudna ...
    Ovo mala ti nije potrebno u komentaru,ustvari kompletan post ti nema sustinu,a sto se tice godina na forumu smo svi jednaki imali mi 13 ili 66 godina,lp
    >> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<

Comment

- !???
      Mala ,ovaj tvoj komentar je malo bezobrazan i tendenciozan u vezi moje inteligencije
      Ja sam gledao Konorsa ,Borga ,Mekinroa ,lendla .... dok se ti nisi ni rodila ... i znam sta je ofanzivna (Sampras,Federer..),univerzalna (Borg,Agasi ,Rafa )i defanzivna (Lendl,Djokovic ,Marej )igra ...
      Jos ti fali mnogo pasulja .... da ocenjujes generacije svojih profesora ... Ja sam predavao tvojoj generaciji u Srednjoj skoli -mala -nadobudna ...
      Samo udahni duboko.
      Ne zovi me mala i ne vređaj jer ja tebe nisam.
      I kako ti možeš znati kada sam rođena ?
      Sve njih sam gledala i ja. Naročito Džon Mekinro mi je bio drag.
      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by ACM Dejan View Post
        Ovo mala ti nije potrebno u komentaru,ustvari kompletan post ti nema sustinu,a sto se tice godina na forumu smo svi jednaki imali mi 13 ili 66 godina,lp
        Moj komentar je bio odgovor na tendenciozan komentar Marije81- koji pogotovo nema sustinu osim uvrede !
        A sta se sada pa ti javljas !?? Jednaki smo samo u teoriji -kada porastes -kazace ti se i samo !
        Sto se mene tice -mogu ovde pisati i 10-to godisnjaci ,i oni gledaju tenis na TV-u ...
        Last edited by DrazaLegenda; 24-04-17, 20:41.

Comment

Moj komentar je bio odgovor na tendenciozan komentar Marije81- koji pogotovo nema sustinu osim uvrede !
          A sta se sada pa ti javljas !?? Jednaki smo samo u toriji -kada porastes -kazace ti se i samo !
          Sto se mene tice -mogu ovde pisati i 10-to godisnjaci ,i oni gledaju tenis na TV-u ...
          Koliko ja znam,tebe niko nije nazvao mali ili stari,a sto se tice mog javljanja imao sam potrebu da se javim,i da dodam,dovoljno sam ja odrastao,ne brini
          >> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
            Samo udahni duboko.
            Ne zovi me mala i ne vređaj jer ja tebe nisam.
            I kako ti možeš znati kada sam rođena ?
            Sve njih sam gledala i ja. Naročito Džon Mekinro mi je bio drag.
            - !???
            Maaa daaaa....? Ajde ,umro Pantelija ....
            Ti mene nisi vredjala ("Ne konta on to. " ) ??? - u prevodu budala -ne razume !??? , a ja sam tebe vredjao sto sam napisao "mala" (jer sam predavao tvojoj i drugim generacijama) - !??? Cudan nacin rezonovanja za nekog preko 30 g. starosti -pretpostavljam !??
            Drago mi je da si gledala Mekinroa -onda bi trebalo da ti bude jasno sta ja podrazumevam pod Ofanzivnom igrom
            Mada sam vise voleo Borga -bio je na prvi pogled vise "cool" ...
            Last edited by DrazaLegenda; 24-04-17, 21:00.

Comment

• E jbg ja sam sa onim ekstra defanzivan mislio na Nadala,. Ne mogu da nadjem statistiku vinera, ali Nadal ceo zivot igra 5 metara iza linije, samo ima toliko snage i spina da i odatle moze sebi da napravi situaciju za viner pri narednom udarcu, ali to ne znaci da nije defanzivan stil igre. Nole da igra tako defanzivno i kratko iz FH kao Rafa ne bi bio u prvih 5. Novakove lopte obicno imaju mnogo vecu dubinu, samo sto ne gadja linije. Novak po njegovoj konstituciji i snazi prorodna mora da igre dublje sto je samim tim ofanzivniji iako i on voli da udje u razmene po pola sata.
              Last edited by colchonero; 24-04-17, 20:45.

Comment

Koliko ja znam,tebe niko nije nazvao mali ili stari,a sto se tice mog javljanja imao sam potrebu da se javim,i da dodam,dovoljno sam ja odrastao,ne brini
                -!???
                Ne znam koliko ti znas -ali "mala" me je indirektno prozvala budalom - napisavsi "Ne konta on to. " !??? Ali ti mozda i ne razumes sta to znaci ... ili si jednostavno samo navijac ...
                Nisam znao da je uvreda nekog dosta mladjeg od sebe nazvati "malom"? A mozda je ona za tebe i "stara" ?-nikad se ne zna !??
                p.s. Mozes da me zoves stari ili profo- ne ljutim se

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                  E jbg ja sam sa onim ekstra defanzivan mislio na Nadala,. Ne mogu da nadjem statistiku vinera, ali Nadal ceo zivot igra 5 metara iza linije, samo ima toliko snage i spina da i odatle moze sebi da napravi situaciju za viner pri narednom udarcu, ali to ne znaci da nije defanzivan stil igre. Nole da igra tako defanzivno i kratko iz FH kao Rafa ne bi bio u prvih 5. Novakove lopte obicno imaju mnogo vecu dubinu, samo sto ne gadja linije. Novak po njegovoj konstituciji i snazi prorodna mora da igre dublje sto je samim tim ofanzivniji iako i on voli da udje u razmene po pola sata.
                  -

Okej -eto vidis -koliko ljudi-toliko cudi ! Za mene je Nadal ofanzivniji od Novaka jer PREUZIMA inicijativu u poenu kada god moze i izlazi na mrezu-NEC i zavrsava poene VOLEJOM. !! Rafa se NIKADA ne upusta u duge razmene udaraca ako ne mora(do besvesti kao Nole-ja to zovem pingpongovanje ) iako stoji dalje od osnovne linije-ali to pokazuje koliko je EKSPLOZIVNIJI u igri od protivnika . Temperament i mentalitet -jebi ga ... On je posle teskog meca sa Edmundom na MC-u .pre neki dan, koji ga je zestoko busio sa linije bas svojim JAKIM forhendima , otisao da trenira !!! Verovatno kaznivsi samog sebe zbog po sopstvenom misljenju loseg forhenda (a dobio je mec naravno ) !! Ja to POSTUJEM i cenim ...
                  A Nole posle poraza od malog Gofana - opravdanje-Islo mi je sunce u oci !??? Smesno i infantilno ...

Comment

• To znači da Edmun igra agresivnije od Nadala.
                    To takođe znači da sam bila u pravu - shvatanje ofanzive isključivo kroz igranje na necu.
                    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Znaci Ivo Karlovic je ultra ofanzivni igrac ako konstanto izlazi na nec,vrlo zanimljivo razmisljanje,sta onda reci za Misu Zvereva,Iznera itd

Comment

Znaci Ivo Karlovic je ultra ofanzivni igrac ako konstanto izlazi na nec,vrlo zanimljivo razmisljanje,sta onda reci za Misu Zvereva,Iznera itd
                        Atomski ofanzivci ?

Comment

To znači da Edmun igra agresivnije od Nadala.
                          To takođe znači da sam bila u pravu - shvatanje ofanzive isključivo kroz igranje na necu.
                          - !??
                          Polako Mala ,procitaj vise puta -ne brzaj - duboko udahni i uspori -kako meni kazes !
                          Daa ,Edmund je protiv Nadala odigrao usrano -Prvi set - i zato ga je izgubio sa 6 : 0 (krompiric) -ali je zato u preostala 2 seta igrao mnogo ofanzivnije od Nadala i zato ga je mucio do poslednjeg poena ...
                          OPet zakljucujes ono sto zelis -Edmund je PROBIJAO Rafu i sa osnovne linije i u terenu i na necu sa Izvanrednim Forhendima -bekende je vise gresio !!!
                          Voleo bih da vidim Noleta sa slicnim forhendima... jer su iste visine ,ali nazalost Nole je fizicki slabiji od Edmunda -sto se i vidi po udarcima !!!
                          I da ti OBJASNIM (po barem peti put) sta ja podrazumevam pod Ofanzivom :
                          1. Preuzimanje INICIJATIVE u poenu - pre protivnika -naterati ga na gresku - a NE cekati na neiznudjenu gresku. To znaci snaznim udarcima sa osnovne linije i
                          2. Izlaziti na mrezu i Volejima resavati poene kada za to postoje objektivni uslovi
                          3. NE IGRATI posto poto "drop shotove"- kada nemas drugo resenje -pokazivati nemoc i bezidejnost protivniku

Comment

Znaci Ivo Karlovic je ultra ofanzivni igrac ako konstanto izlazi na nec,vrlo zanimljivo razmisljanje,sta onda reci za Misu Zvereva,Iznera itd
                            - !??
                            Bravooo ... zakljucio si da je Ivo Karlovic ultra ofanzivni igrac !!! Svaka cast NAPREDAK par exelance !!
                            Mi smo mislili da je defanzivan !?? Kao i Misa Zverev ,Izner ,Federer ... cisti defanzivci !!!

Comment

Atomski ofanzivci ?
                              - !!!
                              Vidi kako se istomisljenici (generacija) odmah nalaze i dopunjuju !??
                              Bravooo ,otkrili ste i neke Ofanzivce - Karlovica ,Iznera ,Federera , Misu Zvereva , i sve sledbenike staromodnog tenisa - SErvis : Volej .... !!! Cestitam -eto pokazala se moja pedagoska uloga ovde na sajtu ...
                              Prenesite ovo saznanje i Visketu -mozda ni on jos to nije shvatio ...
                              Last edited by DrazaLegenda; 24-04-17, 21:24.

Comment

- !??
                                Polako Mala ,procitaj vise puta -ne brzaj - duboko udahni i uspori -kako meni kazes !
                                Daa ,Edmund je protiv Nadala odigrao usrano -Prvi set - i zato ga je izgubio sa 6 : 0 (krompiric) -ali je zato u preostala 2 seta igrao mnogo ofanzivnije od Nadala i zato ga je mucio do poslednjeg poena ...
                                OPet zakljucujes ono sto zelis -Edmund je PROBIJAO Rafu i sa osnovne linije i u terenu i na necu sa Izvanrednim Forhendima -bekende je vise gresio !!!
                                Voleo bih da vidim Noleta sa slicnim forhendima... jer su iste visine ,ali nazalost Nole je fizicki slabiji od Edmunda -sto se i vidi po udarcima !!!
                                I da ti OBJASNIM (po barem peti put) sta ja podrazumevam pod Ofanzivom :
                                1. Preuzimanje INICIJATIVE u poenu - pre protivnika -naterati ga na gresku - a NE cekati na neiznudjenu gresku. To znaci snaznim udarcima sa osnovne linije i
                                2. Izlaziti na mrezu i Volejima resavati poene kada za to postoje objektivni uslovi
                                3. NE IGRATI posto poto "drop shotove"- kada nemas drugo resenje -pokazivati nemoc i bezidejnost protivniku
                                Pogledaj finale AO iz 2012.

Ili ovako nešto

Spoiler

P.S. Pedagoška uloga ? Ma ajde molim te...

Comment

Working...
                                X