Originally posted by pedja147
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Monte Carlo 2017
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma hajte, ovo je smejurija.
Ramos se zadovoljio ulaskom u finale i skoro da ne igra. Rafa može da statira do kraja, ovaj će opet naći način da se isprosipa...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Strasan lob.Ponovo dosta oscilacija u igri, ali vidi se da ima pristojan nivo u sebi.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Izgleda da Ramos nije uspeo da se oporavi od jucerasnje nepravde koju je pretrpeo njegov kolega.
Ima jos sanse za preokret.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Ma ne da mu Rafa da se razmase. Protiv Nadala ta igra ne pali ljudi nema veze sa tim kako on igra, isto kao sto bi mu neki drugi stil mnogo vise nauditi makar bio losiji nivo. Mozda bi uzeo 2 gema vise, da mu je dan. Sto Srkisa kaze Nadal to znalacki koristi.Last edited by colchonero; 23-04-17, 15:20.
Comment
-
Originally posted by NI View PostStafan,
Nema potrebe za podmetanjima.
1.
Ja nigdje nisam ni pomenuo da je Nadal za nesto kriv. Da li ti vidis nesto u mojim postovima sto krivi Nadala? Nadal ne bi bio kriv ni da je trazio provjeru. On na to ima pravo.
2.
Kazi mi jednu situaciju kada si vidio nesto kao jucer. Jednu. Borna je trazio provjeru. Vidim da si kasnije dao "odgovor":
Ja ne gledam celindzere. Sumnjam i da ih ti gledas. U svakom slucaju, da ga znas, naveo bi primjer, makar sa celindzera. Nijedan forumas do sad nije naveo primjer. A ima tu i sudija i igrac.
3.
Nisi toliko neupucen da ne znas razliku izmedju greske i kradje. Greske su neminovne. Kradje su namjerne. Greska moze da bude manje ili vise gruba a kradja manje ili vise drska.
4.
Da li bi mi naveo primjer kada je Novak osvojio GS zbog kradje?
Vidim da si mislio na mec sa Vavrinkom 2013. Ono je bila osrednja, ne i teska, greska linijskog sudije. Takvu gresku glavni sudija nije duzan da ispravlja. Vavrinka je pitao glavnog sudiju i on je klimnuo glavom da je aut. Vavrinka je imao provjeru i nije je iskoristio. Zasto? Zato sto nije bio siguran. Bilo je blizu.
Sto bi Gofan jucer uradio da je imao provjeru?
5.
Za razliku ja cu ti navesti primjer kada je Nadal osvojio GS zbog vrlo drske kradje. Bilo je to 2012. u RG.
6.
Tvoj argumenti ne dobijaju na tezini sa ovim malim koji se prevrce. Gube na tezini.
Ziko,
A nije prvi put da neko vidi krivi trag, jbg desava se. Ne zelim ja da opravdam Murijea zbog toga, dakle on je glavni sudija, smatra se za jedan od najboljih u svetu i on to mora da vidi, kao sto Rafa mora da pogodi forhend, kao sto Kari mora da zabije trica. Zato postoje i komisije i nadam se da ce Murije biti kaznjen zbog ovo jer mu nije prvi put da ovako pogresi. hint: ono u Madridu sa Rafe i Juznjijem.
OVAKO
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostKo je sudija,koga su mracne sile postavile da odradi posao u korist Nadala danas?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment