Ima Luka sanse, ako prestane da se izvlaci bespotrebno na forhend
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Monte Carlo 2017
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Meni se čini da će ovo biti špansko finale, sem ako Luka ne sredi kičmu na brzaka, ili ako Gofan opet ne odigra meč života u drugom SF.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Čestitke Ramosu, svaka čast za prikazano na turniru.
Igrač koji mi beše reper za slabu tehniku i mentalnu nestabilnost eto dođe do finala Mastersa. Šta mu se desilo nije poznato ali je on definitivno eksplodirao ove sezone.
Redak slučaj da neko njegovog kalibra nakon izbacivanja favorita ne stane nego nastavi do kraja.
Igra skoro pa savršena za ovakvu podlogu sa enigmom za protivničke bekende u vidu levorukog forhend spina, iznenađujuće stabilnog bekenda i servisa uz sjajno kretanje i kondiciju sasvim je zasluženo u finalu.
Bravo!sigpic
Comment
-
Ja ne smem da se izjasnimŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Malo bolje nego juce, Donald Young nivo tenisa.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostA Gofan sve pogađa.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment