Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monte Carlo 2017

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• урнебес на отвореној сцени, други играч планете, добио свој сервис гем..... бриљантно..
    sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Rekoh neki dan Dusanu, notu i Olji penzija, ne moze on nikoga vise da probije, svi mogu sve da mu vracaju, potpuno je nebitno ko je preko puta. Nadal mi jedini izgleda impotentnije ali manje grijesi.
      Aj ćuti o toj penziji pričaš mesecima. Kakva penzija, vratiće se on, vala kad je onaj starac...
      Samo da se malo poslože kockice i vrati pametu glavu
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Starac je vazda bio potentan, ovome sad svaki protivnik sve vrati, podloga nebitna. Jednostavno nema udarac, nema ostrinu iako je dubina tu dzaba kad nema prodornosti.
        sigpic

Comment

• Verovatno najveca pobeda ove sezone. Sada je samo nebo granica.
          Dayman (a-a-ah...)
          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
          Champion of the sun (a-a-ah...)
          You're a master of karate and friendship
          For everyone

Comment

• Aj nazdravlje, bas se raduje
            * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Rutinski.

Comment

• шта рећи, а не заплакати?
                sigpic

Comment

• Ajde bilo je i vreme,e sad je vec ozbiljno,Goffan je pravi ispit za ovaj turnir
                  >> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<

Comment

• Поједе ми живце

Comment

• Evo jedno pitanje svima koji su sudjelovali u priči u više navrata, o tome na šta se treba fokusirati Novak Đoković.

Većina se složila da fokus uopće ne treba biti na Mastersima, nego isključivo na GS.

E sada, svima isto pitanje, da se evo upravo događa to, dakle da mu fokus nije na ovome uopće, da li bi to izgledalo ovako.

Kako vi zamišljate da bi trebao izgledati Đoković, koji je na maksimumu samo na GS turniru?

Ovo je loše što igra, ali opet, izgleda mi kao da nije iznenađen sa ovakvom igrom.

Comment

• Ne valja za moje zivce ali slatko mi je zbog foruma kada ovako pobedi, cute ipak se nada pojavi oni dodju pa ih Nole ugasi.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                          Cacanine sta je cudno sto protivnik nece sam da se pobjedi, pa jebemj misa mora i on nesto odigrat a ne uvijek protivnik tenis zivota, to je ucestala floskula postala
                          Ma cudno je sto ne vidis ono sto mnogi vide. Ok Novak nije na nivou ali sad konkretno Busta... pa ja nisam nikad video bolji tenis od njega.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Kapiram da je njemu ovako slađe ali molio bi Novaka da misli i na naše zdravlje i da nam ne trenira živce.

Comment

• MC je uvek bio specifičan i nije baš neko merilo spremnosti za sezonu šljake, Nadal je uvek ovde dobro prolazio
                              Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Cestitam Olji na pobedi Djokovica. Meni je mucenje bilo da ga gledam, kamoli tebi. A vidi se da lagano moze da ga pocisti, al sto lako kad moze komplikovano.

Comment

Working...
                                X