Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monte Carlo 2017

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MareLFC View Post
    Kakve godine ?
    па Вишко је старији искуснији има предност... знам га још док је имао косу...
    sigpic

Comment

• Originally posted by Zika View Post
      па Вишко је старији искуснији има предност... знам га још док је имао косу...
      Kakva je to kosa bila
      Novak mi izgleda opušteno na početku i mislim da će ovo biti lakše nego što očekujemo / očekujete.
      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• леп почетак и лепо нас Вишко теши...
        sigpic

Comment

• Lepo je pocelo
          >> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<

Comment

• Novak po obicaju daje gem fore na startu.

Comment

• Вишко нам преноси које лепе девојке где седе и чије су....
              sigpic

Comment

• Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• значи два гема форе?
                  sigpic

Comment

• Kako dobar poen odigrase na brejk loptu Novaka
                    >> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<

Comment

• Goffin igra odlicno

Comment

• Kako je ovaj turnir krenuo finale će igrati Ramos-Schwartzman
                        Čilić mi je najveća misterija od svih igrača na turu, kako je on došao do slema i mastersa nije mi jasno?
                        Očekujem da Novak odradi Gofana relativno lako, a mislim da ce tandem Gofan-Tim biti jedan od derbija budućnosti nove generacije.
                        Očekivao sam Tima danas, ali s obzirom na otvaranje ovog meča sasvim opravdano je ovde.

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                          значи два гема форе?
                          Pa mora zbog publike. Skupe karte mora malo da bude zanimljivo. Gofan se odlicno krece.

Comment

• Originally posted by Centurion View Post
                            Kako je ovaj turnir krenuo finale će igrati Ramos-Schwartzman
                            Čilić mi je najveća misterija od svih igrača na turu, kako je on došao do slema i mastersa nije mi jasno?
                            Očekujem da Novak odradi Gofana relativno lako, a mislim da ce tandem Gofan-Tim biti jedan od derbija budućnosti nove generacije.
                            Očekivao sam Tima danas ali s obzirom na otvaranje ovog meča, sasvim opravdano je ovde.
                            Čilić je USO uzeo slučajno, po istom principu kao Marej No1.

Ajmo Nolence, sada polako da se vratimo u meč
                            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Danas još nije bilo nekih iznenadjenja
                              Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Zagrijava se lagano,bice to dobro na kraju.

Comment

Working...
                                X