Kei prošao dalje .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
INDIAN WELLS 2017
Collapse
X
-
Originally posted by NEMANJA97 View PostSve je detaljno izbodovano, opet i tu bi se moglo pričati o konkurenciji, ali ima tamo sve detaljno objašnjeno.
Lista je sranje ako mene pitas.
Endi ispred LaveraThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Pa jeste detaljno ali ne i realno. U toj listi pod velike titule na isti nacin ubrajaju GS i Mastersi. Primer neko ima 6GS i 10 mastersa pisace mu da ima 16 velikih, a nekome ko ima 1 GS i 20 mastersa pisace 21. Da je podjednako tesko da se osvoji Endi bi do sada ne bi imao cak 14 mastersa, a "samo" 3 GS.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostNa Mcenroe ispred Samprasa i Borga, a svi znamo koliko je Federeru licno znacilo da stigne Samprasa (AO2009 i posle RG 09') i da uzme 6. W.
Meni samo jedna stvar nije jasna kod Pabla. Kako je uspeo da ga svi osim spanaca zovu Busta, kad je njegovo glavno prezime Karenjo. To je kao kada bi Nadala zvali Rafael Parera, Toresa- Fernando Sans, Ferera- David Ern itd. On je mislim jedini Spanac koga svi, ali bukvalno svi (tv komentatori, forumasi, obicni ljudi koje poznajem) zovu po drugom(majcinom) prezimenu a ne po prvom, posto su u Spaniji obavezna oba. Stvarno moras biti unikatan da uspes to. 5:5 Steta imao ga je Duci
A šta je sa Agutom?
Comment
-
A sada TB.
Dušane, DušaneŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostNema sta da se prica 3-0 u slemovima, nema Ferrer uporedivih rezultata. Kuerten treba imati bar 200 bodova vise.
Lista je sranje ako mene pitas.
Endi ispred Lavera
Comment
-
Njega neki zovu Agut ali dosta njih i Bautista, a ovog maltene niko. Ali nije to neka primedba za ljude koji ga zovu tako(to je 99% ljudi) nego me on cudi kako je to "postigao" a nije kao da je imao problea sa ocem pa se odlucio. Ima onih kao Garcia Lopez kojima se cesto pominju oba prezimena (i Bautista Agut je neretko u toj kategoriji) ali je ovo bas retko i specificno(nikada za 6 godina u Spaniji nisam licno upoznao nekog koga tako zovu).
Zaboravih da dodam za Bautistu Aguta. To je zato sto je on stavio oba prezimena na ATP( sto nisi u obavezi cak je prilicno retko, mada ima primera, i Stanislas je promenio u Stan).Last edited by colchonero; 15-03-17, 20:43.
Comment
-
Šteta, a moglo je bolje. Busti je izgleda mnogo značio prolaz bez borbe u prethodnom kolu...U smislu svežine.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by madrid View PostPa jeste detaljno ali ne i realno. U toj listi pod velike titule na isti nacin ubrajaju GS i Mastersi. Primer neko ima 6GS i 10 mastersa pisace mu da ima 16 velikih, a nekome ko ima 1 GS i 20 mastersa pisace 21. Da je podjednako tesko da se osvoji Endi bi do sada ne bi imao cak 14 mastersa, a "samo" 3 GS.
Comment
Comment