Evo da dam neki pečat ovoj našoj širokoj temi: http://tennis-strangeforest.rhcloud.com/goatList
Announcement
Collapse
No announcement yet.
INDIAN WELLS 2017
Collapse
X
-
Originally posted by NEMANJA97 View PostEvo da dam neki pečat ovoj našoj širokoj temi: http://tennis-strangeforest.rhcloud.com/goatList
Stidela sam se par minuta
Nemanja, pogledaj procente
Popravlja se Dušan.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by NEMANJA97 View PostHahahha čega sad procente?
Uaaa, sudije
Duci ljut sa pravom.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostMa nije Busta toliko dobar koliko je Dušan loš - valjda će ga ovaj ribrejk razbuditi.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by NEMANJA97 View PostEvo da dam neki pečat ovoj našoj širokoj temi: http://tennis-strangeforest.rhcloud.com/goatList
Kada bih dublje analizirao ko zna sta bih sve pronasao.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Kako Kei lagano prošeta da promjeni reketu, fino se prvo vode napio, pa lagano reketa. Sve polako.
Zna da Younga nakon vodstva od 4:1 na 4:4, treba samo ostaviti samog sa sobom.
Naravno, opet brejk Kei i servirat će za meč.
Eto zašto je Young to što jesti.
Igrač koji u jednom gemu tri puta baci reketu nakon tri različita poena je za promatranja i odgojne mjere.Last edited by luka; 15-03-17, 20:24.
Comment
-
Originally posted by luka View PostKako Kei lagano prošeta da promjeni reketu, fino se prvo vode napio, pa lagano reketa. Sve polako.
Zna da Younga nakon vodstva od 4:1 na 4:4, treba samo ostaviti samog sa sobom.
#ne odgovaram.
Ajmo sada Duci po brejkićŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Na Mcenroe ispred Samprasa i Borga, a svi znamo koliko je Federeru licno znacilo da stigne Samprasa (AO2009 i posle RG 09') i da uzme 6. W.
Meni samo jedna stvar nije jasna kod Pabla. Kako je uspeo da ga svi osim spanaca zovu Busta, kad je njegovo glavno prezime Karenjo. To je kao kada bi Nadala zvali Rafael Parera, Toresa- Fernando Sans, Ferera- David Ern itd. On je mislim jedini Spanac koga svi, ali bukvalno svi (tv komentatori, forumasi, obicni ljudi koje poznajem) zovu po drugom(majcinom) prezimenu a ne po prvom, posto su u Spaniji obavezna oba. Stvarno moras biti unikatan da uspes to. 5:5 Steta imao ga je DuciLast edited by colchonero; 15-03-17, 20:28.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostI nije neka lista, Kuerten I Ferrer imaju isto bodova, a Ferrer nije GS osvojio.
Kada bih dublje analizirao ko zna sta bih sve pronasao.
Comment
Comment