Announcement

Collapse
No announcement yet.

INDIAN WELLS 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Podići mrežu, definitivno, da Nishioka i slični ostanu bez hljeba

Comment

• Kakvo crno usporavanje podloge, nek nauce ovi servirat, a ne krivit podlogu sto ne mogu oni da serviraju.
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• ma staviti granicu, ko je visok do 185cm moze da igra tenis, ostali neka se prebace na kosarkaski teren
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Ja razumijem bunt Federerovaca, oni znaju da je Federer 90% stvari u karijeri uzeo zahvaljujuci brzim podlogama i servisu, pa i ovaj AO da nije najbrzi u poslednjih deset godina on ga nikad ne bi osvojio. Ali jbg kad je god led Federer osvaja titulu, on tu ne kiksa. ALi da je lijepo gledati servis gemove od 30 sekundi ili minuta sigurno nije, ljepse je uvijek gledati razmjenu nego as ili servis viner.
          sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            Roletov stav pred vecerasnji mec

nema sumnje da bi mu pobeda bas znacila, ali ni poraz nece biti tragican ako bude igrao svoju igru
            Luzerski stav.
            OVAKO

Comment

• Auuu šta učini reklama za twiks, pa čemu sad podele u tenisu, najlepšem sportu na planeti
              Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Ja sam vala svojevremeno htio da isjecem prvo vene pa arteriju kad su Monfa i Simon igrali onaj poen od milion udaraca. Bjezi ba smor.

Daj ti meni da vidim potez neki vrhunski, pa nek traje kolko hoce, potezi su glavni.

Valjda je cilj uzet poen.

Ja ne znam, ljudi kad idu gledat kosarku, ne vjerujem da ih bas interesuje da ljudi povazdan vode loptu. Dodju ljudi da vide Le Brona kako ce da skoci i pojede kos pri zakucavanju.
                sigpic
                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                  Ja razumijem bunt Federerovaca, oni znaju da je Federer 90% stvari u karijeri uzeo zahvaljujuci brzim podlogama i servisu, pa i ovaj AO da nije najbrzi u poslednjih deset godina on ga nikad ne bi osvojio. Ali jbg kad je god led Federer osvaja titulu, on tu ne kiksa. ALi da je lijepo gledati servis gemove od 30 sekundi ili minuta sigurno nije, ljepse je uvijek gledati razmjenu nego as ili servis viner.

brzim podlogama, pa ahahahahahahaahah

doduse shvatam ja bunt Novakovaca i Nadalovaca, oni znaju da su ovi uzeli sve titule u karijeri zahvaljujuci uniformnosti podloga koje su prespore...cim se neke varijacije ubace, odmah kukaju i placu

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Podizanje mrezice za sobom bi povuklo i druge promene pravila,npr. uvodjenje tri servisa,pojedini jedva prebace i ovu visinu,tako da je sve ovo besmisleno.
                    >> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<

Comment

• Tenisu treba raznovrsonst dok je ovo ubrzavanje harda unifikacija. Kako su krenuli ne ni bilo iznenađenje Cirjakova plava šljaka na RG-u.
                      sigpic

Comment

• A do sad su podloge bile bas raznovrsne?

sigpic

with experience.

Comment

• Pa to je vise nego jasno, to i brojke jasno govore, sibaj Vimbldon, USO i AO samo, ali samo kad je led, kad je uspored titule bez. Ni USO nije uzeo ne pamti od kad, od kad je uspored nijednom. tek o Masterisima necu ni da pricam, zna se koje Federer sigurno uzima, samo led.

Vavrinka, Raonic, Cilic, Conga, Federer, Dimitrov, Berdih, Kirijos, Sok, Zverev, Karlovic, Izner, Kveri, Dzonson, Miler, Zverev, Lopez, Del Potro ovo je samo neki top 35, e pogledajte vi koliko servera. Za deset godina bice 33 od 35.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                            Tenisu treba raznovrsonst dok je ovo ubrzavanje harda unifikacija. Kako su krenuli ne ni bilo iznenađenje Cirjakova plava šljaka na RG-u.

Može kada se Novak povuče.

I dalje sam pri stavu da treba usporiti tj. vratiti podloge na staro.
                            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post

brzim podlogama, pa ahahahahahahaahah

doduse shvatam ja bunt Novakovaca i Nadalovaca, oni znaju da su ovi uzeli sve titule u karijeri zahvaljujuci uniformnosti podloga koje su prespore...cim se neke varijacije ubace, odmah kukaju i placu
                              Nismo baš gledali Federera kako rastura na šljaci

Comment

• Naravno da su bile, imali smo sporiji hard na AO-u i brži na USO, za svakog ponešto. Ovaj trend preseliće tenis u ledene dvorane
                                sigpic

Comment

Working...
                                X