Sta je sport, prije samo godinu dana Novak se sprdao sa Federerom, a on sad podize 18. Slem
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nisikori ako zeli da okrene ovaj peti set, mora da pocne vise da ubacuje prvi. Mada ni to ne moze nesto da mu preterano pomogne s obzirom kakav mu je trenutno prvi servis.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Nije mi postao drag vec drazi nego ranije, pre nisam mogao da ga smislim. Postao mi je drazi zato sto ni on ni Rafa vec neko vreme nisu na vrhuncu i fale mi ti klasici jer me to vraca u Nadalovo najbolje vreme. Zbog toga bih voleo da se to vrati, bar na neko vreme. Plus postao je manje antipatican u izjavama i drugim stvarima.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostA tridesetpetogodisnji Rodzer i udaramlopticunedubljeodservislinije Rafael nisu?
Comment
-
Originally posted by pedja5000 View PostNisu opasni, ali oni nece ni da dodju do Novaka verovatno. Novak bi bio favorit, mada vrlo moguce ne veliki kao protiv Endija. Problem je sto je Novak naucen da bude sampion. Dakle Novak ne voli iznenadjenja u finalima slemova. Protiv Endija se naucio da igra, i Endi je super protivinik. Mnogo bolji od Vavrinke ili nekog drugog tenisera u strasnoj formi.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by bice View PostStanko ce dobiti Rodju u polufinalu.
Vreme je za prvi GS Raonica.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment