Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tesnije nego sto je trebalo, ali pobeda se racuna. Sva sreca sto je Zverev sledeci, tu nece biti toliko trcanja. Jos njega da dobije i odbranice poene od prosle godine sto je vec vise nego sto se ocekivalo

Comment

• SF pre pocetka je tako i izgledalo, kao neki SF, ali sad ima vise nego lepu sansu
      ali kao i ceo turnir, idemo mec po mec
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Meni je uvek bila fascinantna ta njegova želja i volja za igranjem... šta će on da radi kada ode jednog dana u penziju, ne mogu da zamislim, mada ko zna možda nikad i ne ode.. nemam pojma, ali on def obožava taj teren i toliko uživa na njemu, kako god igrao i kakvoj god formi bio. Ta odlika je izuzetno retka i kod običnog čoveka, da ne pričam kod jednog profiesionalnog sportiste, koji je još toliko godina u vrhu. Niti zasićenja, niti razočarenja, niti depresije zbog neuspeha, povrede i sl. Neverovatno!
        Last edited by miloolja; 22-01-17, 13:25.
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Da je ovo Nadal uradio bile bi price oko dopinga A lik se naprosto kliznuo dok je kupao cerke i zato ovako leti po terenu.
            OVAKO

Comment

• Pocelo je, dodje li do finala Federer - Nadal krv ce pasti na forumu, odlicno pamtim ta davna vremena
              sigpic

Comment

• A da, Nadal nikad nije imao velika odsustva i vracao se posle kao da nikad pauzu nije napravio

sigpic

with experience.

Comment

• Federer je sada najveci favorit za osvajanje. Nadala ce sigurno pobijediti ako do tog meca dodje jer ce sve one kratke Nadalove loptice sa lakocom pretvarati u vinere a servis mu je na odlicnom nivou. Sa Vavrinkom isto ne bi trebao imati vecih problema jer Federer zna kako ce Vavrinku sa lakocom deklasirati na ovoj podlozi.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                    Pocelo je, dodje li do finala Federer - Nadal krv ce pasti na forumu, odlicno pamtim ta davna vremena
                    Preduhitrio si me
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Pa pravio je Nadal te pauze, samo sada i Federer napravio tu pauzu, to je malo cudno. Lik ne igra 6 meseci, pravi operaciju koljena i izadje i leti po terenu. Izgleda bas teska povreda bila u pitanju.
                      OVAKO

Comment

• Samo ću reći Vamossss...

Koja smejurija od Kerber
                        I ona je No1 pored Serene
                        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                          Pa pravio je Nadal te pauze, samo sada i Federer napravio tu pauzu, to je malo cudno. Lik ne igra 6 meseci, pravi operaciju koljena i izadje i leti po terenu. Izgleda bas teska povreda bila u pitanju.
                          Pa operacija je bila pre skoro godinu dana, nije juce bila
                          a posle te operacije, ne da nije leteo po terenu, nego je bio ocajan

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                            Pa operacija je bila pre skoro godinu dana, nije juce bila
                            a posle te operacije, ne da nije leteo po terenu, nego je bio ocajan
                            Vidim da je ocajan, slucajno je u QF
                            OVAKO

Comment

• Moja očekivanja su bila da gubi već u trećem kolu, sve ovo sada je bonus. Biću prezadovoljan ako odbrani poene.
                              Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                                Vidim da je ocajan, slucajno je u QF
                                Jebiga Stefko, ko ti je kriv kad je Nadalko smotanko.
                                sigpic
                                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Working...
                                X