Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans inače nema sponzora trenutno tako da sam kupuje odjeću - bijela majica, plavi šorc i bijele čarape, kao na času fizičkog.

Comment

• Servis ga sluzi perfektno za sad da ne ureknem. Pitanje je samo koliko setova ili kola on moze da odrzi priblizan nivo igre.

Comment

• Milina za gledanje.
        Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Dobar Federer kao sta citam . . . Nazalost ne mogu gledati, ali bas mi je drago zbog njega. Fenomen.

Comment

• Bez teksta sam kako igra covek...Namirisao je sansu ovde sada kada nema Novaka i nece da je ispusti sada...Niko od njega ne koristi bolje sanse.

Comment

• Kakvo ubijanje u pojam
              Svaka cast legendo.
              There's something wrong with me chemically
              Something wrong with me inherently
              The wrong mix in the wrong genes
              I reached the wrong ends by the wrong means
              It was the wrong plan
              In the wrong hands
              With the wrong theory for the wrong man
              The wrong lies, on the wrong vibes
              The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Ma, sjajno. Kakav mec je odigrao.
                Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Pregazio ga je
                  sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Sjajno zaista!
                    Originally posted by Casiraghi
                    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Bravo za Rodju, odlican tenis, podsetio je na najbolje dane. Bice odlican mec sa Nisikorijem.
                      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Role HVALA
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Role koji je vratio godine, i dalje sam bez teksta i presrecna

moguce da vec od Keija pukne, ali hvala mu zao vih 1.5h
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                            Namirisao je sansu ovde sada kada nema Novaka i nece da je ispusti sada...Niko od njega ne koristi bolje sanse.
                            Ovo je bio obican trening.. ali mu na putu stoje Nishikori, Marej, Vavrinka.. i onda finale, vjerovatno protiv Raonica. Ako savlada sve te prepreke u svojoj 35-oj, stvarno mu treba dati krunu GOAT-a!

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                              Set mu nece uzeti Berdih.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
                              Originally posted by bojanaBG View Post
                              kakav fh je povukao Sepi na mec loptu, svaka mu cast

@cacanin
                              sumnjam, ali iz tvojih usta u Bozije usi
                              Ne kladim se ali sam smeo puno da stavim ako uopste postoji tako nesto u kockarnicama...

Berda kad vidi Feda preko puta popusti u gace.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by Joker View Post
                                Ovo je bio obican trening.. ali mu na putu stoje Nishikori, Marej, Vavrinka.. i onda finale, vjerovatno protiv Raonica. Ako savlada sve te prepreke u svojoj 35-oj, stvarno mu treba dati krunu GOAT-a!
                                Jedino ko tu moze nesto da ga namuci je Marej,ali ako ovako bude igrao Fererer,ne moze mu niko nista na turniru.

Comment

Working...
                                X