Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
    Sto se tice najavljenih odlazaka na neko vreme sa foruma..........dajte ljudi, nismo deca
    Hhahahahhahahaha, ja mislio meni se ucinilo hahahhaha

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Jep, ispravio sam i prije nego sto sam ti vidio post

Skupicemo valjda i ta tri nekako pa neka ide sve u tri lepe. I to jos dva RG i jedan US i da imamo od svega najmanje po tri komada - pa ostvari to Rafo ako mozes!!!
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ide Novak bar do 18 GS.................samo Jelena da popusti malo.
        Dayman (a-a-ah...)
        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
        Champion of the sun (a-a-ah...)
        You're a master of karate and friendship
        For everyone

Comment

• Nemaju bas srece ovi biliverci ( nasmeja me Pecaros).. Kad nema Noleta tu je stari nemezis. Ali sta ces, ne mozes da ocekujes doveka Bagdatise i Gonzalese..
          --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
            Zasto za Rogera? Potajno se bojiš da Novak ne stigne ni eventualnih Rafinih 15(+)?
            Pitanje mi nije jasno.

Ja nisam navijac Novaka po profesiji ili zadatku ili bilo sto slicno. Ja sam veliki ljubitelj tenisa koji navija za Novaka. Tenis je postojao prije Novaka, postojace i poslije. Kao sto ovaj turnir pokazuje, postoji i mimo Novaka.

Od kada ja pratim rivalitet Federera i Nadala, uvijek sam navijao za Federera. U ranom periodu me iritiralo sto Rodzer ne moze da nadje odgovor za toga ogranicenog tenisera koji igra klasicni spanski tenis. Poslije sam shvatio da to nije slucajno. Rodzer nije dovoljno dobar da izadje na kraj sa Nadalom. Nema ono sto treba. Svejedno, i dalje navijam za Rodzera u njihovim mecevima. Jedino se manje ljutim kad izgubi.
            Last edited by NI; 27-01-17, 22:31.

Comment

• Originally posted by NI View Post
              Pitanje mi nije jasno.

Ja nisam navija Novaka po profesiji ili zadatku ili bilo sto slicno. Ja sam veliki ljubitelj tenisa koji navija za Novaka. Tenis je postojao prije Novaka, postojace i poslije. Kao sto ovaj turnir pokazuje, postoji i mimo Novaka.

Od kada ja pratim rivalitet Federera i Nadala, uvijek sam navijao za Federera. U ranom periodu me iritiralo sto Rodzer ne moze da nadje odgovor za toga igracki ogranicenog klasicnog tenisera iz Spanije. Poslije sam shvatio da to nije slucajno. Rodzer nije dovoljno dobar da izadje na kraj sa Nadalom. Nema ono sto treba. Svejedno, i dalje navijam za Rodzera u njivovim mecevima. Jedino se manje ljutim kad izgubi.
              Jasno je, jasno.

Nisi razočarao diplomatskim odgovorom.

Šteta, ja bih ipak kao Novakov navijač navijao za Rafu što bi Novaka možda gurnulo na GOAT mjesto, ali to sam samo ja, ne tako veliki diplomata kao ti
              Last edited by Mrkela; 27-01-17, 16:05.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                Pitanje mi nije jasno.

Ja nisam navija Novaka po profesiji ili zadatku ili bilo sto slicno. Ja sam veliki ljubitelj tenisa koji navija za Novaka. Tenis je postojao prije Novaka, postojace i poslije. Kao sto ovaj turnir pokazuje, postoji i mimo Novaka.

Od kada ja pratim rivalitet Federera i Nadala, uvijek sam navijao za Federera. U ranom periodu me iritiralo sto Rodzer ne moze da nadje odgovor za toga igracki ogranicenog klasicnog tenisera iz Spanije. Poslije sam shvatio da to nije slucajno. Rodzer nije dovoljno dobar da izadje na kraj sa Nadalom. Nema ono sto treba. Svejedno, i dalje navijam za Rodzera u njivovim mecevima. Jedino se manje ljutim kad izgubi.
                Isto, iako je Federer po titulama bio veci od Nadala on je bio autsajder i 2007. mi je bilo jasno da je to poslednji put kako ce on dobiti Nadala na Vimbldonu, barem u finalu, da su se sreli u ranijim rundama, a to nije bilo moguce naravno, Federer bi dobijao, mada ja sam gotovo po automatizmu za autsajdere.

I nervirao me opasno Federer sto nikad nista nije zelio da promijeni u tim susretima protiv Nadala, a kad je promijenio bilo je kasno. Mada Nadal kad nije u top formi i nije dolazio do Federera, ovaj je uvijek izlazio na megdan ali cesto tvrdoglavo, nejasno i precesto prepotentno sa stavom bolji sam sa mojim stilom i dobicu, iako je redovno gubio. Jasno je da je Nadal stvoren da maltretira Federera, da je njegova igra penicilin za Rodzerovu isto kao sto je jasno da je Federer najveca muka za Djokovica, a Djokovic za Nadala, ali Nadal i Djokovic su uvijek mijenjali nesto u svojoj igri, Federer gotovo nikad. Mada i tesko da moze nesto da uradi protiv Nadala iako je tu bilo sjajnih pobjeda i nakon Vimbldona 2007, samo ne na Slemovima.

Ali ja kao Novakov navijac zelim da obojica izgube, to je sad nemoguce nazalost. Meni nikad nece biti jasno kako neko moze da navija za dvojicu od ove trojice igraca. Razumijem simpatisanje, ali navijanje? To ne moze.
                sigpic

Comment

• Kad li će Novak početi da pobjeđuje i hoće li uopšte, poželio sam priču o slaboj konkurenciji.

Comment

• Ne - ne .....Sada je opet ludacka konkurencija - svemoguca i svevisnja. Kada Novak opet pocne da dominira (i ako) onda ce se vratiti ocaj od konkurencije.
                    sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                      Ne - ne .....Sada je opet ludacka konkurencija - svemoguca i svevisnja. Kada Novak opet pocne da dominira (i ako) onda ce se vratiti ocaj od konkurencije.
                      Ајде ми нађи један пост да је то неко написао од симпатизера/навијача Роџера/Рафе?

Comment

• To ne mora da se pise, to se podrazumeva sada. Video si kakav je Dimitrov, Stan .... i ostali. Igraju odjednom kao zmajevi.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Pobeda.. View Post
                          Ајде ми нађи један пост да је то неко написао од симпатизера/навијача Роџера/Рафе?
                          Je li dosta 100 postova gdje se navodi loša konkurencija kad Novak dominira turnirima i gdje sad ta priča kad je jedan luzer kao Dimitrov došao na prag GS titule?

Comment

• Konkurencija je ocajna, nego je vi precjenjujete. Vidjesmo svi kako Noto ocjeni da Rafa u ovakvoj konkurenciji ne moze do finala, i to.
                            1. Andrey Rublev
                            2. Thanasi Kokkinakis
                            3. Alexander Zverev
                            4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Pred polufinalne mecevi niko ni zucnuo nije o tome kakve protivnike imaju Rodzer i Rafa. Od Rodzerovih i Rafinih navijaca naravno. NIKO.
                              To dovoljno govori.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                                Konkurencija je ocajna, nego je vi precjenjujete. Vidjesmo svi kako Noto ocjeni da Rafa u ovakvoj konkurenciji ne moze do finala, i to.
                                Glupo je pričati o konkurenciji uopšte, o tome se radi, ali kad već volite tu priču volio bih da čujem i sad. Samo sam se plašio da ga ne zaustave ova dvojica prije finala, za mene je 1 favorit još od ispadanja Murraya, na finale gledam kao na formalnost u 4 seta.

Comment

Working...
                                X