Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @ Velikiajnstajn
    Ja sam nokdaunu Sad sam u onoj fazi da neko udje sa puskom u moju sobu ne bih prstom mrduo

@ miloolja

Lejver da se spremi za sledeci AO, da vrati Australiji titulu.
    Last edited by colchonero; 27-01-17, 14:09.

Comment

• Samo ne Serena.
      Dayman (a-a-ah...)
      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
      Champion of the sun (a-a-ah...)
      You're a master of karate and friendship
      For everyone

Comment

• Originally posted by madrid View Post
        @ Velikiajnstajn
        Ja sam nokdaunu Sad sam u onoj fazi da neko udje sa puskom u moju sobu ne bih prstom mrduo
        Da ti udje neka top riba mrdao bi ne boj se
        sigpic

Comment

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
          Samo ne Serena.

Gdje smije Venus da je pobjedi i da joj oduzme rusenje rekorda

Comment

• Da je Marej, Wawrinka, ili bilo koji drugi igrač u finalu osim Nadala i Novaka, imao bi Federer šanse za 18 GS. Ovako mu preostaje borba za častan poraz. Neće to biti gaženje poput RG 2008...Ali biće to rutinska pobeda za Nadala poput prethodnih mečeva na AO 2012. i 2014. garantovano

Comment

• Al ce veselo biti na forumu u nedelju Treba spremiti kokice. Ako ne bude epska borba na terenu, ovde ce svakako biti.
              Dayman (a-a-ah...)
              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
              Champion of the sun (a-a-ah...)
              You're a master of karate and friendship
              For everyone

Comment

• Vladane samo bi mi jos to falilo, pa da stvarno umrem. Mora malo i na zdravlje da se pazi.

Comment

• Poslije izlaska valja iznjet vinjak i udarad do pola 10, da se slucajno ne zaspi

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                    Pa zato sto je Nadal pobedom nad Dimitrovim uzeo svoj 15 slem. Ista situacija.
                    У том случају би требао да славиш победу Надала, а не евентуални пораз Федерера у финалу?

Comment

• Originally posted by Pobeda.. View Post
                      У том случају би требао да славиш победу Надала, а не евентуални пораз Федерера у финалу?
                      Salio sam se covece,zar te to toliko pogadja? Hajde ne mlati..
                      Originally posted by Casiraghi
                      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Kako samo izgleda ATP race lista.

Comment

• Originally posted by pedja147 View Post
                          Polako, da je ovaj mec trajao 3h slozio bih se sa tobom. Nadal nema 22 godine kao 2009. a igrao je mec od 5h. Pitanje je kako ce fizicki da se oporavi. Jeste favorit, ali su sanse tipa 65:35. Postavlja se pitanje za Novakove navijace za koga navijati.
                          Glava mi kaze da Novak ne moze ni do 17 slemova, ali se potajno nadam da to moze. Ipak ja verujem da su i 17 i 18 slemova nedostizni, dok je broj 15 dostizan. Zato, ja cu navijati za Rodzera.
                          1.
                          U ovom trenutku me Novakovi slemovi malo tangiraju. On moze da osvoji jos puno slemova ako hoce. Mislim da ne moze doci do 20 ali sve manje moze.

2.
                          Ti jos uvijek ne razumijes znacaj psihologije u tenisu. To sto je igrao 5 sat ce uciniti Nadala umornim. Ali tu su fizioterapeuti i ostali da ga povrate. Taj umor ce da igra ulogu u prvom set finala. Potom ce biti manje bitan.

Sto je glavna pouka 5. seta? To je jedini set u kojem je Nadal bio igracki bolji! (Da se razumijemo, Nadal je potpuno zasluzeno dobio sva tvoja 3 seta.) A Nadal je trebao da bude umoran. Zasto nije bio? Zato sto je najveci sampion u istioriji tenisa. Njega ovakav mec inspirise. Pocne da igra bolje nego moze. Tom "bolje nego moze" igrom je uzeo Novaku dva slema 2013. I umalo je uzeo USO 2011. i AO 2012. shminka zna koliko je uzeo Rodzeru.

I takav je Nadal bio do 2014. a onda je nesto pogubio. Ovo je povratak Nadala sampiona, nasao je to izgubljeno. U prvom redu je sebi dokazao sto jos uvijek moze.

3.
                          Federer igra odlicno ali ima manje kondicije od Nadala. Uvijek je imao. To sto je ce imati 2 dana pauze ce mu dati svjezinu. Zbog te svjezine ce imati bolji start, ali ako ga Nadal uhvati u svoju masinu samljece ga. Poslije ovog meca je gotovo sigurno da ce ga uhvatiti u tu masinu i da ce Rafino sampinosko srce presuditi.

4.
                          Federerova jedina mogucnost je da poslije 45 minuta ima set i brejk prednosti. Sto je moguce, ali nije vjerovatno. Ja bih volio da se to desi jer navijam za Rodzera.
                          Last edited by NI; 27-01-17, 14:46.

Comment

• Originally posted by Pobeda.. View Post
                            Previse je toga u igri, slavice svaki navijac Nadala eventualnu pobjedu Nadala, ali ce slaviti i eventualni poraz Federera, jer jednostavno era ima tri covjeka koji pretenduju na titulu najboljeg ikad i svaki duel izmedju njih je vazan i na 250 turniru, kamoli na Slemu.

U nedelju je mnogo toga u igri, pobijedi Federer i ide na 18, dobio nemezisa i covjeka koji mu je sve uzeo, koji ga je terorisao, posebno na Slemovima. Dobije Nadal i nastavlja teror nad Federerom, primice se na dva Slema i sto je najvaznije ima 4x2 kolekciju. Svi slave sve. I svi imaju nesto unikatno i svima fali nesto. Pritom imas Djokoviceve navijace koji ce isto birati stranu, Nadalovi su mahom svih ovih godina bili na Novakovoj u mecevima izmedju Federera i Djokovica, a Federerovi su vremenom zaboravili Nadala kao najveceg rivala i Djokovic im je postao najveci problem. To je jedan zacarani krug.
                            sigpic

Comment

• Evo jedne pesmice za navijace RF-a ..... ako vam smeta ovde prebacite u dzuboks:

Kao letnje kiseeeeee!!!
                              U trenutku srusilo se sve!!!!!
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• неће моћи Рафа толико да брејкне Федерера као Димитрова...ја верујем у Федерерове белешке.....
                                sigpic

Comment

Working...