Bravo Rafa, rispekt
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian open 2017
Collapse
X
-
Originally posted by NI View PostBilo je finale. Dimitrov je bolja verzija Federera u ovom trenutku i ima manji kompleks od Rafe. Opet nije uspio.
Poslije ovakvog meca, Nadal je veliki favorit u finalu.sigpic
Comment
-
Originally posted by NI View PostBilo je finale. Dimitrov je bolja verzija Federera u ovom trenutku i ima manji kompleks od Rafe. Opet nije uspio.
Poslije ovakvog meca, Nadal je veliki favorit u finalu.
Glava mi kaze da Novak ne moze ni do 17 slemova, ali se potajno nadam da to moze. Ipak ja verujem da su i 17 i 18 slemova nedostizni, dok je broj 15 dostizan. Zato, ja cu navijati za Rodzera.
Comment
-
Pa i ti umesto da slavis pobedu Federera nad Vavrinkom, tebi je ovo bitnije ....
Daj nemojte ta lazna moralisanja molim vas.
Овде Надал после 5 сати победи, а њему је битније како се осећају навијачи Федерера.
Comment
-
Najbolji mec ove godine po meni. I jedan i drugi neverovatni. Kako je Rafa odigrao na 4-3 15-40 u 5. setu. A Dimitrov se nije dao ni na 30-0 u poslednjem gemu. Sto je mec vise odmicao, to mi je dusa vise bila u nosu, da su me na kraju meca stigle emocije, nisam ni uspeo da se poradujem, samo sam legao na 10 min u krevet. Svaka cast obojici jos jednom.Last edited by colchonero; 27-01-17, 15:03.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostNajbolji mec ove godine po meni. I jedan i drugi neverovatni. Kako je Rafa odigrao na 4-3 15-40 u 5. setu. A Dimitrov se nije dao ni na 30-0 u poslednjem gemu. Sto je mec to mi je dusa vise bila u nosu, da su me na kraju meca stigle emocije, nisam ni uspeo da se poradujem, samo sam legao na 10 min u krevet. Svaka cast obojici jos jednom.1. Andrey Rublev
2. Thanasi Kokkinakis
3. Alexander Zverev
4. Ernesto Escobedo
Renesansa tenisa u 2016 godini.
Comment
-
Bokte, koje finale, ni najveći optimisti ga nisu očekivali. A tek kakav AO
Finalisti: Venus u junu 37 godina , Serena u sept. 36, Federer u avg 36, Rafa u junu 31, braća Brajan (mada nebito za dubl) u aprilu 40 .. (njihovi protivnici imaju ispod 30)sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Tacno se videlo koja situacija je prelomila ovaj peti set, a samim tim i mec.
Rafin servis gem na 4-3 za Grigora i 15-40. I on izvlaci naredna 4 poena nenormalna. Pokazuje da je najveci sampion ove igre.
To je totalno slomilo Grigora, slomilo bi i mnogo vece sampione, a kamoli njega. I u narednom servis gemu pravi nekoliko debilnih gresak, koje su cista posledica te situacije i gubi mec.
Borio se, dao sve od sebe, ali je ovo Nadala na cistu volji uzeo. Kao i turnir sto ce uzeti. BH je jedini Rafin udarac vredan hvale, sve ostalo - onako.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNadal je bas dobro i svjeze izgledao na kraju, ali opet ko zna kako se on trenutno oporavlja od ovakvih meceva, i u najboljim danima je imao problem posle teskih i dugih meceva, Moja Cenaji, Djokovic Madrid, Djokovic AO, naravno dan odmora tu zestoko pomaze, mec sa Verdaskom je ovakav bio i nije ga ni malo poremetio za finale, ali da su znali teski i iscrpljujuci mecevi da ga izbace i po par mjeseci, znali su
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostBokte, koje finale, ni najveći optimisti ga nisu očekivali. A tek kakav AO
Finalisti: Venus u junu 37 godina , Serena u sept. 36, Federer u avg 36, Rafa u junu 31, braća Brajan (mada nebito za dubl) u aprilu 40 .. (njihovi protivnici imaju ispod 30)sigpic
Comment
-
Originally posted by Pobeda.. View PostДругачија је ситуација. Победом Димитрова Федерер би вероватно узео 18. Слем, а ово му је историјска шанса за тако нешто, испали Мареј и Ђоковић, а у финалу Димитров, где ћеш боље од тога. На РГ неће имати шансе, а до Вимблдона се и Новак врати можда, тако да вероватно ни ту не би имао шансе.
Овде Надал после 5 сати победи, а њему је битније како се осећају навијачи Федерера.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment