Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kakva je sad ovo ljubav i harmonija na forumu, a Rozder jos nije ispao?
    Dayman (a-a-ah...)
    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
    Champion of the sun (a-a-ah...)
    You're a master of karate and friendship
    For everyone

Comment

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
      Pusti Olju, ne veruj zenama Sandu!
      Dosadasnje zivotno iskustvo mi govori da si u pravu, ali me je takodje naucilo da verujem samo dvema zenama koje znam. Olja je jedna od te dve
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ahhh kolika količina ljubavi i poštovanja.... ganili ste me

Al da se ipak držimo teme.
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• [QUOTE=Mr. Wolf;1592701]Sta zrelost uradi od coveka, kad se samo setim pocetka na ovom forumu i jos par godina, klasican klinac

U pravu si!!!

STANKO če biti sutra napaljen kao nikad.

U svakom slučaju na papiru nije favorit.

Kakve su kovte kot bookmajkera za pobeda Stanimala sutra?

Comment

• 2.20 kvota na Stanka, mogle bi se dobre pare uzeti
            Dayman (a-a-ah...)
            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
            Champion of the sun (a-a-ah...)
            You're a master of karate and friendship
            For everyone

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
              Zato sto je decko toliko odmeren i realan u komentarima, a pri tom i duhovit. Pa ne mozes da ga provalis tako lako kao ostale. Ako uopste i mozes da ga provalis.
              Super komentar, a nisam to nikako mogao da znam jer ga prvi put citam.
              1. Andrey Rublev
              2. Thanasi Kokkinakis
              3. Alexander Zverev
              4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Federer - Wawrinka 19-3 Gde je Stan pobedio Rodju 3 puta samo na zemlji

E sad ako preko noci ne uzoru beton i neosvane zemljani teren Stanko nema sta da trazi. Respekt prema Rodzeru je toliko velik da on gubi to jos u svalionici

Jos kad ga Mirka otpozdrav on je zavrsio.

Finale? Vamos Rafa

Comment

• Uopste nemam ideju kakav ce biti ishod sledecih meceva i ko ce uzeti titulu, tako da je to interesantno na svoj nacin

Nadal je danas podigao nivo igre. Dimitrova uopste nisam gledao od pocetka godine. 2014. je Dimitrov u 2. i 3. setu imao svoje sanse i onda se raspao u 4. setu. Nadal je tada bolje igrao nego sad, a podloga je bila sporija. Tako da bi na papiru Dimitrov trebalo da ima vise sanse nego onda, ali mislim da ce Nadal opet sampionski da odradi posao, u 3 ili 4 seta.

Drugi mec isto, dosta zavisi od toga da li ce izaci neustrasivi Wawrinka ili rob zarobljeni Moze biti svasta, ali prosto imam osecaj da ce Federer proci dalje, slicno USO 2015.

Comment

• Ne trazim puno.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                      Ne trazim puno.

Nece biti suza, to je sigurno, ali epilog ce biti slican. Samo sto ja sumnjam da Federer ovoga puta moze uopste da dogura do 5 setova. I ako cu navijati za njega.
                      sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Nemož ti FC protiv sebe pa to ti je. Znaš već kako ide sa porvokacijama... bar ti imaš iskustva.
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Meni je ova provokacija kraljevska bila sada. Pa i neka se odmori u banovicima vredelo je. Sazeto u tri reci i jednoj slici, ma nema. Savrsenstvo je uvek lezalo u jednostavnosti.
                          Skrojio je Dino post za medalju
                          sigpic

Comment

• Nista strasno, nek mi natraljaju ovo u facu ako bude suprotno.
                            Aj mislio sam da ovaj osjecaj vise nikada nece doci al evo vratio se i zahvalan sam. Dobro je NI rekao, ovo nije Rafa od prije 3 godine vec je ovo neki novi paket koji se meni svidja, jos kad ne bi FH popustao periodicno cak bi sikiracije bez ispratio ovaj turnir do kraja ali nije do kraja testiran to je istina al 15 u zraku se smijesi, na foru ocami.

Comment

• Nebitno šta je tebi leglo i kuuul, nema provokacija. Kraj!
                              sigpic

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                                Nista strasno, nek mi natraljaju ovo u facu ako bude suprotno.
                                Aj mislio sam da ovaj osjecaj vise nikada nece doci al evo vratio se i zahvalan sam. Dobro je NI rekao, ovo nije Rafa od prije 3 godine vec je ovo neki novi paket koji se meni svidja, jos kad ne bi FH popustao periodicno cak bi sikiracije bez ispratio ovaj turnir do kraja ali nije do kraja testiran to je istina al 15 u zraku se smijesi, na foru ocami.
                                Ne baksuziraj, ko bude najtiši, njemu pehar.
                                1. Andrey Rublev
                                2. Thanasi Kokkinakis
                                3. Alexander Zverev
                                4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

Working...
                                X