Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
    Upravo to. Jos kad se pogleda u kakvoj konkurenciji je osvajao te Slemove i protiv kakvih igraca - sve je jasno. Rodzer, naravno, ostaje najuspesniji, mada ja tipujem na Novaka da ce ga prestici. Mislim da sam sa @NI diskutovao, ide Novak do bar 20 GS (ali ne, covek mora da me sjebe (mada ima jos dosta vremena) sa svojim "kme kme, ne igra mi se tenis, zelim da budem papucar" stavom )

Sto se zavrsetka AO tice........

Raonic Hvala ti Rafa za ovo, gde bre ovaj da osvoji pored Rodzera, Rafe i Stana GS

Sutra ako pobedi Rozder, jasno je ko ce osvojiti titulu. Ako pobedi Stan, ceka nas zanimljivo finale sa neizvesnim ishodom.
    1.
    Da, diskutovali smo. Ali Novak je izgubio dve slema za redom koja je morao da dobije. Ovaj i USO. Nije bila neka konkurencija. Naravno, ako okrene list i ako se jos ponesto uklupi, moze on da osvoji jos koji slem ali ne moze doci do 20.

2.
    Sva preostala cetvorica mogu da osvoje turnir. Dimitrov ima najmanje sanse a Rafa najvece, ali ni Rafa nema preko 50%. Nije apsolutni favorit. Nemojte previse racunati danasnji mec. Rafa je imao dvije prednosti. Prvo, to je Moja. Pa on je do nedavno trenirao Raonica. Po onome sto se pisalo tokom, iznenadio je Raonica returnimam. Drugo, Raonic je preambiciozan. On moze da osvoji GS, ali samo spletom okolnosti. Ocigledno je ponesto ponio iz Crne Gore, mijesa tvrdoglavost i jaki karakter. I to ima za posljedicu da kada i, sa jacim protivnikom od sebe, igra vazni mec, pukne. Udje po sistemu: "Ja mogu.", a zapravo ne moze i onda podbaci. To se ponovilo skoro desetak puta.

Dok je bio u kanalu, Rafa nije imao mentalni problem, nego igracki, u prvom redu fizicki. Iz ovoga sto pisu a i ono malo sto gledam, Rafin uspjeh dolazi od toga sto je napravio paket u skladu sa svojim sadanjim mogucnostima, koje su velike ali to nije Nadal od prije 3 godine. Uzmite to kao Mojinu zaslugu. Jednom kada je Rafa vidio da taj paket manje vise funkcionise, ostalo je izvukao sampionski mentalitet. Medjutim nova igra nije testirana. Dimitrov bi mogao to da ucini da ima glavu. Federer isto tako da nema kompleks. Dakle najbolja sansa je Vavrinka.

3.
    Niko ne moze osporiti da je ovo sto se desilo na AO dobro za popularnost tenisa. Pogledajte samo kako je ovaj forum zivnuo. Imamo Rafu i Federera nazad. Cak ako se i ne sretnu i finalu, prvi dio sezone mora biti jako zanimljiv. Rafa mora pucati na RG a Federer na Uimbldon. Pod uslovom da Novak ne digne igru, bice favoriti.
    Last edited by NI; 25-01-17, 13:00.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
      Ako ti znaci nesto ja cu samo zbog tebe navijati za Federera do kraja ovog turnira. Mada sumnjam da ce mu to nesto pomoci, ali cuda su moguca ...
      Ma navijaj za koga hoces, ko da je bitno
      Dayman (a-a-ah...)
      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
      Champion of the sun (a-a-ah...)
      You're a master of karate and friendship
      For everyone

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ja imam nevjerovatnu šuhu ili vam ga loš osjećaj da će Rafa izgubit finale protiv Rogera.
          Zato navijam za Stana.
          - 19 Grand Slams titles (84 titles)
          - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
          - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
          - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
          - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
          - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
          - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
          - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

• Originally posted by topspinforehand View Post
            Ja imam nevjerovatnu šuhu ili vam ga loš osjećaj da će Rafa izgubit finale protiv Rogera.
            Zato navijam za Stana.
            Ja se bojim i Rogera i Stana.
            1. Andrey Rublev
            2. Thanasi Kokkinakis
            3. Alexander Zverev
            4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Sutra Rozder opet na RLA

Dayman (a-a-ah...)
              For everyone

Comment

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
                Sutra Rozder opet na RLA

Pa dobro sad, ne vidim problem za sutra.

Edit: Fak, nisam znao da je Federerov navijač.
                Last edited by Velikiajnstajn; 25-01-17, 13:12.
                1. Andrey Rublev
                2. Thanasi Kokkinakis
                3. Alexander Zverev
                4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Mr Wolf,

Ne znam je li slucajno, ali vi Federerovci ste duhoviti, sa jednim izuzetkom... Te shminka, te ti.
                  Last edited by NI; 25-01-17, 15:33.

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                    Pa dobro sad, ne vidim problem za sutra.

Edit: Fak, nisam znao da je Federerov navijač.
                    Zato sto je decko toliko odmeren i realan u komentarima, a pri tom i duhovit. Pa ne mozes da ga provalis tako lako kao ostale. Ako uopste i mozes da ga provalis.
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Realan? Misliš izmotava se... najčešće

Nikolice, Nikolice
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

Zato sto je decko toliko odmeren i realan u komentarima, a pri tom i duhovit. Pa ne mozes da ga provalis tako lako kao ostale. Ako uopste i mozes da ga provalis.
                        Sta zrelost uradi od coveka, kad se samo setim pocetka na ovom forumu i jos par godina, klasican klinac

--------------------------

ontopic:

Sutra bi mogao Stan da "iznenadi", vidi se da mu je dopizdelo sto nema bar 5% navijaca uz sebe, moze tu frustraciju dobro da kanalise. Sutra bi mogao da bude najbolji mec turnira.
                        Tipujem na Stanka, 3:1
                        Last edited by Mr. Wolf; 25-01-17, 13:22.
                        Dayman (a-a-ah...)
                        For everyone

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                          Ja se bojim i Rogera i Stana.

Rogera više zbog neke karme, sudbine isl.Nekako mi nerealno zvuci da je zadnja Rogerova pobjeda na GS-u protiv Rafe jos davne 2007 SAmo zbog toga.
                          Mada je i Rafi AO maksimalno peh turnir, mozda se i njemu na neki način vrati.

I ja sad strahujem od svega.Valjda jer se dugo nije desilo pa zato..mada sam ja vec prezadovoljan.Ovim tempom ici do RG-a i nema zime.
                          - 19 Grand Slams titles (84 titles)
                          - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
                          - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
                          - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
                          - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
                          - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
                          - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
                          - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                            Realan? Misliš izmotava se... najčešće

Nikolice, Nikolice
                            Sada ga hvalim, kada ga budem kudio onda cu uzeti u obzir ovaj tvoj post
                            Mada se to skoro sigurno nikada nece desiti

Volim ja njegov smisao za humor
                            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Sada ga hvalim, kada ga budem kudio onda cu uzeti u obzir ovaj tvoj post
                              Mada se to skoro sigurno nikada nece desiti

Volim ja njegov smisao za humor
                              Pusti Olju, ne veruj zenama Sandu!
                              Dayman (a-a-ah...)
                              For everyone

Comment

• Volim i ja tebe!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X