Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NI View Post
    Pravila su nedvosmislena. Odluka je ispravna.
    Pa daj Ni , onda su x puta trebali da budu diskvalifikovani Novak, Nišikori, Marej, Federer...
    Ili za njih pravila ne važe ili je devojčica prestrogo kažnjena?
    Po meni prestrogo. OK npr, opomena i oduzimanje poena i sl. a nju su diskvalifikovali sa turnira , čak i iz dublova

@Dekson Zna se ko osvaja. Onaj koji odigra 120% od svojih mogućnosti. Vamos Rafa
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Pravila su Ne sviđa mi se ni ono od 25 sekundi. Sistem bodovanja je grozan. Doping kontrole su nekom majka nekom maćeha.
      Postali su važniji oni od samih igrača.
      O ovo je čisto iživljavanje, vidi se da ne postoji nikakva namjera.
      Last edited by torpedo; 23-01-17, 22:49.

Comment

• 25 sec. je ok, ali je problem na GS gde je 20 sec.
        Zamisli peti set, sudi Bernardes ( on se drži pravila kao pijan plota) imaš poen od 20 razmena i treba da serviraš. Pa 20 sec. je premalo.
        Aj obrnuto i nekako.
        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Jedini novitet koji mi se sviđa je čelindž, sudije ionako sjede ko kila soli u onoj stolici.

Comment

• @Marija 81
            Ne znam videćemo, nije me baš ubedio svojom igrom u proteklom periodu, da može da osvoji turnir na betonu a kamoli slem.
            Što se tiče ove devojke da li je možda prethodila još neka opomena pre toga ili..
            Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Ne znam, čini mi se da nije, bar iz teksta i pisanja po tw sam to zaključila.
              Ako je pak bilo neke opomene onda ok, ako nije zaista je prestrogo kažnjena.
              BTW Vavrinka i Bautista pobednici što se tiče onog klipa od malopre.
              I očekujem da Conga presliša Vavrinku

Comment

• @ Marija

Marija slazem se ja sa tobom donekle(pa i Vladanom) kljucno je ono "za njegove standarde". Ono sto hocu kazem je da Nole 90% svojih partija igra daleko iznad prosecnog nivoa za profesionalce, isto kao sto Barsa u fudbalu igra mnogo svojih meceva daleko iznad nivoa LS koje je najjace klupsko takmicenje na svetu ekvivalentno GSovima. Nole mozda nije igrao sve meceve na SVOM maksimumu ali su svi bili vrhunski u poredjenju sa ostalim igracima. Samo sam hteo da napisem da se prosecnom igrom i srecom ne uzima GS isto kao sto Napoli koji igra prosecno za standarde LS ne moze do titule, tako ni Cuevas koji je prosek igraca na GS ne moze do titule u slucaju da igra kao sto inace igra, nego bi morao da odigra mnogo mnogo bolje od toga.

P.s. Bacio sam pogled na raspored i video da se od danas sve igra (singlovi) na RLA tako da nece biti prekida zbog kise mada nije ni najavljena do kraja nedelje.

Comment

• Da to za 20sek na GS je strasno glupo pravilo, uvedeno zbog publike ili skracivanja meca ili sta vec. Umesto da na GS gde se igra na 3 seta i gde 5. moze bas da potraje, da bude vise nego na obicnim, turnirima jer mec duze traje i trose se vise, a valjda je cilj da na najbitnijim turnirima svaki igrac ima prliku da pokaze svoje najbolje, oni mu skracuju vreme i samim tim kad se ostane bez snage, jer si u zurbi ti nesvesno pada koncentracija na neko vreme. Ako su vec smanjivali, bolje da su smanjili na ostalim turnirima a ostavili na GS.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                    Ako si Novakov navijac, za Marija.

Originally posted by NI View Post

Navijam za Congu.

NI,

ko je sljedeći?

Možeš li kako Federera nominovati prije početka četvrtfinala
                    Last edited by shminka; 24-01-17, 07:03.

Comment

• Kako te samo ne mrzi da preturaš po starim postovima.

Pa NI, ja očigledno nisam Novakov navijač.
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Olja, NI je to izjavio zbog svoje teorije da ce Novaku biti znatno lakse u nastavku sezone uzme li Marej AO.
                        Ali Marej nece uzeti AO, tako da tu teoriju necemo imati prilike da testiramo u praksi.
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Znam zašto je rekao. Opet sam bila protiv. I ne verujem u te teorije...+ je klasifikacija pogrešna...ako si Novakov navijač
                          Last edited by miloolja; 24-01-17, 07:43.
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                            Pa daj Ni , onda su x puta trebali da budu diskvalifikovani Novak, Nišikori, Marej, Federer...
                            Ili za njih pravila ne važe ili je devojčica prestrogo kažnjena?
                            1.
                            Pravila su stroga. Mozda su losa, ali su takva. Licno mislim da nisu losa ali to je nebitno. Trebali su da diskvalifikuju sve koje si pomenula. Nisu. Znaci da u praksi pravila ne vaze za njih.

2.
                            To nije nista novo. Sampionima se uvijek gledalo kroz prste u tenisu. I to bi trebali shvatiti i Federerovi i Novakovi i Rafini i Marijevi navijaci. Ne gleda se svima jednako kroz prste. To je ono sto Novakove navijace smeta. Ukljucjuci i mene.

Originally posted by shminka View Post
                            NI,

ko je sljedeći?

Možeš li kako Federera nominovati prije početka četvrtfinala
                            Razocaracu te.

Sad navijam za Stana. Time bi imali petorku.

Originally posted by miloolja View Post
                            Kako te samo ne mrzi da preturaš po starim postovima.

Pa NI, ja očigledno nisam Novakov navijač.
                            shminka nije nista lose ucinio. Nasalio se. A njegove sale se meni svidjaju.

Naravno da si Novakov navijac, ali nevjerujes u teorije... Nista strasno. Ja mislim da Novaku odgovara da se Mari zasiti. Da pomisli da je ostvario sve sto moze.

U medjuvremenu sam rafinirao teoriju, mislim da bi Nadal a jos i vise Federer, bili jednako dobri pobjednici. Mjereno potrebama Novakove karijere. A za Novaka je velika opasnost da ucini tenis dosadnim. U krajnjoj liniji time i njegova motivacija pada. Pobjeda Nadala bi ucinila da svi zeljno iscekuju RG. A pobjeda Federera da svi zeljno iscekuju Uimbldon.
                            Last edited by NI; 24-01-17, 12:46.

Comment

• Iluzorno je pricati o Federerovoj trenutnoj fizickoj spremi. Ona je svakako na zavidnom nivou ali jos uvek nije testirana kako treba. Pitanje je da li ce do kraja turnira i biti testirana. Pa cak ni u najtezem dosadasnjem mecu koji je isao u pet setova protiv Nisikorija nije testiran do svojih krajnjih limita, jer se sve odvijalo veoma brzo. Sto zbog takve igre Rodzera, sto zbog takve igre i Nisikorija cija fizicka sprema nikada nije bila na nekom bog zna kakvom nivou, pa je i sam igrao brzo - i naravno prvi puko sto se fizikalija tice.
                              Bitna stvar - koja Federeru ide na ruku je ta sto ce igrati prvi polufinalni mec, pa bi u slucaju eventualne pobede imao dva dana odmora do finala. Lepo mu se namestilo.
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• У горњем делу костура све очекивано, Миша по навици доби неки гем, ипак је Федерер мајстор, играо је са том генерацијом сервис волеј и зна знање, сада је опасно за Федерера, много лако је дошао до Вавринке, а тај је опасан тобџија и сломиће му ноге по терену, а тада се губи и добар сервис и делује ми да му се црно пише....

у доњем делу костура се још увек одваја жито од кукоља, да видимо кога ће спремити као жртвено јагње за финале?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X