Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rafa favorit i po kladionicama, usput.

Comment

• Mnogi ovde zanemaruju Nadalovu sampionsku crtu. A to je faktor na koji ozbiljno mora da se racuna. Nadal je od svih sampiona njegove ere, a i "sire" najcesce puta uzimao slem u koliko bi se nasao u njegovoj zavrsnici. To je ono sto je najbitnije. Samopouzdanje mu je pre ovog turnira svakako bilo klimavo, ali ga on i te kako pobedama nad Zverevom pa i Monfilsom budzi. Ako dobije Raonu, sto nije nemoguce on je po meni prvi favorit da uzme ovo. Videcemo.
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• NI u velikom rebusu znaci, to je njegov teren

Nadal da izvuce na mentalnu snagu, ali igracki bas ne izlgleda kao favorit.
        sigpic

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            Olja sir, yes sir

Ali je najgora neuzvracena ljubav Sandu, ja to razumijem
            Ma volis i ti njega, samo se pravis. Nemoj sada da se foliras, u ostalom zato si ga i stavio na ignor. Jer zamisli da jos moras i da ga gledas ... ne bi ti to izdrzao.
            Raf je kontrolisano agresivan ceo turnir, i svidja mi se sto je takav. Fino mu ide.
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
              Ma kao da Rafa ne zna sta treba da radi protiv Losmija. Nije tu Raonic favorit niti ce biti ikad protiv Rafe, talav je matchup
              Zato sam i napisao onaj post jer dosta clanova foruma su napisali kao Raonic sigurno dobija. Mozda ce dobiti ko zna, ali da je sigurno i da je on neki favorit protiv Rafe... Meni samo plasi Brizbejn scenario, da ne padne intenzitet u Rafine udarce i da ga ovaj bombarduje servisom i da ne moze Rafa meda... Dok je bio u ritmu cistio je teren sa Milosa, cim je malo pao ovaj lako uzimao servis gemove, brejknuo jednom Rafe i to je bilo to. Ipak je oovo Slam, a ne 250-ca, Rafa je mnogo iskusniji i zna sta treba da radi protiv vakve tipove na tenisere. Zaprvo Milos nema nikakva protiv igra za stila Nadala, tesko ce on ista moci sa bekenda na one spinove, ali pitanje je i kakav ce izaci Rafa naravno. Ja vjerujem u njega i nadam se na prolaz u SF-a.
              OVAKO

Comment

• Ovaj slem ko rialiti šou, povratak zvezda na zalasku karijere i promocija novih nada i njihova borba za parče slave hihihih
                Last edited by Dekson; 23-01-17, 16:17.
                Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Hahahah Garbinje mašinu za loptice zove Cibulkova

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Marej je najbolji, izgubljen skroz
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Sta se ovoliko udebljala ova Belinda?
                      OVAKO

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                        Wow, on me znaci ne ispusta iz usta, sto ti je opterecenost

Sta kaze, nemam pojma? Pozdravio ga Konte, dobri su Zverev i Pep, sve pogadja

Niste ga mnogo citirali, i na tome sam vam zahvalan
                        Otpozdravljaju Novak Djokovic, Dominic Thiem i Jose Mourinho.

Apropo meca izmedju Rafe i Milosa, pa realno je tu negdje 50:50. Miloš ce morati da drzi servis na visokom nivou, a Rafa ako mene pita bude li forsirao bekhend svih protivnika do kraja turnira, upisuje 15 GS.
                        1. Andrey Rublev
                        2. Thanasi Kokkinakis
                        3. Alexander Zverev
                        4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                          Sta se ovoliko udebljala ova Belinda?
                          Pa valjda si je video na terenu, ako ništa drugo na onoj egzibiciji početkom meseca, baš sam komenatarisala tada da nije bila nikad deblja.. porfesionalana sportistkinja.
                          Ne razume te teniserke.
                          Mada moram da pohvalim Svetu, ona je bome vidno smršala, i malo uskladila boje.. sivo i žuto je milion puta bolje od komb. bebi roze i plavo.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                            Zato sam i napisao onaj post jer dosta clanova foruma su napisali kao Raonic sigurno dobija. Mozda ce dobiti ko zna, ali da je sigurno i da je on neki favorit protiv Rafe... Meni samo plasi Brizbejn scenario, da ne padne intenzitet u Rafine udarce i da ga ovaj bombarduje servisom i da ne moze Rafa meda... Dok je bio u ritmu cistio je teren sa Milosa, cim je malo pao ovaj lako uzimao servis gemove, brejknuo jednom Rafe i to je bilo to. Ipak je oovo Slam, a ne 250-ca, Rafa je mnogo iskusniji i zna sta treba da radi protiv vakve tipove na tenisere. Zaprvo Milos nema nikakva protiv igra za stila Nadala, tesko ce on ista moci sa bekenda na one spinove, ali pitanje je i kakav ce izaci Rafa naravno. Ja vjerujem u njega i nadam se na prolaz u SF-a.
                            Brisbane je nebitan i vid pripreme je, nije ni cilj skupljat 250ice i doci izduvan na AO, jos pogotovo jer je dosao iz Abu Dhabija, taj mec uopce ne uzimam kao mjerilo ni mjerodavan

Comment

• Kako se bliži ta mogućnost, sve više razmišljam da bih voleo da vidim još jedno GS finale Fed-Nad, makar i po ceni da izgubi Fed. Tu sam nekako više nostalgično nastrojen, a manje takmičarski. Da ne pričam tek o opciji da Roger pobedi u takvom meču. Mogu odmah da umrem.
                              Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Nadal, 15 GS na -2.
                                Kakva bi frka nastala.
                                A volio bih zbog Stefan-kobe da uzme jer ga je već prežalio, a njegov najvjerniji navijač.

Comment

Working...
                                X