Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
    Thiem nema čime da zablista.
    A Zverev je već prošao dalje i čeka Rafu ( ako Rafa dobije Bagdatisa naravno)
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
      Zar ima neko ko voli da se cvari na suncu naspram nocnih termina?

Ne mislim da je do uslova. Nije agresivan Novak kako umije da bude, ne diktira tempo a teren mu dozvoljava. Pogledaj koliko bezveznih loptica Denisa on ne napada nego ih vraca automatski, kao na treningu. Nije to njegova igra.
      Ima ... Endi Marej.
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by jacques9 View Post
        Strašno bitan turnir za Thiema, Zvereva i Nadala.

Meč Zverev vs Nadal (ako do njega dođe) bit če više nego običan meč. Bitka generaacija. Meč koji če pokazati kolko je Zverev jak i da li uopšte Nadal može osvojiti još pokoji GS. Meč koji bi mogao poslati Nadala u mirovinu a Zvereva u zvezde.
        Kladio bih se na Zvereva
        Originally posted by Velikiajnstajn View Post
        Thiem nema čime da zablista.
        Ima, ima samo malo glavu da sredi

Comment

• Bice velika nepravda ako ovo sada ne osvoji Andi Mari.

Comment

• Originally posted by NI View Post
            Bice velika nepravda ako ovo sada ne osvoji Andi Mari.
            Sto?
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Zato sto je covek zasluzio. Pet finala. Ali bice mu tesko.
              sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Ali to mi je najveca glupost koja moze da se izjavi, zasto je zasluzio, zato sto je toliko puta bio u finalu? Kakve to veze ima? Sta onda Lendl da kaze za W?
                Ko god da osvoji ovaj AO ce osvojiti zato sto je zasluzio i zato sto je bio najbolji (ili mozda najmanje los), tenis ne igra proslost i neke zasluge, nego sadasnjost.
                Nepravda je ako igrac X (necu da imenujem, da me ne shvatite pogresno), vodi 2:0 i razbija onog drugog i onda se ozbiljno povredi i mora da preda.
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Bagdatis je ocajan. Posle ovog meca Nadala ceka nesto tezi mec, i svaki mec treba da igra kao finale.

Mari je ceo zivot cekao na sansu da osvoji Australiju. Ako ne ume da je iskoristi ne zasluzuje da ima AO. Tacno je da Endi ima 5 finala Australije, ali i da sklonimo Novaka sumnjam da bi imao vise od dve titule na tom turniru(2011. bio izgubio od Rodzera, 2016. takodje verovatno od Rodzera. Ostaju 2013. i 2015). Tako da, polako. Treba da bude srecan sto ima ovu sansu, i da zna da je iskoristi.
                  Last edited by 147; 19-01-17, 12:10.

Comment

• Zato sto je daleko najbolji igraca na sporom hardu poslije Novaka. I da nije imao nesrecu da je rodjen nedjelju dana prije Novaka, imao bi od sada 3+ AO-a.

Comment

• A jel je hard brz ili spor?

Nema veze sa zaslugama, nije njemu niko ništa oduzeo, nije osvojio i kraj...
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                        A jel je hard brz ili spor?

Nema veze sa zaslugama, nije njemu niko ništa oduzeo, nije osvojio i kraj...
                        Nisam rekao da mu je neko nesto oduzeo. Izubio je svih 6 puta od boljega. Mislim da je i 2012. imao sanse da ga osvoji. Sada je sve na njemu. Ako opet ne uspije, moze samo sebe da krivi. Vavrinka mu je daleko najozbiljniji protivnik.

Comment

• Ali bi bilo lepo da osvoji. Pa da uzme i RG, i tako fino zaokruzi pricu.
                          Onda Vavrinka da uzme W i da imamo petoricu iz iste Ere koji su uzeli sve slemove.
                          Divna bi to prica bila.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
                            Nisam rekao da mu je neko nesto oduzeo. Izubio je svih 6 puta od boljega. Mislim da je i 2012. imao sanse da ga osvoji. Sada je sve na njemu. Ako opet ne uspije, moze samo sebe da krivi. Vavrinka mu je daleko najozbiljniji protivnik.
                            Nisi mi odgovorio za podlogu.
                            Nisam ni rekla da si napisao da mu je oduzeto.. ali pominjao is nepravdu... a čim je nešto (ne)zasluženo onda nije ni regularno na neki način... nekako u sportu ko pobedi taj je bolji, ma koliko domiirao na terenu i držao loptu
                            Last edited by miloolja; 19-01-17, 12:22.
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                              Ali bi bilo lepo da osvoji. Pa da uzme i RG, i tako fino zaokruzi pricu.
                              Onda Vavrinka da uzme W i da imamo petoricu iz iste Ere koji su uzeli sve slemove.
                              Divna bi to prica bila.
                              Sa jedne strane bi to bilo lepo, ali sa druge ne bi. Ako mnogo ljudi ima osvojena sva cetiri slema to gubi prestiz. Takodje pokazuje da moze slicnim stilom da se igra na razlicitim podlogama sto pre nije bio slucaj. Zato mislim da bi bilo fer da su Wimbledon i Us Open nesto brzi. Gledali bi vise razlicitih stilova igre, sto bi bilo super

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                                Nisi mi odgovorio za podlogu.
                                Nisam ni rekla da si napisao da mu je oduzeto.. ali pominjao is nepravdu... a čim je nešto (ne)zasluženo onda nije ni regularno na neki način... nekako u sportu ko pobedi taj je bolji, ma koliko domiirao na terenu i držao loptu
                                Australski hard je spor ako je to bilo pitanje.

Reako sam da bi bila nepravda. Ne da je bila nepravda u proslosti. Bila bi nepravda na isti nacin na koji je bila nepravda to sto je Vavrinka osvojio RG 2016.

Comment

Working...
                                X