Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Meni pisu poeni kad udjem na postavu ali kad udjem na ranking pise svima 0
    Meni samo ostao De Minaur na klupi i jos neka Fourlis isto na klupi brdo bodova ali dobro.
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Đoković je danas dao pravo značenje izrazu "ubio u pojam". To je učinio Verdascu. Brutalno je šta mu je psihološki ponajviše, uradio u dva ovogodišnja meča.

Comment

• Konačno Kei odigrao dobar meč , bez dodatnog rasipanja energije po setovima. Jeste da je Žarom bio preko puta, ali čak iznenađujuće solidan u pojedinim delovima meča.
        FH je mnogo bolji nego u prethodnoj partiji. Utisak mi je da bi uslovi i teren mogli da mu odgovaraju ove godine .
        Similis simili gaudet

Comment

• Ma ovo bodovanje za fantazi je totalno nejasno, i pozdrav za Simonu Halep.
          1. Andrey Rublev
          2. Thanasi Kokkinakis
          3. Alexander Zverev
          4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Ne deluje Kirjos fizicki top, videcemo kako ce to da izgleda u cetvrtom setu.

Edit: Izvinjavam se, greskom sam postavio komentar u ovu temu.
            Last edited by 147; 18-01-17, 09:07.

Comment

• To je i sam rekao na konferenciji.
              Utisak ovog dana je poraz Čilića i naravno Troicki sa Marijom Čičak

Originally posted by bojanaBG View Post
              Pa ne bih se bas slozila, Zverev i ta generacija radi ozbiljno i mnogo su jaci od ove nesretne generacije Tomica i ostalih.
              Mali Zverev je druga priča, i ne vidim ko još od te generacije može nešto da napravi. Možda još i Fric ,i to je to od U21.
              Last edited by Marija81; 18-01-17, 13:23.
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                To je i sam rekao na konferenciji.
                Utisak ovog dana je poraz Čilića i naravno Troicki sa Marijom Čičak

Mali Zverev je druga priča, i ne vidim ko još od te generacije može nešto da napravi. Možda još i Fric ,i to je to od U21.
                Reilly Opelka naravno
                Originally posted by Casiraghi
                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Comment

• Zverev i koja generacija?
                    Ajde ovako...

Kirgyos kao predvodnik tog nazovi novog talasa je limitiran igrac. U svakom trenutku mi deluje kao da je pojeo 10 sarmi I da mu je samo telo tu a da je mozak zaboravio na Sejselima. Nema trenera, povredi kolenk igrajuci kosarku, veoma neozbiljan pristup igri. Top 10 igrac ako se uozbilji u najboljem slucaju.

Borna Coric je fizicki uvek stojao dobro, mentalno nije los ali sa toliko ogranicenim Forhendom da ga ta uvek moze kostati incijative. A tesko I zavrsava poene sa tim udarcem iako ih je prethodno dobro konstruisao. Plus operacija kolena sa 20 godina svakako nije dobra stvar.

Zverev jeste veoma ozbiljan, jako professionalan pristup ima svemu. Od treninga, priprema i uvek tezi perfekciji.
                    Medjutim, do tog top nivoa ce stick tek za 2 ili 3 godine.

Tiafoe, od njega ne znam sto se moze ocekivati. Kada ga krene udarac jako ga je tesko zaustaviti. Nesto kao Conga.
                    Medjutim kada ga ne ide to ne loci ni na sta.

Fritz koji mi se najvise dopao zbog izrazite agresivnosti I fenomenalnog forhenda sada stagnira. Ima potencijala za velike stvari ali tek kada ukroti svoju zelju da agresijom unisti protivnika. Kada nauci to da kontrolise bice strasan konkurent ali tek za par godina.

Rublev je dopadljiv igrac. Ali vec se vidi da je njegov problem snaga I fizicka konstitucija. Decko je gradjen kao lopata, kada izgubi inicijativu ne moze da istrci, a samim tim gubi I na dubini sto ga kasnije kosta.
                    Ne komentariaem ovaj mec sa Endijem nego od ranije sa challengers gde su se uvek te stvari desavale.

Kokinakis nazalost ce jako tesko prevazici povrede. Kada iH ima ovoliko puno u tinejdzerskim danima sta ce biti kasnije kada se poveca broj I intezitet meceva. Mogao je dosta sada je to vec upitno.

Posto me mrzi vise da pisem samo da kazem da nista ne ocekujem ni od Dimitrova, Tomica I Raonica.

Thiem svakako moze puno, ali sa onakvim rasporedom bice dobro ako doceka 30 godinu kao aktivni teniser.

Npr potcenjeni klinci: Escobedo, Khachanov, Kozlov su top 20 potencijali.

Shapovalov I Ruud su vrhunski talenti, mozda I Top10 igraci vec za koju godinu.

Cinjenica je da u naredne tri godine ako budu bili motivisani, Endi I Novak ce uzeti sve velike I vaznije turnire.
                    There's something wrong with me chemically
                    Something wrong with me inherently
                    The wrong mix in the wrong genes
                    I reached the wrong ends by the wrong means
                    It was the wrong plan
                    In the wrong hands
                    With the wrong theory for the wrong man
                    The wrong lies, on the wrong vibes
                    The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Opisa Rubleva, građen kao lopata hahahahaha
                      Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• 3 godine je bas puno, nije cak ni stvar u motivaciji nego i u oporavku, a i Marej i Djokovic imaju kilometre i kilometre u nogama, sve to dodje na naplatu.
                        Apsolutno niko od klinaca nece vladati tenisom dok ovi bas ne padnu, ali da ce i njih dvojica osvojiti skoro sve u naredne 3 godine mi je previse, jer ce se iznenadjenja sve cesce desavati.
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Dobro od 12 GS turnira u te tri godine njih dvoje ce uzeti 8.
                          Koliko je to po tebi moguce? Po meni 80%.

Ima tu jos klinaca a njima ce trebati jos vremena.
                          Khun, Aliassime, Tsitsipas koji je nesto stariji.
                          There's something wrong with me chemically
                          Something wrong with me inherently
                          The wrong mix in the wrong genes
                          I reached the wrong ends by the wrong means
                          It was the wrong plan
                          In the wrong hands
                          With the wrong theory for the wrong man
                          The wrong lies, on the wrong vibes
                          The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Ne znam, ne mogu da procenim, ali i jedan i drugi ove godine pune 30 godina i to ce da pocne da se oseca.
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Ljudi, stvarno je previse ocekivati da ce Novak i Endi da osvajaju sve velike turnire u naredne tri godine. Uostalom, poznato je koliko retko teniseri stariji od 29 godina osvajaju slemove. Takodje Marej nikada u karijeri nije uzeo 2 slema u jednoj sezoni, a sumnjam da ce tako nesto da uradi ove ili sledece godine. Plus sto je previse igrao prosle sezone, a verujem da ce to da ga stigne nekad tokom ove. Za Novaka slicna prica vazi. Posle ove i sledece sezone bice srecan da uzme jedan slem po sezoni.

i za Rodzera se 2010. mislilo da ce ko zna jos koliko slemova da uzme. Za Rafu se 2014. mislilo da ce jos puno da uzme. Videli smo sta se sa njima desilo, a poznato je koliku su sampioni. Tacno je da je tada konkurencija bila veca, ali to nije jedini razlog. Ima jos puno primera u istoriji, ali ovi su najsveziji.

Comment

• Federer je od 30. godine uzeo samo 1 GS, uredu konkurencija ali očekivalo se puno. A imajući u vidu koliko je Andyju i Novaku bitno kretanje, ta fizička sprema, dosta bitnija nego Federeru, pogotovo Murrayu. Kad bi uzimali po jedan slam u sezoni, od sljedeće sezone, bilo bi dobro. Vrlo brzo će oni biti dosta ranjiviji za ove ostale, koji im sad teško šta mogu.
                                Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

Working...
                                X