Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NI View Post
    Australski hard je spor ako je to bilo pitanje.

Reako sam da bi bila nepravda. Ne da je bila nepravda u proslosti. Bila bi nepravda na isti nacin na koji je bila nepravda to sto je Vavrinka osvojio RG 2016.
    Sigurno mislis na 2015.?
    A sto je to nepravda?
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Australiski hard spor
      OVAKO

Comment

• Pa Vavrinka je igrao brutalan tenis na RG 2015. Tenis koji bi mogao samo Nadal iz najboljih dana da pobedi. Toliko vinera, a tako malo gresaka uz neverovatnu sigurnost u odnosu na to kakvi su to udarci bili i plus vrhunska konstantnost. Ceo turnir je igrao odlicno i dobio na svom putu vrv najveceg ikada u 1/4 domaceg igraca Congu u 1/2 i neprikosnovenog broja 1 koji je samo tu titulu cekao godinama u finalu, za koga znamo kakvu je 2015. imao. Jos mu je Rafa falio i to bi bio vrv jedan od najtezih puteva ikada do GS. Vrlo zasluzeno je uzeo taj GS isto kao i AO 2014. Ako je neki sporan (a nije, daleko od toga) onda je to USO gde je na pocetku bio los i jedva prosao prva 2 kola. Ne postoji nezasluzeno osvojen GS. Sto su ostali "najjaci" ispali, ko im je kriv? Jednostavno nisu bili najjaci na tom turniru i tog dana kada su izgubili.

Nadal rutinski protiv Bagdatisa.

Comment

• Bojana,

Sto sam drugo mogao misliti?

Originally posted by madrid View Post
          Pa Vavrinka je igrao brutalan tenis na RG 2015. Tenis koji bi mogao samo Nadal iz najboljih dana da pobedi. Toliko vinera, a tako malo gresaka uz neverovatnu sigurnost u odnosu na to kakvi su to udarci bili i plus vrhunska konstantnost. Ceo turnir je igrao odlicno i dobio na svom putu vrv najveceg ikada u 1/4 domaceg igraca Congu u 1/2 i neprikosnovenog broja 1 koji je samo tu titulu cekao godinama u finalu, za koga znamo kakvu je 2015. imao. Jos mu je Rafa falio i to bi bio vrv jedan od najtezih puteva ikada do GS. Vrlo zasluzeno je uzeo taj GS isto kao i AO 2014. Ako je neki sporan (a nije, daleko od toga) onda je to USO gde je na pocetku bio los i jedva prosao prva 2 kola. Ne postoji nezasluzeno osvojen GS. Sto su ostali "najjaci" ispali, ko im je kriv? Jednostavno nisu bili najjaci na tom turniru i tog dana kada su izgubili.

Nadal rutinski protiv Bagdatisa.
          Igrao je sjano. Ali je Novak pobijedio Rafu i Marija. Sto mislis ad bi bilo isto da je Vavrinka imao Novakov zrijeba a Novak Vavrinkin?

Comment

• Za Rafu ne znam, on koliko god da nije u formi na RG se nikad ne zna, a Endija bi pobedio lagano u finalu da je ovaj prosao umesto Noleta. To je prva godina u kojoj je Endi pokazao da moze nesto i na sljaci posle osvajanja Madrida. Ovo pricam o verovatnoci jer naravno sve zavisi i od raspolozenosti i osecaja tog dana. Ja pricam kad bi mogli u idealnim uslovima da bukvalno preslikamo Vavrinkinu igru i raspolozenost tog dana, a da sa druge strane stavimo Mareja umesto Noleta. Naravno mec ne bi izgledao isto sa obzirom na stil igre, ali Vavrinku tog dana je bilo neverovatno tesko pobediti.
            Last edited by colchonero; 19-01-17, 14:01.

Comment

Bojana,

Sto sam drugo mogao misliti?

Igrao je sjano. Ali je Novak pobijedio Rafu i Marija. Sto mislis ad bi bilo isto da je Vavrinka imao Novakov zrijeba a Novak Vavrinkin?
              Pa znas kako NI, da baba ima ... bila bi deda.
              Ne mozes da pricas o necemu sto se nije desilo i sta bi bilo da su imali zamenjen zreb, pricamo o onome sto se desilo.

A ok za godinu, pretpostavila sam da si se presao

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                Za Rafu ne znam on koliko god da nije u formi na RG se nikad ne zna, a Endija bi pobedio lagano u finalu da je ovaj prosao umesto Noleta. To je prva godina u kojoj je Endi pokazao da moze nesto i na sljaci posle osvajanja Madrida.
                Da li ne razumijes sto te pitam?

Da je Vavrinka imao raspored Rafa (mec koji je psihicki iscijedio Novaka), Mari (mec koji je zavrsen u subotu) i onda u finalu Novaka, a da je Novak imao raspored Federer (koji nije vise neka sila na sljaci), Tsongu i onda finale sa Vavrinkom, da libi rezultat bio isti? Mozda bi a mozda i ne bi.

S tim sto je Rafa u cetvrt-finalu bio izuzetan peh za Novaka. To ti je kao da igras glavno finale a potm cetiri dana kasnije jos jedno.

Originally posted by bojanaBG View Post
                Pa znas kako NI, da baba ima ... bila bi deda.
                Ne mozes da pricas o necemu sto se nije desilo i sta bi bilo da su imali zamenjen zreb, pricamo o onome sto se desilo.

A ok za godinu, pretpostavila sam da si se presao
                Neces mi valjda reci da u sportu ne postoji element srece?
                Last edited by NI; 19-01-17, 14:09.

Comment

Da li ne razumijes sto te pitam?

Da je Vavrinka imao raspored Rafa (mec koji je psihicki iscijedio Novaka), Mari (mec koji je zavrsen u subotu) i onda u finalu Novaka, a da je Novak imao raspored Federer (koji nije vise neka sila na sljaci), Tsongu i onda finale sa Vavrinkom, da libi rezultat bio isti? Mozda bi a mozda i ne bi.

S tim sto je Rafa u cetvrt-finalu bio izuzetan peh za Novaka. To ti je kao da igras glavno finale a potm cetiri dana kasnije jos jedno
                  .
                  Peh, ali samo za Novaka, u njegovoj glavi.
                  Da je sve bilo obrnuto, Stan vjerovatno ni izbliza ne bi imao takav osjecaj poslje izbacivanja Nadala.
                  To finale je jedno od najboljih tenisa koje sam ikada vidio...samo Rafa iz najboljih dana bi uzeo onog Stana, siguran sam!
                  - 19 Grand Slams titles (84 titles)
                  - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
                  - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
                  - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
                  - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
                  - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
                  - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
                  - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

• Originally posted by topspinforehand View Post
                    Peh, ali samo za Novaka, u njegovoj glavi.
                    Rekao bih posebni peh za Novaka. Ali poslije pecanja 2013. i povracanja 2014, tesko je ne imati kompleks.

Za drugoga bi taj peh bio manji ali bi bio. Ne zaboravi, Rafa je u tom trenutku imao 9:1 na RG-u. 9 titula, 1 izgubljeni mec.
                    Last edited by NI; 19-01-17, 14:22.

Comment

• Vidim prica se o Zverevu kao da je Djokovic iz najboljih dana,Rafa to ne bi smeo da izgubi nikako.
                      Originally posted by Casiraghi
                      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                        Vidim prica se o Zverevu kao da je Djokovic iz najboljih dana,Rafa to ne bi smeo da izgubi nikako.
                        Ne mogu reci da Rafa ima lak zrijeb, ali do finala ima seriju igraca od koje bi mora pobijediti ako je iole u pristojnoj formi. U finalu bih volio mec Mari-Rafa.

Comment

Ne mogu reci da Rafa ima lak zrijeb, ali do finala ima seriju igraca od koje bi mora pobijediti ako je iole u pristojnoj formi. U finalu bih volio mec Mari-Rafa.
                          Ja bih iskreno najvise voleo mec Federer-Nadal

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                            Ja bih iskreno najvise voleo mec Federer-Nadal
                            Hahaahaha, Federer

sigpic

with experience.

Comment

• Sada razumem. Prvo Rafa taj dan nije briljirao, tako da bi tog Rafu sa igrom kakvu je prikazao pobedio. Protiv Endija smatram da ne bi otislo u 5 setova i zavrsilo se u subotu. A to je Novak sam kriv zasto je sa Marejem otisao u 5 setova posle rutinskih 2-0 doslo je do pada u igri, Endi se vratio i onda je Nole sutradan posle gubitka 4. seta odigrao jako dobar 5. Sad sam pogledao Highlightse iz tog meca. Djokovic je u 3. setu imao nekoliko puta 0-30 i 15-30 pri vodjstvu u gemovima i u 4. setu (u petak pre pauze) imao 1-0 i 0-40 na Endijev servis i priliku da ga nokautira. Ono sto hocu da kazem je da Novak nije izgubio finale zbog zreba i uopste nije igrao lose tog dana. Kada je imao kondicije da uzme AO 2012 posle 5. setova u polufinalu protvi trkaca kao sto je Endi i najduzeg finala AO ikada protiv Nadala koji vise trci od Vavrinke onda mu na RG to nije bio problem.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                                Hahaahaha, Federer
                                To je samo zelja,ali ko ce ga znati-mozda i realnost

Comment

Working...
                                X