Announcement

Collapse
No announcement yet.

London 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ni, slazem se sa svime. Sto se tice kladionica tu je zaista tesko pitanje kako reagovati. Posle meca sa Raonicem kladionice su u slucaju prosecne pobede htele da daju otprilike 55% sansi Novaku. Medjutim i tokom samog mecu su krenuli da menjaju misljenje. Na kraju meca su davali kvotu na Novaka 1.55 koja je ocekivano nastavila da pada. Bas me interesuje gde ce to da se zaustavi...

Comment

• Нешто смрди у држави Данској!

Ноле, пет месеци све лошије игра, а на овом турниру од почетка ка крају све бољи!

Емџи, пет месеци све добија, а на овом турниру од почетка све слабији, али ипак добија мечеве...

и ти сад, ајде, прогнозирај!!!... чудна нека режија? да се није Хичкок повампирио? направљена атмосвера да сви дамо паре на кладионицу, наравно на Нолета.... једва чекам меч, да видим шта ће сад да биде!!!
      Last edited by Žika; 20-11-16, 10:57.
      sigpic

Comment

• Nisam gledao Novaka, i bolje sto nisam. Vidim da su sada svi sigurnu da on osvaja, znaci ako Andy uzme bice jos sladje.

Comment

• Originally posted by Lord Gangara View Post
          Dušane dal si ti normalan
          Sada nesto razmisljam, jedino ako se prskalica naprasno pojavi. A to me ne bi cudilo.
          Onda sam verovatno ugasio
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Kakav smrad od čoveka
            „Endi Mari je najbolji teniser u ovom trenutku. Mislim da bi on trebalo da bude svestan da zaslužuje prvo mesto na kraju godine. Već je prvi na svetu nedelju dana, pokazao je da može da se takmiči na svim podlogama. Ovo je njegov trenutak. Što se mene tiče, Mari ostaje prvi šta god da se dogodi. To što je on uradio je neverovatno, osvojio je Dejvis kup, Olimpijske igre, oženio se, dobio je dete. U sebi je pomislio da se Nole muči i da on može to da uradi i uradio je“, smatra Vilander.

Comment

• Ozenio se, dobio dete ahahahahahaaha ahahahahahahah ahahahahahahahah placcc. Nema sto onda, Mari zasluzuje prvo mjesto, pa neka se Nolo podruzi vise sa Jelenom pa ce opet zasluzit da bude prvi! #analiza

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
                Kakav smrad od čoveka
                „Endi Mari je najbolji teniser u ovom trenutku. Mislim da bi on trebalo da bude svestan da zaslužuje prvo mesto na kraju godine. Već je prvi na svetu nedelju dana, pokazao je da može da se takmiči na svim podlogama. Ovo je njegov trenutak. Što se mene tiče, Mari ostaje prvi šta god da se dogodi. To što je on uradio je neverovatno, osvojio je Dejvis kup, Olimpijske igre, oženio se, dobio je dete. U sebi je pomislio da se Nole muči i da on može to da uradi i uradio je“, smatra Vilander.
                Od ovog nema dalje, toliko su to jaki razlozi tipa ženidba, dete, cela jedna nedelja kao br. 1 i lanjski DC da je svaki dalji komentar suvišan.
                sigpic

Comment

• шта је ту чудно? зна човек знање... зна где капље лова и ја бих да ме плате написао исто то и то још у стиху, ма кави и музику бих искомпоновао....
                  sigpic

Comment

• Wilander je iskompleksirani tražitelj pozornosti. Jasno je valjda i pticama na grani koji je to šupljak.
                    Otkad je počeo raditi na Eurosportu, čovjek udara samo neke nesuvisle kontre, samo da bi se pisalo o njemu. Jer gdje će bivši tenisač imati manje pozornosti od aktivnih.

Al komentirajući njegove bisere ljudi mu nesvjesno daju na značaju. McEnroe je za njega ikona novinarstva i voditeljstva.

Ja sam se prestao nervirati oko njega

Comment

• Moje je mišljenje da on to sve radi samo da bi dokazao da Novak nije najbolji svih vremena već Federer.
                      On bi i mene proglasio boljim od Noleta samo da održi kult Rodžerov.

Comment

• A šta onda zaslužuje Federer, ipak on ima četvero djece?
                        Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Jedne godine kada je Marej ispao sa RG-a, Mats rekao da se Marej sprema za Vimbldon tako da to isapdanje i nije bilo toliko bitno. Znaci slusajuci Matsa, Marej ima prosto savrsene i bezgresne poteze u karijeri, svaki njegov poraz je dobar poraz a svaka pobjeda je nesto nevidjeno u teniskoj istoriji.

Nego, nebitno to. Hocu da kazem, danas da se trijumfalno zavrsi sezona i da Novak pobijedi a neka Marej ostane prvi u Matsovoj glavi.

Comment

• Ако Ноле данас победи, значи да се дебело зезао са свима нама ових месеци.... човеку досадно па смишља и режира како хоће...
                            sigpic

Comment

• Što onda Mac ne uzme da ga trenira pa da vidimo šta zna?
                              Last edited by Dekson; 20-11-16, 17:04.
                              Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Generalna proba

Top Spin 4, O2 Arena London

Endi Marej - Novak Djokovic 4:6 5:7

Krataka analiza meca

Djokovic je snazno poceo, dosao do 4:0 i to kao da je probudilo Mareja koji je potom vezao tri gema ali je Novak do kraja seta uspio da zadrzi fokus i na kraju dodje do prednosti. Marej je podigao igru znatno u drugom setu, bio je neprobojni zid sa odnovne linije, pljustali su vineri sa oba krila, imao je predn ost od 5:0 i izgledalo je da nas ceka odlucujuci treci set. Medjutim od 0:5 kao da se nesto prelomimo u Novakovoj glavi, na volseban nacin je poceo da udara po lopti, dobio novu snagu, energiju i vratio oba brejka, lako pritom drzao svoj servis. Na 5:5 je Marej dao sve sto ima ali je Djokovic jos jednom uspio da mu oduzme servis i onda rutinski privede posao kraju.

Statistika

Trajanje meca: 37 minuta

Procenat ubacenog prvog servisa: 83%-98%
                                Osvojeni poeni na prvi servis: 49%-60%
                                Osovjeni poeni na drugi servis: 38%-0
                                Asovi: 0-3
                                Duple greske: 0-0
                                Vineri: 49-56
                                Neiznudjene greske: 5-9
                                Brejk lopte: 3/8-5/8
                                Poeni na mrezi: 0/0-7/8
                                Ukupno poena: 61-73