Announcement

Collapse
No announcement yet.

London 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dobijeni setovi Novaka protiv Keja u mecevima na zavrsnom Mastersu (sastajali su se zadnje 3 godine): 61 60 61 61 61 61
    Last edited by icetea; 19-11-16, 23:50.
    -To define is to limit.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
      Pusti cacanina, vidis da je u fazonu multi odgovora. Priznaj da mu fino to ide od kada je provalio ....
      Aha, provalio jos 96' preko BeotelNeta

A pre toga na 286 racunaru, nije ni mis postojao ;)
      Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Bitno je da je USO prosao kako treba. Sada uzivajmo, bez nepotrebnih prepirki. Pozdrav, dobri ljudi. Samo ljubav i mir .
        Last edited by zxcv; 20-11-16, 00:01.

Comment

• Jel ispratio neko Endijevu konferenciju, pitao li ga neko za onu lopticu što besno hitnuo u šumicu, mislim publiku, pa dobio upozorenje?

Iznenadite me
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by torpedo View Post

Momčina
            Huligan ili aktivista nekog pokreta ?
            Similis simili gaudet

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                Jel ispratio neko Endijevu konferenciju, pitao li ga neko za onu lopticu što besno hitnuo u šumicu, mislim publiku, pa dobio upozorenje?

Iznenadite me
                Anabel samo konstatovala kako je rekao sudiji "sto buljis u mene" ali tonoom kao da to Andy samo dodatno bodri sebe
                Similis simili gaudet

Comment

• Joj nemoj samo nju da mi pominješ...ahahhahahaha

sigpic

Comment

• Ovaj kame-hame ljubavni talas mi se nikako ne svidja
                    sigpic

Comment

• Prikazuje rezija Anabel na ivici suza pri nekom Djokovicevom poenu
                      Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                        Ovaj kame-hame ljubavni talas mi se nikako ne svidja

Nema veze ne sviđaju se ni drugoj strani

Originally posted by Maxx-a View Post
                        Prikazuje rezija Anabel na ivici suza pri nekom Djokovicevom poenu
                        moram ovde da budem pristojna
                        sigpic

Comment

• Gledao sam meceve uzivo, sad sam procitao vase komenatare i moj utisak je donekle razlicit.

Prvi mec je bio fantastican. Raonic je igrao odlicno. Vrlo intelegentno. Mnogo je napadao i mnogo izlazio na mrezu, a opet nije srljao. Ipak najimpresivniji je bio u razmjenama. Jako se popravio. BH slajz je odlicno koristio. Jedina zamjerka je sto nije igrao malo agresivnije kad je vodio ili imao izjednacen rezultat. Kad je zaostajao, odigrao bi agresvnije, vise rizikovao i to je davalo rezultata. Ocekivao sam da ce pasti u 3. setu. Nisam mogao zamisliti da moze doci do TB.

Mari je bio umoran i frustriran zbog umora. Na momente, kad bi umor prevagnuo, bi pravio pocetnicke greske, sto je jedan od razloga zasto je mec nije rijesen prije TB treceg seta. Medjutim, kad bi ga andrenalin u publika digli, a publika ga je cijelo vrijeme dizala, igrao je odlicno.

Ipak, citavo vrijeme sam imao osjecaj da Raonic ne moze pobijediti. Da ce Mari svaki put podici igru. Samo sam tri puta pomislio da sam se prevario. Na pocetku TB u 2. setu, prije toga sam racunao da Milos ne moze doci do TB-a. Pri vodjstvu 4:3; 30:0 na Andijev servis u trecem setu. Imao je ozboljnu sansu da povede 40:0. Andi je potom digao igru. I konacno kad je izjedanacio na 5:5 u TB 3. seta.

Na kraju je razlika u kvalitetu prevagnula.

Novak je djelovao zastrasujuce. Ugodno je iznenadilo serviranje i raznovrsnost kod servisa. FH, koji je skirpao u zadnje vrijeme, je bio super. Ipak iznad svega su dvije stvari fascinirale. Prvo, return. Nista nije ubilo u pojam Nishikorija kao 2. brejk u 1. setu za Novakovo vodjstvo od 4:0. Cetri nevjerovatna returna. Duboki, agresivni, rano udareni, precizni. U nijednom od ta 4 poena Japanac nije imao sansi. Peti poen u tom gemu je bio Nishikorijev as.

Novakova mirnoca i samouvjerenost su vise facinirali i od returna. Totalno kocetrisan, totalno u kontroli, a govor tijela ne odaje ni najmanji grc.

Nishikori je igrao losije nego sto moze. Ne mislim da se radilo o umoru. To je bila kombinacija nerealnog ocekivanje, u stilu ako mogu Agut i Cilic mogu i ja i onog sa cime se suocio na terenu. To je bilo previse za njega. Pubilak je navijala za njega. Na momente glasno. Dijelom da produze meca a dijelom da pomognu Mariju. No, to nije davalo ni najmanjeg efekta.

Novak sutra mora biti favorit. Kladionice mu daju 67.5%. To je previse. Mari moze skupiti snage za sat vremane. Ako ga krene, moze da dobije. Ako se mec oduzi, umor ce uciniti da Mari nema sansi. Doduse, ne znamo ni kakav bi Novakov nivo bio poslije 3 sata igre.
                          Last edited by NI; 20-11-16, 07:42.

Comment

• Znali smo mi da si ti tamo, a ništa ne pričaš

Nadamo se da ideš i sutra?
                            sigpic

Comment

• Olja,

Treba mi 3 sata da dodjem doma. Idem sutra. Ne mogu izdrzati.

Nemate pojma kakav je haos izazvao mec Mari-Raonic. Uspio sam uci na vecernji program 3 gema pprije kraja dublova, posije sat i 20 minuta cekanja u redu.

Comment

• Kako se ponašaju tamo ljudi u redu?

Kod nas nisi bio u redu ako nisu zakuhao sa barem dvojicom klošara
                                Last edited by shminka; 20-11-16, 00:49.

Comment

Working...
                                X