Ta 4 returna su me podsetila na finale Wimbledona2015.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
London 2016.
Collapse
X
-
Originally posted by cacanin View PostRetard ce da lezi sad 3 godine.
Ove iz Kurira ... Jelena vrisnula... pa koji su to retardi majko moja.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Kurir je smeće najveće.
A ovaj čak nije došao sa strane terena na kojoj je bio Novak. Pa da ga je hteo povrediti, valjda bi sačekao da mu novak bude bliže, da ima maje da stigne do njega pre nego ga savataju.
Jelena vrisnula. Svašta.Last edited by Bimbo; 20-11-16, 08:03.
Comment
-
shminka,
Ljudi su se ponasali apsolutno primjerno. Slusali sto im govore redari. Inace, to je bilo 6 paralelnih redova, koji su bili stopljeni u jednu masu, idealno za ozbiljan problem... Medjutim, kotrola mase je bila odlicna. Proveli su jednog invalida u kolicima bez problema. Nisu bili samo Englezi, ali su se svi ponasala kao Englezi. Ne bi me iznenadilo da je onaj napadac bio u istom redu.
skeptik,
Ma kakvo ubistvo.To su gluposti. Nishikori se spremao da servira, ja sam bio u publici iza njega, kad su odjednom svi pogledali u stranu napadaca. Taman ga je prvi redar bio oborio na zemlju.
On je pokusao da upadne u dio terena na kojem se Nishikori spremao za servis. Da je Novak bio meta, sacekao bi dva gema da promijene strane. Osim toga, unijeti oruzje nije lako. Imali smo aerodromsku kontrolu. Mene se vratili zbog kljuceva u dzepu.
Uopste se ne bih iznenadio da Novakov tim, ukljucujuci i Jelenu, nije ni vido sto se desilo. Nishikori je servirao ispred svoga tima. Novakov tim je bio na drugoj strani. Timovi sjede na klupi 2 metra od terena. Napadac nije nikada nije dospio do klupa za sluzbena lica. Ranije je zaustavljen. I sve je bilo gotovo u 30 sekundi. Jelena koja je sjedila 30 metara dalje, okrenuta ledjima je tesko ista mogla vidjeti osim kako ga izvode sa terena.
Od pocetka mi se cinilo da napadac zeli da bude u centru paznje. To je u "intervjuu" i potvrdio.Last edited by NI; 20-11-16, 08:50.
Comment
-
Nakon toliko ulozenog truda u kampanju `Mari br. 1` i gomile prosutih spinova razumljivo je da za ostrvske medije i deo teniske javnosti vecerasnje finale poprima karakter `istorijskog`.
Nasuprot njima ja takav osecaj nemam, ni blizu.
Uz rizik da budem optuzen za preteranu nostalgiju meni su samo odredjeni mecevi sa Fedal dvojcem imali tu vrstu karaktera.
Bice kako razlog tome lezi u mom poimanju teniske klase.
Naprosto oni jesu Novakova teniska klasa dok Mari to nije i nikada nece ni biti.
Sto se samog meca tice ne znam kakva cuda treba da se dese pa da ga Novak izgubi. Pomaci u voljnom momentu, nivou sampouzdanja kao i samoj igri su evidentni. Igracki deluje odlicno, udara cisto sa oba krila uz sve precizniji i brzi servis. Forhend sve rezantniji i tacniji i bas se protiv Keja dalo primetiti kako je mec odmicao da su tako ti parametri i rasli. Naravno da kvaka lezi u porastu samopouzdanja podignutog sve boljom igrom i pobedama cime ono ima direktan odraz na vecu brzinu i preciznost.
Predvidjam da ce gro relija biti CC bekend na bekend gde vidim Novakovu prednost jer on za razliku od Endija iz bekenda moze da izvuce top spin na koji ovaj nema valjan odgovor. Servis sumnjam da ce resiti puno toga jer se toliko dobro poznaju pa ce sigurno dobro anticipirati i reternirati veliku vecinu. Novakov prvi je sporiji sa vise varijacija i vecim procentom ubacaja dok je Endijev procenat manji jer unosi punu snagu uglavnom ciljajuci T liniju ali kada pogodi onda je to efikasno. Oko drugog servisa bice borbe i obostranog rizika sto direktno povlaci prednost onoga sa vecim procentom ubacaja prvog. Na forhendu Novak ima jasnu prednost i to je zaludno obrazlagati.
Apropo potenciranja Endijevog umora ne vidim da isti bese problem kada je najvise zahvaljuci snazi uz ponesto volje slomio prvo Keja u grupi pa potom Milosa sinoc.
Uostalom da karikiram Pasternaka nije stici i opstati na broju 1 sto i poljem preci.sigpic
Comment
-
pecaros,
Mari je umoran usao u mec sa Raonicem i mec ga je dodatno umorio. U prvom redu mentalno. Sto mislis kako se osjecao kad je onaj silni andrenalin izasao iz njega?
Medjutim, on je spasio mec loptu. I Vavrinka na USO je spasio mec loptu. To ti je kao da dobijes jos jedan zivot za finale. Publika ce da ga dize. Zato Novak mora od starta da bude maksimalno koncetrisan.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostDušane dal si ti normalansigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by NI View Postpecaros,
Mari je umoran usao u mec sa Raonicem i mec ga je dodatno umorio. U prvom redu mentalno. Sto mislis kako se osjecao kad je onaj silni andrenalin izasao iz njega?
Medjutim, on je spasio mec loptu. I Vavrinka na USO je spasio mec loptu. To ti je kao da dobijes jos jedan zivot za finale. Publika ce da ga dize. Zato Novak mora od starta da bude maksimalno koncetrisan.sigpic
Comment
Comment