Originally posted by Rossonero
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostOmiljeno mi je kad ljudi kazu da je nacionalizam losa stvar.
Nacionalizam=patriotizam, jedino je kod nas to izopaceno do te mjere da smo poceli ratovati zbog jos uvijek nama nepoznatih razloga, al eto mrzimo se, iako ne znamo sto se mrzimo.
EU je jedna autokratna zajednica koja namece zakone drzavama iako te ljude niko nikad nije izabrao.
Ko je izabrao demokratski predsjednika EU?
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPronađite i obucite Maru...
Hoću ponovoooo , ali tek sledeće godineŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
O Seselju nemamo sta pricati. Covjek je bio genijalan pravni mozak, al je negdje pukao. Sarajevo je grad koji ima tendenciju da slomi ljude.
On je pukao. Budaletina.
Ja La Pen ne volim, ona je socijalista, Putin je socijalista. Ali ja sam protivnik EU i trenutno hocu da propadne EU, a onda da se uspostavi normalna ekonomija slobodnog trzista.
Trump je jedini koji se zalaze za ekonomiju slobodnog trzista. Prvi i osnovni razlog zasto sam ja poceo podrzavati jeste njegova ekonomska politika.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostU potosu me je oduševljavala pekara , a Balkan haus bih zatvorila
SpoilerTzv Mermerna
[ATTACH=CONFIG]14981[/ATTACH]
I prava Mermerna - Saliara ( u kamenolomu )
[ATTACH=CONFIG]14982[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]14983[/ATTACH]
Psili Amos
[ATTACH=CONFIG]14984[/ATTACH]
Jola
[ATTACH=CONFIG]14985[/ATTACH]
a ova prva plaza je uredjena i neki hotel je tu...http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostKako se zove ona mala plazica pre Psili Amos, moze da se prepliva i do susedne plaze?
a ova prva plaza je uredjena i neki hotel je tu...
Originally posted by Ivan_pg View PostPromovises mi odje Grcku,direktno mi atakujes na dzep,smanji malo gas poslaces mi citavi forum u Tasos.
A i ti si u PG
Nisi na moru ...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostO Seselju nemamo sta pricati. Covjek je bio genijalan pravni mozak, al je negdje pukao. Sarajevo je grad koji ima tendenciju da slomi ljude.
On je pukao. Budaletina.
Ja La Pen ne volim, ona je socijalista, Putin je socijalista. Ali ja sam protivnik EU i trenutno hocu da propadne EU, a onda da se uspostavi normalna ekonomija slobodnog trzista.
Trump je jedini koji se zalaze za ekonomiju slobodnog trzista. Prvi i osnovni razlog zasto sam ja poceo podrzavati jeste njegova ekonomska politika.
Comment
-
Ma ja odoh svakako u naredne dvije godine odavde, tako da me prakticno ne interesuje.
Ja za svoju zemlju nazalost kazem da treba na nju atomsku baciti, a onda jos jednu da budes siguran da je sve stavljeno sa zemljom i pocet gradit iz pocetka.
Ovdje nema nade i nece biti nade. Jugoslavija je kao i Libija licila na nesto dok je Tito odnosno Gadafi bio ziv. Kad su oni mandrknuli sve se raspalo. Nista oni nisu brilijantno napravili, ali su drzali mir.
Eu je tvorevina koja diktira svakakve gluposti, ja sam za slobodu da pravim vlastite politike.sigpic
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostDa l' beše Notos - tako nešto...ne mogu da se setim...
A šta ću kad je prelepo...
A i ti si u PG
Nisi na moru ...
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMa ja odoh svakako u naredne dvije godine odavde, tako da me prakticno ne interesuje.
Ja za svoju zemlju nazalost kazem da treba na nju atomsku baciti, a onda jos jednu da budes siguran da je sve stavljeno sa zemljom i pocet gradit iz pocetka.
Ovdje nema nade i nece biti nade. Jugoslavija je kao i Libija licila na nesto dok je Tito odnosno Gadafi bio ziv. Kad su oni mandrknuli sve se raspalo. Nista oni nisu brilijantno napravili, ali su drzali mir.
Eu je tvorevina koja diktira svakakve gluposti, ja sam za slobodu da pravim vlastite politike.
Comment
-
Vidimo kako 'zutokljunac', sjebaje stvari.
Ekonomija cvijeta. Iako mi berza smrdi na bubble, moglo bi puci, ali to nema veze sa Trumpom, jedino ako napravi dobar posao sa FED-om.
Kad bi dobio priliku, odmah bi otisoa u USA.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostNajveci dio drzavnog budzeta se popunjava od turizma,tako da ako nema turizma mogu da zivim i na vrh Durmitora i u Budvu centa necu primit.
Imala sam situaciju u Ulcinju pre par godina ( i tada se zarekla nikad više u CG- sem u goste ako me pozovu ) da su nas gledali kao da da smo ne znam šta...
Nigde lepe reči , sve nadrndano - Bože sačuvaj.
Budva je druga priča, ali pošto me smaraju " cajke " ne mogu ni tamo...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostVidimo kako 'zutokljunac', sjebaje stvari.
Ekonomija cvijeta. Iako mi berza smrdi na bubble, moglo bi puci, ali to nema veze sa Trumpom, jedino ako napravi dobar posao sa FED-om.
Kad bi dobio priliku, odmah bi otisoa u USA.
Comment
Comment