Drugar mi radi kao programer kod Norvezanina i skorije je bio u Norveskoj, i pored visokog poreza on bi imao super platu za zivot, a i ono sto mi je on ispricao i pokazao, ne bih se bunio da me toliko oporezuju jer se zna gde i zasta pare idu. Neki put i statistika mora da se postavi u kontekst, mi mozemo da imamo porez 70% ili 20% isti tuki, jer smo luda nacija. I sto rece drugar, kad je upoznao ljude i kako razmisljaju, on bi lagano mogao da ode i zivi tamo, sto ce se najverovatnije i desiti, da ce mi jedini prijatelj zapaliti negde daleko, jer ova zemlja je jedno veliko govno. On ima vrh platu i ovde i da ne brine, al sve ostalo je uzas. Placao bih ja tih 70% poreza lagano za normalno i sigurnije mesto za zivot moje porodice, negde gde ce od malena rasti u zdravoj sredini koliko covek moze da je stvori, nego u ovoj ruini od drzave.
Elem,
Hvala Bojana. Ovaj iz Mlda kod koga sam uplatio, kazu da je kao okej gradski prevoz, mada cekam bar za jul da im izadje raspored voznje kad vec ima guzve i kad pocinje sezona, koliko im je dobar raspored voznje, pa ako planiram negde dalje, definitivno treba platiti kola ili skuterce (za koje moram da priznam da ce devojka da vozi a ja cu biti pozadi)
Aliki je blizu i cuo sam sve naj o njoj, naravno pescani deo. I ima drveca sto je bitno za mene, posto sam ocajan i gorim ekstremno lako.
Ivan_Pg, ja nazalost kao i Marija, sam rekao jos odavno da nikad necu letovati u CG, jer su nas u Budvi jurili da nas lincuju, i ako sam tad bas klinac bio. Nisam neko ko trazi da mi udovoljavaju, al bar najosnovnije...Stim sto u budvu ne bih ni otisao, tu dolazi seljanija da peva koliko sam obavesten, tako da je to apsolutno mesto za izbegavanje, sto se mene tice.
Elem,
Hvala Bojana. Ovaj iz Mlda kod koga sam uplatio, kazu da je kao okej gradski prevoz, mada cekam bar za jul da im izadje raspored voznje kad vec ima guzve i kad pocinje sezona, koliko im je dobar raspored voznje, pa ako planiram negde dalje, definitivno treba platiti kola ili skuterce (za koje moram da priznam da ce devojka da vozi a ja cu biti pozadi)
Aliki je blizu i cuo sam sve naj o njoj, naravno pescani deo. I ima drveca sto je bitno za mene, posto sam ocajan i gorim ekstremno lako.
Ivan_Pg, ja nazalost kao i Marija, sam rekao jos odavno da nikad necu letovati u CG, jer su nas u Budvi jurili da nas lincuju, i ako sam tad bas klinac bio. Nisam neko ko trazi da mi udovoljavaju, al bar najosnovnije...Stim sto u budvu ne bih ni otisao, tu dolazi seljanija da peva koliko sam obavesten, tako da je to apsolutno mesto za izbegavanje, sto se mene tice.
Comment