Hoćeš da kažeš da se homoseksualnost promoviše zbog prenapučenosti Zemlje? Ima smisla.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ne postoji nikakvo biološko, antropološko i istorijsko opravdanje da istopolne zajednice budu zakonski izjednačene s heteroseksualnim. Niti jedna ljudska civilizacija pre današnje to nije prihvatala a ljudi nisu juče pali s Marsa na ovu planetu.
Samo što lobi, finansiranje i očigledno snažni interesi "nečiji" nisu postojali u toj oblasti do pre par decenija.sigpic
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostHoćeš da kažeš da se homoseksualnost promoviše zbog prenapučenosti Zemlje? Ima smisla.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View Post@LosmiSK Ili još da razvijemo, da Zemlja nije prenapučena homoseksualnost bi bila problem/bolest/štagod, ali pošto jeste onda je u redu?3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Skeletor View PostInace, radi se 80-90 sati nedeljno... nema vala nista novo. Veliki pozdrav za sve forumase, pa cak i za moderaciju! Evo sam uzeo da spremim neke gomboce... Jes da niko zivi nikad nije cuo za gomboce, ali vjerujte mi, to postoji. Dala mi recept jedna baba iz Novog Sada. Evo da ne bude da ja lazem, moze Ricma da potvrdi.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Cassius Clay View Post3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostOvaj nije Srbin iz CG i nije četnik Baja Stanišića ali je ubio najvećeg ustaškog krvnika Maksa Luburića Verovatno imaju nešto zajedničko , cenim da je to UDBA . To da je neko samostalno krenuo na Pavelića , pored UDBE , Mosada jednostavno nije realno .
http://www.pecat.co.rs/2010/07/ratko...du-karkahente/SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostPedofile bih sve do jednog sterilisao i do kraja života da rade u nekom kamenolomu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Crni Đorđe View PostNe postoji nikakvo biološko, antropološko i istorijsko opravdanje da istopolne zajednice budu zakonski izjednačene s heteroseksualnim. Niti jedna ljudska civilizacija pre današnje to nije prihvatala a ljudi nisu juče pali s Marsa na ovu planetu.
Samo što lobi, finansiranje i očigledno snažni interesi "nečiji" nisu postojali u toj oblasti do pre par decenija.
Comment
-
Teško da su bili normalna pojava.
Čitao sam davno još kod Plutarha o Solonu i Alkibijadu. Nije to bilo kao danas shvatanje dva homoseksualca u smislu dve nakaze isfeminizirane (80% današnjih homoseksualaca) već brate muško ko muško, to su bili velike vojskovodje, veliki ratnici, neki su imali žene ali su se u vojnim pohodima znali dohvatiti u šatorima i izjebati na mrtvo ime.
Stariji jebe mladjeg i to.
Drugo je to vreme i drugačije je shvatana seksualnost a i na kraju krajeva ne treba atnička Grčka da bude reper ni za šta, civilizacija počiva na njoj samo jer je antička Grčka model po kome funkcioniše današnji svet.
Oligarhija i robovi. Tada slobodni gradjani i robovi.
Opet kažem verovatno mi je gadnije videti feminizirane tipove i neke nakaze. Tu nije fora da oni kao Grci ispoljavaju odnos izmedju dva muškarca sa muškim osobinama, nego se oni žargonski "propederišu" i postanu kao devojčice.
Antički muškarac homoseksualac bi branio muškost i išao u boj, ovi danas maltene većina feminizirani. muška devojčica. Krevelje se onde, ma odvratno za videti.
Antički homosekeualac je više strejt po izgledu od danas mase strejt ljudi. To je razlika.Last edited by Cassius Clay; 28-07-20, 16:04.
Comment
-
Evo sta tvoj omiljeni izvor (wikipedia) ima da kaze na tu temu.
Homosexuality in ancient Greece
Koliko god to tebi zvucalo neverovatno.
Ni u Rimu nije bilo mnogo drugacije, a Srbi vole da se hvale da su dali 15-ak rimskih vladara
U principu nemam nista protiv homoseksualaca, samo mi je vise muka da u svakom filmu ili seriji postoji neki homo par, ok ljubav ce pobediti sve, samo cuvajte to za svoja cetiri zida.Last edited by belgrade_owl; 28-07-20, 16:13.
Comment
Comment